Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@131105 píše:
To s tebou souhlasím
Jako se mnou? A proč ne? Vždyť to nedělají ani zvířata.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty hodlas priviest deti do vztahu, o ktorom predpokladas ze nevydrzi?
Samozřejmě, že doufáme, že to vydrží, ale jsme zvyklí o všem diskutovat a probírat všechny alternativy. Vím, že život ve dvou je složitý, ve třech bude ještě o něco složitější.
@RadkaOR píše:
Lidi už neví co by, normální to moc není.
V našich krajích to moc normální není, ale jinde ve světě to funguje.
@terinka4444 píše:
Ale že by se ty tvoje ženský milovaly, a dlouhodobě to vydrželo, tomu nevěřím. Leda že by byly lesbičky a tebe měly jako živitele, to ano. Jen chudáci děti.
Ženy jsou obě trochu BI. Věnují se i sami sobě, ale žádný extrém, spíš jako doplněk sexuálního života. Co se týče toho živení, tak u nás je to vlastně manželka kdo vydělává ty „opravdové“ peníze. Nikoliv já.
@Anonymní píše: Ženy jsou obě trochu BI. Věnují se i sami sobě, ale žádný extrém, spíš jako doplněk sexuálního života. Co se týče toho živení, tak u nás je to vlastně manželka kdo vydělává ty „opravdové“ peníze. Nikoliv já.
Tak to by mě zajímalo čím se živí.
@Anonymní píše: Ženy jsou obě trochu BI. Věnují se i sami sobě, ale žádný extrém, spíš jako doplněk sexuálního života. Co se týče toho živení, tak u nás je to vlastně manželka kdo vydělává ty „opravdové“ peníze. Nikoliv já.
no tak to není dobré.. souznění je u nich jen s tebou.. časem se porvou..
Ty se necháš živit od manželky? tak to teda mazec
mě příjde teda normalní aby živil chlap ![]()
No je pravda, že ve světě to sice fungovat může, ale jakousi oficiální formou. Takováhle sešlost založená na vzájemných sympatiích vedoucích k sexu nemůže mít absolutně budoucnost. Dokážu si možná představit, že by si někdo založil dvě rodiny, ale jako dvě oddělené jednotky. Protože jakmile přijdou děti, mění se zcela situace. Taky to nebude vyrovnaný, protože milenka, která je teď možná hvězdou večera na tom bude později bitá. O mnoho víc než oficiální manželka, která má určitá práva ve společnosti a budou ta oficiální rodina. Kdežto milenka?? Ta už nemůže očekávat nic víc. Jenomže v těchto případech si myslím, že se o nějaké „budoucnosti“ moc hlavou nepřemýšlí
.
@marra2 píše:
Pokud máš dvě pérka a dvě peněženky, proč ne
dvě pérka…? že by mutant…
to ledacos vysvětluje ![]()
No když to schrnu tak je to postavený na hlavu
kdo jak zaseje tak sklidí