Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábi Zlopočasná píše:
To je otrepane klise
ovšem statisticky pravděpodobné
Já bych řekla, že za*ukat si, zajet si na dovču, pobýt spolu může být fajn. Bydlení je už ošemetné…až si začnete lézt na nervy, kdo půjde?? ty, manželka nebo milenka?
další věc jsou děti, i když to možná není na pořadu dne, je potřeba i tohle promyslet. Zároven to ale promyslet nejde, protože dokud jste to nezažili, tak netušíte do čeho jdete. Mít mimino je velice důvěrná věc, a i kdyby se vám podařilo přežít těhotenství s jeho emocionální smrští, jak dál? Zena nebo milenka přijde z porodnice a místo zamilovaných rodičů tam bude jedna navíc. Podle mě je rodičovství natolik intimní, že tam ta druhá bude vždy navíc…nebo snad bude laskyplně vařit večeři, zatímco vy dva se budete rozplývat nad vaším miminkem, krví vaší krve? Nevěřím, že žena může být natolik nezištná, aby tohle překonala.
Podle mě „dva kohouti na jednom smetišti“ nikdy nebudou dělat dobrotu. Takže bych zůstala ve fázi, kdy milenka je super povyražení pro vás dva, ale nic víc nic mín…
@jdukolem píše:
ovšem statisticky pravděpodobné
Ked mne to konkretne v tejto situacii nepasuje
Netvrdim ze mam stopercentne pravdu, ale proste nemam pocit ze v tomto pripade pojde ciste len o sex ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Já bych řekla, že za*ukat si, zajet si na dovču, pobýt spolu může být fajn. Bydlení je už ošemetné…až si začnete lézt na nervy, kdo půjde?? ty, manželka nebo milenka?
další věc jsou děti, i když to možná není na pořadu dne, je potřeba i tohle promyslet. Zároven to ale promyslet nejde, protože dokud jste to nezažili, tak netušíte do čeho jdete. Mít mimino je velice důvěrná věc, a i kdyby se vám podařilo přežít těhotenství s jeho emocionální smrští, jak dál? Zena nebo milenka přijde z porodnice a místo zamilovaných rodičů tam bude jedna navíc. Podle mě je rodičovství natolik intimní, že tam ta druhá bude vždy navíc…nebo snad bude laskyplně vařit večeři, zatímco vy dva se budete rozplývat nad vaším miminkem, krví vaší krve? Nevěřím, že žena může být natolik nezištná, aby tohle překonala.Podle mě „dva kohouti na jednom smetišti“ nikdy nebudou dělat dobrotu. Takže bych zůstala ve fázi, kdy milenka je super povyražení pro vás dva, ale nic víc nic mín…
přesně tak, podle mě to může fungovat až do chvíle, než přijdou děti…
@131105 píše:
No podle mě některé milenky jsou vypočítavé
Všechny jsou, tuhle nevyjímaje ![]()
@Kachničkaa píše:
@Bábi ZlopočasnáKdyž myslíte
Odmietam uverit ze chlap je nemysliace zviera hnane len chticom. (Napriek tomu, ze verim ze tymto sposobom je chlap lahko ovladatelny - z emimina som ale ziskala pocit, ze zeny uz netusia ako na to
)
A potom, skuste citat co pise - s manzelkou sme sa radili, s manzelkou sme zvazovali, s manzelkou sme vyberali, manzelka hovori to a to, s mazelkou teraz diskutujeme, manzelkin nazor beriem za bernu mincu.
Dvakrat ci trikrat napisal, ze spolocna milenka je prenho s manzelkou spolocnou vyzvou, spolocnym projektom.
Deti chce iba s manzelkou, s milenkou nie.
Jo, to píše, ale víme my, co chce doopravdy manželka???
Nevěřím tomu, že to byl její životní sen a její nápad. Podle mě nechce přijít o manžela (mimochodem velice vyčůraného manžela), tak toleruje milenku, tváří se jakože jí to nevadí, dovolí jí mít i ve společné domácnosti a ještě ten luxus potáhne finančně.
Podle mě jí to ale dožene, až přijde těhotenství a děti. Až jí bude blbě, bude bolavá, ošklivá, unavená a vyřízená a manžel si bude mezitím užívat s milenkou.
@káťa Ty si ides v jednej lajne a s klapkami na ociach, alebo je chyba vo vysielaci? Ja pisem preco si myslim ze chlap ostane s manzelkou a Ty ze manzelka je husa pokadena od strachu ze ostane sama ![]()
Tak já bych ji do kuchyně brala, v sobotu já, v neděli ona, nebo ještě lépe, v neděli ona, a v sobotu manžel, jen nevím, jestli bych ji chtěla i do ložnice, ale no někdy i jo, abych měla od manžela pokoj ![]()
Ať si manželka zakladatele taky nasťehuje domů milence, aby to bylo vyrovnané
Aby si taky mohl od manželky odpočinout a měl svůj klid ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@káťa Ty si ides v jednej lajne a s klapkami na ociach, alebo je chyba vo vysielaci? Ja pisem preco si myslim ze chlap ostane s manzelkou a Ty ze manzelka je husa pokadena od strachu ze ostane sama
Jo, přesně to si myslím…
Holky já mám takové známé, kteří jsou spolu víc jak dvacet let, on si našel milenku no a manželka aby o něj nepřišla, svolila k tomu, aby žili ve třech. Nejdřív se tím trápila, pak se s milenkou staly kamarádky. Po třech letech, co takhle žijí to vypadá tak, že ona má míň práce, protože jednou uvaří jedna, podruhé druhá, dají si spolu kafčo, pokecají, konečně není pořád sama. Manžel už dostal infarkt, protože je toho na něj moc, když prej neřve jedna, začne řvát druhá, pořád něco chtějí, pořád něco vymýšlejí, je z toho na prášky a oni jsou vysmáté, protože si sedly i v posteli. ![]()
@smoulinka71 píše:
Holky já mám takové známé, kteří jsou spolu víc jak dvacet let, on si našel milenku no a manželka aby o něj nepřišla, svolila k tomu, aby žili ve třech. Nejdřív se tím trápila, pak se s milenkou staly kamarádky. Po třech letech, co takhle žijí to vypadá tak, že ona má míň práce, protože jednou uvaří jedna, podruhé druhá, dají si spolu kafčo, pokecají, konečně není pořád sama. Manžel už dostal infarkt, protože je toho na něj moc, když prej neřve jedna, začne řvát druhá, pořád něco chtějí, pořád něco vymýšlejí, je z toho na prášky a oni jsou vysmáté, protože si sedly i v posteli.
Aby ho nakonec úplně nevyřadily!!
Ale jinak zajímavý příběh.