Život ve třech s milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
10.3.14 22:36
@jannina1 píše:
Je to vlastně z Tvé strany bigamie.No,pokud jsou obě ženský spokojený, proč ne…ˇˇRíká se, že tohle je sem každého chlapa :)

Snem každého chlapa je užívat si se dvěma ženami v posteli, ale určitě ne s nima žít, to je spíš noční můrou každého chlapa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
10.3.14 22:36
@dlouha píše:
@Olivyia No co, mělo by to být v pořádku, ne? A bez problémů…A manžel by neměl ani ceknout :P

zvlast, jestli je treba taky trochu bi jako manzelka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2230
10.3.14 22:38

Kamarádce takový vztah krachnul po pul roce společného bydlení. do té doby fungoval 3roky „na návštěvách“ a dovolených, tak se vydali stejným směrem jako plánujete. podle mě se dvě ženský vždycky časem začnou hádat a jak tu už někdo psal, ty budeš ten hromosvod-pak záleží na tom jak jsi „silný“ a jak pevný je tvuj vtah k jedné i druhé ženě. ale někomu to vyjít může proč ne. mě taky všichni tvrdili že manželství po několikatýdenní známosti nemůže vyjít a opak je pravdou ;-)
takže za mě-pokud to budeklapt proč ne. na okolí kašlete. a držím palce ať se vše vyvine podle vašich představ a jste šťastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
10.3.14 22:41

@jaaaaaana nenííííí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 22:43
@Anonymní píše: Rád bych znal názor někoho jiného na tento způsob života, ideálně někoho kdo má vlastní zkušenost ať pozitivní nebo negativní. Jaká byla reakce vašeho okolí? Klapalo vám to i při frekvenci vidění se každý den? Máte někoho takového ve svém okolí a co říkáte na tento způsob života?

Nečekaně tu těch vlastních zkušeností příliš nebylo, tak přidám nevlastní a velmi zamlženou: slyšel jsem o případu (snad to bylo dokonce v nějaké vzdálené přízni), že manželé nemohli mít děti, takže pán si po vzájemné domluvě všech zúčastněných pořídil dítě s jejich dlouholetou služkou (začalo to tedy před válkou, nic recentního), pak je asi adoptovali, aby měli dědice, v každém případě takto v trojici (+ dítě) žili až do smrti a údajně to fungovalo dobře. Co říkalo okolí a jak přesně to vlastně fungovalo, to už pověsti neříkají (nebo říkaly, ale uteklo mi to druhým uchem ven). Ale je to samozřejmě dost jiná situace, protože z pohledu toho okolí se asi šlo tvářit, no tak služka, bydlí u nás, to je přece normální, no a adoptovali jsme její nemanželské dítě, máme dobré srdce. (Ale možná to netajili, to fakt nevím.)

Obecně bych k tomu byl skeptický asi zejména proto, že, abych parafrázoval klasika, „mnohoženství tady prostě zatím nemá vybudovanou tradici“, že to prostě v naší kultuře není. Tím myslím, že někde v tom Utahu si v případě krize řeknou, ne, musím se to snažit vyřešit, udržet rodinu ap., zatímco tady bude větší riziko, že si někdo z té trojice (nejspíš teda ze zúčastněných dam :-) ) v případě krize řekne, že problém je jistě v té trojici a řešením bude trojici zrušit, protože prostě v sobě nemáme zakódované, že to je přece normální, nebo přinejmenším taky normální. Když to přeženu, věrnou mormonku nenapadne hledat problém v tom, že je jednou z více žen, protože tak to přece má být, zatímco našince to dost možná ve slabé chvíli naopak napadne jako první, protože je celý život formován, že takto to být nemá a snad ani nemůže. Hm, nevím, jestli je to srozumitelné, ale co už. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 22:47
@spiky01 píše: Kamarádce takový vztah krachnul po pul roce společného bydlení. do té doby fungoval 3roky „na návštěvách“ a dovolených, tak se vydali stejným směrem jako plánujete. podle mě se dvě ženský vždycky časem začnou hádat

A proč přesně to krachlo, v čem byly problémy a proč je nedokázali vyřešit, pokud teda vůbec měli vůli to řešit, jakože, nechceš rozvést nějaké detaily, víc než jen strohé bylo a nefungovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
10.3.14 22:48

A ještě by bylo zajímavé, kdyby manželka nemohla otěhotnět, ale otěhotněla by ona milenka…třeba jakože nečekaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.3.14 22:52

Nemyslím si, že to může fungovat, můj názor, ale možná se mýlím..jak už tu někdo psal, až se z milenky stane druhá skoromanželka, přestane tě to bavit. Nehledě na to, že dvě ženský pod jednou střechou, si dříve nebo později začnou lézt krkem. Ale obdivuji tvou odvahu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9336
10.3.14 23:02
@RadkaOR píše:
A proč nenapíšeš co žena dělá?

A není náhodou moderátorka v televizi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.3.14 23:20

Ja to poznám z rozprávania môjho otca…bolo to dávno a aj z rodiny…muž si našiel milenku a žena ho veľmi ľúbila…tak išla za ním…lebo on sa presťahoval asi 200km…ale u nich bola pôvodná manželka skôr slúžka…kto bol šťastný, neviem…
Môj otec hovorieva, že keby nebolo závisti…stačila by jedna žena pre celú dedinu… :mrgreen:
Ja by som sa teda s nikým o muža nedelila…nie som žiarlivá :think:…teda len tak normálne… :mrgreen:…ale vedieť, že môj muž vo vedľajšej izbe ťuťu-muťu s druhou…však by ma trafil šľak…tá pani by si už veľmi dlho nemusela robiť starosti s depiláciou… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.3.14 23:39
@cher píše:
Uvědomuješ si, že budeš mít dvě tchýně? 8o A taktéž můžeš mít dvojité parohy, když jste tak všichni uvolnění 8)

Chacha ty 2 tchyně by ho mohly odradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jok
68
11.3.14 00:00
@cher píše:
Uvědomuješ si, že budeš mít dvě tchýně? 8o A taktéž můžeš mít dvojité parohy, když jste tak všichni uvolnění 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jok
68
11.3.14 00:12

O případech soužití s dvěma ženami znám z příběhů klasiků a televize. Dokonce jsem viděla pořád o sourozencích, žijících jako manželé… :pankac: Proč ne, pokud současná situace všem vyhovuje, ať to bude. Na okolí kašlete. Samozřejmě budou šokování, je to ale jejich problém. Jedině… problém bych viděla v kuchyni. Jak se rozejdou dvě ženské před jedním sporákem? Já bych nesnesla druhou ženu ve SVÉ kuchyni :roll: Je to ale moje osobní zvláštnost :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.14 00:34

Prosim anonymne, jde o zname.
Znam takovou trojici..ani se tim netajili. Chodili vsude ve trech (chlap uprostred a na kazde ruce jedna). Skoncilo to tak, ze zensky se nejak „preorientovaly“,zustaly spolu a chlapa vykoply ze spolecneho bydleni. Kdyz jsem to pak po nekolika letech rozebirala s dotycnym, rekl, ze to bylo dobry na oziveni sexu, ale kazi to vztah. Uz by do toho nikdy nesel. V evrope nejsou lidi vedeny k bigamii a proto tam vzdy trochu te zarlivosti je a bude. Vzdycky se nekdo bude citit navic, protoze mame „naprogramovany“, ze ve vztahu jsou dva. A z toho vyplivaji problemy..

• Citovat
  • Upravit
140240
11.3.14 04:14

Tohle tedy ne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat