Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, tak to si sourozenci společně jednou užijí nekonvenčního vztahu svých rodičů.
Tak třeba Iva Kubelková takhle žíje… muž má manželku, Kubelkovou a známou. Kubelková sním má děti a známá jedno. Vím to na 100% rodiče známé jsou z toho na nervy
myslím, že takhle ve čtyřech + děti žijí 10 let.
Kolikrát byla i Iva Kubelková na akcích s jednou nebo druhou všímej te si fotek ![]()
Chci tím říct, že do toho jak kdo žije nikomu nic není.
@martina1988 Vtip to není. Když může omrzet vztah s jednou ženou, tak může omrzet určitě i ten se dvěmi.
@kathystar Více než jedno manželství součastně je u nás trestné to ano, ale mnohoženství určitě ne
Příjit o obě dámy je určitě riziko. Jen se teď rozhodnout zda to za to stojí. Ale když nic nezkusíme, tak nikdy nic nezískáme ne?
Tak harem vo svete nie je zas tak neobvykly… otazka je, ci uzivis obe svoje zeny a vsetky ich deti, a ako vysvetlis detom ze ste jedina rodina u nas, zijuca v hareme. Myslim tym… detom mozes vykladat co chces, oni vedia ze to, co vidia na vlastne oci je pravda.
@Bábi Zlopočasná Peníze problém nejsou. Vysvětlení dětem už tak jednoduché nebude, ale je dost času něco vymyslet, za předpokladu, že to do doby aktuálnosti tohoto témata vydrží.
@Anonymní Máš pravdu. Nikomu jinému do toho nic není. Z tohohle pohledu to vidím stejně.
Zakladatel.
No zkusit to můžete. Rodiny z toho asi moc nadšené nebudou. Stejně si ale myslím, že se dřív nebo později alespoň u jedné projeví žárlivost. Těžko je zvládneš obě milovat stejně. Je to hodně velký risk, ale třeba vám to nakonec fungovat bude.
Vím, že tak občas žijí dvojice s BDSM zaměřením (manželé+otrok/otrokyně). Ti to mají možná snažší, protože mají předem jasně dané pravidla.
A přišel jsi se sem pochlubit? Jak máš manželku i milenku v souznění? Nebo hledáš někoho s podobným modelem, kdo oslaví zlatou svatbu a dá ti naději do budoucna?
@terinka4444 píše:
A přišel jsi se sem pochlubit? Jak máš manželku i milenku v souznění? Nebo hledáš někoho s podobným modelem, kdo oslaví zlatou svatbu a dá ti naději do budoucna?
Chlubit jsem se nepřišel. To opravdu nemám zapotřebí.
Doufal jsem, že tu najdu někoho, kdo si něco takového zažil a podělí se o své zkušenosti. Těžko se někdo takový hledá mezi známými.
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná Peníze problém nejsou. Vysvětlení dětem už tak jednoduché nebude, ale je dost času něco vymyslet, za předpokladu, že to do doby aktuálnosti tohoto témata vydrží.@Anonymní Máš pravdu. Nikomu jinému do toho nic není. Z tohohle pohledu to vidím stejně.
Zakladatel.
Ty hodlas priviest deti do vztahu, o ktorom predpokladas ze nevydrzi? Preco im to chces urobit? Aj posahana haremova rodina je lepsia nez ziadna. Aj ked oba modely si koleduju o pravidelne navstevy psychologa ![]()
to se opravdu dvě baby dokážou dělit o jednoho chlapa…??? mě trefí…
@Anonymní píše:
Chlubit jsem se nepřišel. To opravdu nemám zapotřebí.
Doufal jsem, že tu najdu někoho, kdo si něco takového zažil a podělí se o své zkušenosti. Těžko se někdo takový hledá mezi známými.
já bych řekla, že se těžko bude hledat všude. Jo, tolerovaná milenka, kvůli financím, ano. Ale že by se ty tvoje ženský milovaly, a dlouhodobě to vydrželo, tomu nevěřím. Leda že by byly lesbičky a tebe měly jako živitele, to ano. Jen chudáci děti.