Život ve třech s milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.3.14 17:49

@chebskamaminka Chápu co píšeš.

Tyhle stránky jsem si nevybral proto aby jsem tu někoho urazil nebo tak něco. Jen jsem chtěl znát názory jiných lidí, ideálně žen. Od většiny mužů, na jiných fórech, by jsem se konstruktivního a užitečného názoru asi nedočkal. Potřeboval jsem názor lidí pro které je rodiná důležitá (co si budeme povídat, většinou ženy) a mají ze životem nějaké zkušenosti.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.3.14 17:51
@Anonymní píše:
@chebskamaminka Chápu co píšeš.

Tyhle stránky jsem si nevybral proto aby jsem tu někoho urazil nebo tak něco. Jen jsem chtěl znát názory jiných lidí, ideálně žen. Od většiny mužů, na jiných fórech, by jsem se konstruktivního a užitečného názoru asi nedočkal. Potřeboval jsem názor lidí pro které je rodiná důležitá (co si budeme povídat, většinou ženy) a mají ze životem nějaké zkušenosti.

Zakladatel.

Já chápu, že se obáváš reakcí okolí. Lidi jsou zlí, nepřejícní a věř tomu, že to jednou vypluje na povrch a budeš mít komu co vysvětlovat. A vy jste rozhodlí s tou osobou bydlet, nebo s ní jen provozovat sex?

• Citovat
  • Upravit
16.3.14 17:55

Podle mě na to musíte mít všichni tři „koule“ :mrgreen:, jinak se Vám to rozloží jako věžička z karet :mrgreen: a jestli je na to nemáte, tak no nazdar, protože ten kdo to odnese ze všeho nejvíc, bude to dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.3.14 17:58
@Anonymní píše:
@chebskamaminka Chápu co píšeš.

Zakladatel.

tak umím si představit ty reakce chlapů, kteří by tě obdivně poplácali po zádech a nefalšovaně záviděli

právě, že tu si ženy píšou o životě a když si to pročteš v sekci manželství a partnerství je opravdu každá třetí diskuse o nevěře, proto ty útočné komentáře od některých :nevim:

vlastně je to obráceně, sem chodí kolikrát ženy pro radu co dělat když se jim do vztahu vetře někdo třetí a ty chceš názor na věc, že si do toho vztahu chceš vzít někoho třetího společně s manželkou, proto jsem ti psala už dřív, tohle otázka pro odborníka, už jen proto, že normální spokojený pár o tohle zájem nemá, tam může být nějaký šrám na duši z minulosti, malé sebevědomí a spousta dalších věcí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.3.14 18:11

Přestože je mi soužití dvou žen a jednoho muže připadá opravdu velmi směšné a nikdy v životě bych do toho nešla, tak já osobně je mít v sousedství, tak se nad tím nepozastavím a bude mit to jedno. Ať si žije kdo chce s kým chce a jak chce. Soužití dvou mužů, dvou žen, party lidí bez ohledu na pohlaví, je jen jejich věc. To věčně opilý a uřvaný soused by mi vadil. Když se dokážou ke své orientaci přiznat gayové a lesby, tak by měl mít tu odvahu do toho jít i zakladatel. I ten důvod, proč spolu chtějí žít tři lidé není vlastně důležitý. Dležité je, že takhle chtějí žít a jim třem to vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.14 18:12
@smoulinka71 píše:
Já chápu, že se obáváš reakcí okolí. Lidi jsou zlí, nepřejícní a věř tomu, že to jednou vypluje na povrch a budeš mít komu co vysvětlovat. A vy jste rozhodlí s tou osobou bydlet, nebo s ní jen provozovat sex?

Možná to sexem začlo, ale tak už to dávno není. Je v tom už mnohem více. City jsou vzájemné u nás všech. Mnohem více než obyčejné přátelství. Nechceme spolu mít jen společný sex, ale i společný život.

@chebskamaminka píše:
může být nějaký šrám na duši z minulosti, malé sebevědomí a spousta dalších věcí :think:

Věř mi, žádný problém z minulosti není. S manželkou jsem spolu už od puberty a nikdy mezi námi nikdo jiný nebyl. Ať ve společenském životě nebo v tom sexuálním. To se změnilo až se společnou milenkou. Nehledali jsem někoho kdo by zaplnil nějakou naši „vztahovou“ mezeru mezi námi. Není co zaplňovat. Původně šlo jen o zpestření v sexu nic víc. Každý máme své sexuální hranice a fantazie nastavené jinak. Někomu stačí poloha na misionáře a sex jednou za měsíc, ale někomu ne. Ale prostě jsem si padli do oka a přerostlo to v něco mnohem více.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
3163
16.3.14 18:26

Snažím se zakladatele chápat, ale chybí mi názory jeho ženy a milenky. Také nechapu, jak by takto mohly být spokojené, těžko tomu věřit. Znám muže, který manipuloval mnoho let s celou svoji rodinou a považoval sam sebe za dokonalého téměř svatého, zatímco rodina těžce trpěla jeho sobectvim a manipulatorstvim. Proto mne udivuje, ze zakladatele zajímají názory zen-manipulatory totiž názory druhých absolutně nezajímají, uznávají jenom sami sebe, nikoho jiného a ani je nikdo jiný nezajímá, pokud zrovna nepotřebují oběť pro své vlastni záměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.3.14 18:43

Zakladateli píšeš, že to mezi vámi přerostlo v něco víc, ale to zřejmě jen mezi tebou a milenkou ne? Nebo se do ní zamilovala i manželka? :think: Já se nemohu zbavit pocitu, že pro manželku z tohoto svazku neplynou žádné výhody a zkrátka jen tiše trpí v rámci zachování manželství. A největší záhadou pro mě je, že s něčím takovým souhlasila :think: Pro mě, jakožto konzervu, je tohle docela sci-fi. Neumím si představit, že by mi něco takového přítel navrhnul :mrgreen: Ale když vám o vyhovuje…teď jde o to zda to opravdu vyhovuje všem, zda se někteří zúčastnění pouze nepřizpůsobili..

• Citovat
  • Upravit
473
16.3.14 19:03

Ale jo já věřím, že někomu to takhle fungovat může. lidi jsou různí a život je pestrý. Nemusím hned v zakladateli vidět bezpáteřní macho nebo manipulanta. Moc už nevěřím, že to může fungovat i s dětma. Rodičovská intimita je z podstaty věci záležitost párová ne pro tři a víc :lol:. Takže společný život a bydlení bych neplánovala a nechala si to jako něco „hezkého a neotřelého“ pro jednu etapu života. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.3.14 19:14

Já bych řekla asi tohle…názory zde se značně odlišují. Statisticky hádám, že je to tak půl napůl. Pokud jste se vy tři domluvili na společném soužití tak do toho jděte. A pokud to nepůjde tak pujdete zase od sebe. Když se umíte tak dobře domluvit teď.. jak říkáš.. tak se budete umět domluvit i pro rozchod.
A pozitivní reakce od okolí rozhodně nečekej, není do normální standart, bude třeba se obrnit.Je možné, že přijdete i o některé přátelé, ale jak se říká v nouzi poznáš přítele. A kdo bude chtít pochopit pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 19:19

Myslím si, že nejhůř na tom bude manželka. Lidi ji budou vidět jako chudinku, která musí doma poslouchat. Budou ji litovat. Do společnýho bydlení bych nikdy nešla. Měla jsem ve svém okolí hodně známých, kde toto provozovali, buď trojku nebo čtverku, vzájemně jsme se scházeli, pořádali párty. Jezdili na výlety, dovolený atd. Ale všichni měli za to, že jsou to naši známí, nikdo netušil, že také naši milenci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.14 19:55

Rozhodne si netleskam ale take jsem milenkou zenateho. S jeho zenou mame taky par dovolenych za sebou. Nicmene ona o tom nema tucha. A reknu ti jedno. Nikdy bych do toho nesla. Hlavne ja jsem majetnicky tip a vim ze bych to nezvladla. Hratky ve 3 jsou ok, ale bydleni? To fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
61
16.3.14 20:13

Já nevím, ale mě podle písmenek zakladatel příjde, že jeho žena bude velmi silná osobnost.
Zakladateli co myslíš…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 20:18

Mame s manzelem „volne“ manzelstvi. Ano, u me je to spojeno s psychickym stavem-sex pro me nic neznamena, umim si ho uzit ale taky bezvnej vydrzim pul roku aniz bych mela nejake potreby. Manzel je proste chlap… dohoda je takova ze to nechcem vzajemne vedet, nebude si vsimat mych kamaradek a ze si pripadne vse reknem az se do druheho vztahu distanou city-pak nema cenu abysme spolu dal zili. Ja ho miluju, jsem presvedcena ze on miluje me. Jednou se jeho „blbost“provalila. Ikdyz rozumove si za nasi dohodou stojim a vim ze to bylo jen o sexu tak mi trvalo asi pul roku nez jsem se z toho dostala. Oroc to pisu-dokud neprijde nejaka „zatezova“situace tak vam to fungovat muze, ale zensky cvakne hrozne snadno. Pokud tak chcete zit tak oroc ne-na okoli kaslete a budte stastny. Nejak nejsem schopna sformulovat hlavni myslenku, ale podle prispevku te odhaduju jako inteligentniho a empatickyho chlapa tak snad pichopis co tim myslim

• Citovat
  • Upravit
16.3.14 20:19

Tak este pridam svoju trosku do mlyna - to ovela viac nez len sex by totizto mala byt snaha o…anglicania tomu hovoria well being… toho druheho. Neviem celkom presne ako to prelozit. Snad snaha o dobro toho druheho? :think:
No v kazdom pripade by ma zaujimalo, ci toto plati pre „nasu“ trojicu… co znamena ono „well being“ pre vsetkych zucastnenych? Staraju sa navzajom o dusevnu pohodu tych dalsich, alebo len o spokojny sex? Budu vsetci zucastneni rovnako spokojni, naplneni, dietatom jednej ci druhej zeny? Bude „nematka“ citit materske city voci dietatu? Bude chlapovi vadit ked uvidi ak „nematka“ bude ziarlit na dieta? Bude brat rodicovsky par ohlad na potreby toho tretieho, ked sa narodi ono dieta? Bude ta, ktora neplanuje otehotniet mat pochopenie pre snazenie tej co planuje? Ustoji trojica ak otehotnie „nespravna“ zena? Co ak jeden z trojice vaznejsie ochorie? Budu pri nom ostatni dvaja stat, aj ked uz nebude schopny/a vykonov v posteli? Je ktorykolvek z trojice ochotny vzat sa aspon malicka rovnou mierou v prospech zvysnych dvoch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí