Život ve třech s milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2044
10.3.14 22:04

@Olivyia No co, mělo by to být v pořádku, ne? A bez problémů…A manžel by neměl ani ceknout :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.3.14 22:04
@Anonymní píše: :palec: Správná připomínka :lol: Oficiální tchýně je docela v pohodě, je dost pokroková, takže věřím, že ona to zvládne. Mimo to, stejně asi už tuší, že je něco jinak než by mělo být. U potencionální druhé neoficiální tchýně zatím nevím. Neznám jí tak dobře.Zakladatel.

No pokud jste všichni happy, tak se nepotřebuješ obhajovat před okolím, když si to vyladíte tak, abyste byli spoko. NIcméně já tam nevidím lásku, jen hlavně sex a jistý druh vztahu. Já svého muže miluji, proto bych se o něj nikdy nemohla dělit a taktéž bych ani já nemohla mít dva muže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 22:06
@dlouha píše:
Co kdyby si manželka ještě domů v budoucnu nastěhovala milence??? Svolil by jsi?

Tohle téma by bylo předmětem dlouhé diskuze. Manželka zatím po žádném dalším muží netouží. Jsem její první (a zatím poslední) a ona to tak chce nechat (jsme spolu už 12let).

Manželka sedí u svého PC metr a půl vedle mě, tuhle odpověď mi nadiktovala ona.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
7904
10.3.14 22:11

@jannina1 popravdě bych taky brala občas ještě jednu ženskou. Pomůže s dětma, vystřídáte se u vaření a hlídání dětí a na mužovy sexuální choutky by dvě ženy na střídačku byly tak akorát.
Myslím si, že mnohoženství je dobrý systém, který zamezuje zbytečným nevěrám a rozpadům rodin, kdy děti de facto přijdou o jednoho rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 22:12
@cher píše:
No pokud jste všichni happy, tak se nepotřebuješ obhajovat před okolím, když si to vyladíte tak, abyste byli spoko. NIcméně já tam nevidím lásku, jen hlavně sex a jistý druh vztahu. Já svého muže miluji, proto bych se o něj nikdy nemohla dělit a taktéž bych ani já nemohla mít dva muže.

Chápu tě. Většina lidí to vidí určitě stejně jako ty.

Nejsme spolu tři jen kvůli sexu. Citová vazba mezi námi třemi je dost velká. Známe se společně už 12let. Vždy jsme si vzájemně pomáhali a byli si oporou. Milenka si za těch pár let, to byla pouze společná kamarádka, prošla několik vztahy a nakonec skončila ve vztahu s námi. Jsme mnohem víc než jen přátelé s „výhodami“. Rádi spolu trávíme společný čas jak „před televizí“ tak na výletech nebo ve společnosti.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
7904
10.3.14 22:14

Zakladateli a milenka nebude chtít nikdy děti? Nebo jak si to představujete, budeš mít děti s oběma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 22:16
@Anonymní píše:
Je to dost těžké téma. Nejsem si zatím vůbec jist jak se to může s dětmi vyvinout. Je to jedno z hlavních témat naší diskuze s manželkou a milenkou. Musíme toho ještě hodně probrat. Nejsem žádný odborník ohledně dětí a jejich výchovy ani psycholog nebo něco takového. Možná by stálo za zvážení i návštěva nějakého odborníka. Jen vím, že se budeme snažit dětem poskytnou tu nejlepší výchovu ať bude s manželou sami nebo ve třech.

Dvě ženy by jsem harémem nenazíval.

Zakladatel.

Dobre, tak mnohozenstvo.

V kazdom pripade, tuto tazku temu ste si do zivota pustili sami a dobrovolne. Priviest deti do mnohozenstva a ohanat sa tym, ze sa budete „snazit“ o poskytnutie tej „najlepsej“ vychovy je hoooodne malo. Deti sa ucia tym, co vidia. Uvidia jedneho chlapa a dve zeny. Co ak budes mat syna, ktory sa bude snazit nastahovat si domov dve zeny ako to mal otec, a nebude sa darit tak velmi, az ostane cely zivot sam, s pripadnymi matkami svojich deti, ktore ho budu povazovat za prasaka, lebo mal simultanne dva vztahy? Povies mu na to, ze Ty si sa snazil, a nie je Tvojou chybou, ze syn nasledoval Tvoj priklad?
Alebo budes mat dceru, ktora skonci ako vecna milenka cakatelka, pretoze je normalne byt druhou zenou, ved jej mama tiez bola a bola tak stastna? Ked Ti bude plakat na ramene preco to mame fungovalo a jej nie, tak jej povies ze ste sa predsa snazili ukazat jej, ako vyzera rodina, aku si ma aj ona sama vybudovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
10.3.14 22:18
@Anonymní píše:
Tohle téma by bylo předmětem dlouhé diskuze. Manželka zatím po žádném dalším muží netouží. Jsem její první (a zatím poslední) a ona to tak chce nechat (jsme spolu už 12let).

Manželka sedí u svého PC metr a půl vedle mě, tuhle odpověď mi nadiktovala ona.

Zakladatel.

Mě stačí jen to ZATÍM :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.3.14 22:19

Můj kamarád tak žije, alespoň žil, dlouho jsem s ním nemluvila. Ani jedna žena ale není jeho manželkou. Dokonce s jednou mel dítě o které se společně starali. Myslím, že jim to klapalo, když jsem s ním mluvila naposledy, byli spolu už deset let. Jak to vnímalo okolí netuším, ale nestěžoval si, tak to bylo asi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 22:19
@kacz píše:
@jannina1 popravdě bych taky brala občas ještě jednu ženskou. Pomůže s dětma, vystřídáte se u vaření a hlídání dětí a na mužovy sexuální choutky by dvě ženy na střídačku byly tak akorát.
Myslím si, že mnohoženství je dobrý systém, který zamezuje zbytečným nevěrám a rozpadům rodin, kdy děti de facto přijdou o jednoho rodiče.

Fajn názor. Děkuji.

@kacz píše:
Zakladateli a milenka nebude chtít nikdy děti? Nebo jak si to představujete, budeš mít děti s oběma?

Zatím nechce. Budoucnost je v tomto ohledu nejasná, ale vše se dá vyřešit. Vše je otázkou diskuze a vzájemné dohody. Milenka není zrovna „mateřský“ typ.

Tuhle odpověď mi taky z větší části nadiktovala manželka :)

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 22:23
@dlouha píše:
Mě stačí jen to ZATÍM :lol: :lol: :lol:

Už jí to „zatím“ vydrželo 12 let. Nemá o jiné muže zájem. Je spokojená, tak jak to je. Navštívili jsme i nějaké Swingers kluby. Měla několik příležitostí sexu s jinými muži, atraktivními muži, a nikdy do toho nešla. Vždy jsme se v SW klubech věnovali jen sobě. Nevím proč tomu tak je, ale je tomu tak.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
2044
10.3.14 22:24

Ale já se zeptala jinak : Jestli TY by jsi to svolil, aby měla milence doma a byl ochoten o tom teda diskutovat třeba do budoucna???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 22:26
@Anonymní píše:
Zatím nechce. Budoucnost je v tomto ohledu nejasná, ale vše se dá vyřešit. Vše je otázkou diskuze a vzájemné dohody. Milenka není zrovna „mateřský“ typ.

Tuhle odpověď mi taky z větší části nadiktovala manželka :)

Zakladatel.

Na to pozor, moja kamoska, ktora bola vyslovene „antimatersky“ typ, z mimin mala osypky, z mojho tehotenskeho pupku bola nadsena ze nie je jej, deti povazovala za otravne parazity, az ten jej chlap z jej reci hadzal nestastne ksichty… je uz pol roka urputilou snazilkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 22:29
@dlouha píše:
Ale já se zeptala jinak : Jestli TY by jsi to svolil, aby měla milence doma a byl ochoten o tom teda diskutovat třeba do budoucna???

Představa druhého muže při sexu je zajímavá a určitě hodná diskuze pokud manželka projeví zájem. Věřím, že k muži ve trojce by jsme se dopracovali stejně jako k ženě do trojky. Asi by jsem se tomuto zpestření nebránil. Ale bylo by to určitě dost jiné než se druhou ženou. Nejsem totiž BI, ani trochu jako má manželka.

Co se týče milence doma, tak to si je manželka jista, že k tomu nikdy nedojde.

Musím jít spát. Zítra se jde do práce. Děkuji za názory. Zítra si pročtu ten zbytek a určitě i zareaguji. Mějte se tu hezky a dobrou noc.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
2044
10.3.14 22:33

No ano, ale může se stát, že třeba manželka při vašem společném soužití změní názor, nikdo z vás neví, co bude, co se z toho vyvrbí, ale můj názor je, že si tím zničíte dlouholeté manželství a to riziko je příliš reálné…ale vaše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí