Život ve třech s milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.3.14 21:18
@131105 píše:
Ty se necháš živit od manželky? tak to teda mazec :cert: mě příjde teda normalní aby živil chlap :mavam:

Mám práci, která by nás uživila. Ale manželka má práci, která nás nejen uživí, ale dovolí nám si i užívat života. Nevidíme nic špatného v tom, že žena vydělává více než její muž.

@Olivyia Na tom určitě něco je, ale zatím se držíme toho, že kdo nic nezkusí, také nic nezíská.

@sissi79 píše:
no tak to není dobré.. souznění je u nich jen s tebou.. časem se porvou..

Mají určitý vztah i mezi sebou, jsou to mnohem víc než jen kamarádky.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
1561
10.3.14 21:19

A proč nenapíšeš co žena dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
10.3.14 21:20

Tak to já mám chlapa aby nás uživil a mohli jsme si vyrazit s kopítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.3.14 21:21
@Anonymní píše:
Mají určitý vztah i mezi sebou, jsou to mnohem víc než jen kamarádky.Zakladatel.

dovedu si to živě představit.. a z vlastní zkušenosti pokud nejsou obě vyloženě BI to klapat nebude.. Budou žárlit časem jedna na druhou a pozorovat které se víc věnuješ :?

• Citovat
  • Upravit
3163
10.3.14 21:21

Nevěřím, že by to mohlo dlouhodobě fungovat. To si myslíš, že bude živit Tebe, milenku a své i její děti? Bála bych se, že vyrazí z domu brzy buďto ji anebo vyhodí obě dvě manželky společnýma silama tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 21:22
@RadkaOR píše:
A proč nenapíšeš co žena dělá?

Jen kvůli udržení si anonymity. Vůbec by jsem se nedivil, kdyby na zdejším fóru byly i lidé, kteří nás znají. Napsat co má žena dělá by byla už moc velká nápověda.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
7438
10.3.14 21:24

Mily anonymni,

doporucila bych ti kouknout se na porad sister wives. tam sice „manzelky“ mezi sebou nic nemely, ale mely jen jednoho chlapa a spoustu deti. tam to fungovalo, ale kdo vi, jestli ne jen pred kamerama :think:

http://en.wikipedia.org/…Sister_Wives

dalsi pripad z meho okoli skoncil totalni katastrofou, kde zemrelo 6 deti v pozaru, kterej zalozil otec s manzelkou, protoze od nich milenka odesla a chteli to na ni hodit :pocitac: :pocitac: tim ale nerikam, ze tak skonci kazdy takovy vztah, jen mi to proste vyplulo na povrch s pripomenutim vztahu manzelka plus milenka

no, preji, at jste stastni a okoli to nejak chape :palec: ja bych to nedokazala, ale kazdej je jinaci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
10.3.14 21:25

Zakladateli, jen by jsem si na vašem místě v takovém nekonvenčním vztahu rozmyslela pořízení dětí. Pro vás je to svobodná volba, ale děti by v tom museli žít a vůči nim by mi to moc fér nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
10.3.14 21:26
@Anonymní píše:
Jen kvůli udržení si anonymity. Vůbec by jsem se nedivil, kdyby na zdejším fóru byly i lidé, kteří nás znají. Napsat co má žena dělá by byla už moc velká nápověda.Zakladatel.

Tak jen tak všeobecně, zhruba směr povolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.3.14 21:26
@sissi79 píše:
Okolí bude hodně zlé.. Lidi jsou nepřející :( Bude hodně záležet jak moc budete držet při sobě, ono dovolený a společný bydlení je rozdíl.. Pořídíte si s manželkou dítě, co když to milenka neustojí? :nevim: Je to hodně vysoké riziko, nicméně moooc držím pěsti! :kytka:

Lidé jsou nepřející? Jak to souvisí s tím, že se dvě baby dělí o chlapa, na tom je něco k závidění? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.3.14 21:30
@cher píše:
Lidé jsou nepřející? Jak to souvisí s tím, že se dvě baby dělí o chlapa, na tom je něco k závidění? :think: :lol:

i kdyby si dotyční 3 rozuměli natolik že by do toho šli, najde se spousta těch co budou házet klacky pod nohy. o)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 21:30
@webparazit píše:
Sister wives

Děkuji za tip. Určitě na to mrknu. Na první pohled to už vypadá jako dost velký extrém, ale získat se z toho určitě něco dá.

@webparazit píše:
dalsi pripad z meho okoli skoncil totalni katastrofou, kde zemrelo 6 deti v pozaru, kterej zalozil otec s manzelkou, protoze od nich milenka odesla a chteli to na ni hodit

Tohle je strašné neštěstí. Ale dle mě tohle musely být „psychoušové“ i bez milenky.

@RadkaOR
Podniká. Má vlastní firmu o několika lidech. Poskytuje služby pro různé firmy.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
cher
10.3.14 21:34
@sissi79 píše:
i kdyby si dotyční 3 rozuměli natolik že by do toho šli, najde se spousta těch co budou házet klacky pod nohy. o)

V čem by jim házeli klacky pod nohy? Maximálně by si zaťukali na čelo, ale nevěra je dneska tak velmi tolerovaná, že je úplně fuk, jak kdo žije. Jediní, komu to může vadit, jsou rodiny dotyčných aktérů zvlášť, pokud se do tohohle cirkusu přivedou děti.

• Citovat
  • Upravit
13119

Nejdřív jsem chtěla napsat, že je tu dnes večer zase sranda - diskuze o práci a pak tato…pak jsem chtěla napsat něco ve stylu, že pokud máš dost peněz, tak vám to klapat bude a pak jsi napsal to o bi ženách a o tom, kdo vydělává… Takže vy sice komunikujete… ale výsledek je ten, že tvoje žena to ráda z ženou i s chlapem, má dostatek peněz na to, aby ti nasadila domů svoji milenku a ty buď budeš souhlasit, nebo můžeš jít… Takže jsi podpantoflák, který pohodlný život schovává za bi ženu a její milenku…Za čas tam budeš přebytečný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše: Ženy jsou obě trochu BI. Věnují se i sami sobě, ale žádný extrém, spíš jako doplněk sexuálního života. Co se týče toho živení, tak u nás je to vlastně manželka kdo vydělává ty „opravdové“ peníze. Nikoliv já.

Problem nie je v „doplnku sexualneho zivota“. Problem je v „doplnku bezneho, kazdodenneho zivota“.

A ano, uz teraz, ked este len deti planujete, potrebujete vediet, ako im vysvetlit ze oni maju dve maminky a jedneho otca, kto koho miluje, a aky vzor rodiny si odnesu do dalsieho zivota, akych partnerov pre zivot si budu hladat, az do toho dorastu. Pretoze rozhodnut sa pre deti nie je o tom zabezpecit plienky miminu a skolku predskolakovi, ale naucit ho ako zit v dospelosti, a ako si najst partnera pre zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí