Život ve třech s milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1356
10.3.14 21:35

No za mě já tomu nefandím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
10.3.14 21:35

Tak to je zajímavé teda…ale opravdu bych do toho, co se týká společného bydlení a života opravdu nešla, je to opravdu velký risk a tohle nedopadne dobře. Že si takto teď užíváte - budiž je vám přáno, užívejte si…ale nepořizujte si takto rodinu…jako ženská ti řeknu, že se to holkám dřív nebo později omrzí a ty si budeš muset buď vybrat a nebo z toho ty vyjdeš špatně…představ si třeba těhotnou manželku - mlátí s ní hormony a bude schopná všeho, třeba si nebude moci splnit manželské radovánky a ty si odskočíš k milence? Tvoje manželka ti pak vyčte, že ona je těhotná a ty si mezitím užíváš s milenkou…nedej bože až porodí a bude v porodnici nebo v šestinedělí…Co se jí bude honit hlavou? Hm, já jsem tady s miminkem a on mi jí samou radostí klátí doma v posteli? Jak nad tím uvažuju - tak jsi dobrej sebevrah…ono čeho je moc toho je příliš a doporučovala bych to jen v té občasné rovině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.3.14 21:36

:mrgreen: V severni Indii v nejake oblasti je to naopak, ze zena ma doma 2 chlapy…pokud to nevadi nikomu z tech 3 a pokud to chlap zvladne v posteli, tak good luck ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
10.3.14 21:40

Ježíííš lidi vy roupama nevíte co dělat :roll: osobně tohle určitě neuznávám ale dělejte si co chcete jen do tohoto života proboha netahejte děti 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
4009
10.3.14 21:42

S manželkou Vám sexuální život funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 21:48
@ynax píše:
ale výsledek je ten, že tvoje žena to ráda z ženou i s chlapem, má dostatek peněz na to, aby ti nasadila domů svoji milenku a ty buď budeš souhlasit, nebo můžeš jít… Takže jsi podpantoflák, který pohodlný život schovává za bi ženu a její milenku…Za čas tam budeš přebytečný :mrgreen:

Nejdříve to byla pouze moje milenka, se souhlasem manželky. Až poté jsme přešli ke „trojce“. Nápad společného bydlení je z mé strany a momentálně ve fázi diskuze. Setkal se až z převapujícím souhlasem na všech třech stranách. Podpantoflák určitě nejsem ;) Manželka dá vždy přednost sexu s mužem než se ženou.

@Bábi Zlopočasná píše:
ked este len deti planujete, potrebujete vediet, ako im vysvetlit ze oni maju dve maminky a jedneho otca, kto koho miluje, a aky vzor rodiny si odnesu do dalsieho zivota

Tohle je velice složité téma, ale věříme, že to může fungovat. U nás se rozvádí přes 50% manželství a z těch zbylých 50% je hromada dalších nefunkčních. Pokud náš „Život ve třech“ bude fungovat, a pro to uděláme vše co bude v našich silách, tak věřím že i děti mohou být šťastné.

@dlouha Zajímavý názor. Děkuji.

@evill píše:
S manželkou Vám sexuální život funguje?

S manželkou nám sexuální život funguje velice dobře. Sex cca 3-4 týdně. Občas rychlovka, občas vana, svíčky, víno a hudba… Vyzkoušeli jsme toho už opravdu hodně.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
851
10.3.14 21:49

Mně to připomíná Vlastu a Irenku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.3.14 21:50

Osobně jsem byla v pár rodinách, když jsme byli na cestách, kde byly dvě manželky. Ale jako oddělené jednotky se společným mužem. Samy v tom neviděly jediný problém, spíš se divily, že u nás to není :). ALE!! Tyto vztahy nejsou rozhodně založené na sexuální rovině. Každá má své soukromí teda s tím jedním mužem a stejně vznikají situace, ve kterých na sebe žárlí. Pak musí nastoupit ten chlap a umět vyrovnávat, aby byly obě strany spokojený. A to je určitě stojí takový úsilí, že si to každý hodně rozmyslí, aby měl doma dvě ženský. Jako lidi si můžou zkoušet kdo chce, co chce, to je jejich věc, ovšem ve vašem případě bych toho ušetřila aspoň děti. Nemůže z toho být fungující rodina, chtíč je jenom dočasný a nedá se na něm stavět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.3.14 21:50

Uvědomuješ si, že budeš mít dvě tchýně? 8o A taktéž můžeš mít dvojité parohy, když jste tak všichni uvolnění 8)

• Citovat
  • Upravit
10.3.14 21:53
@Anonymní píše:
Tohle je velice složité téma, ale věříme, že to může fungovat. U nás se rozvádí přes 50% manželství a z těch zbylých 50% je hromada dalších nefunkčních. Pokud náš „Život ve třech“ bude fungovat, a pro to uděláme vše co bude v našich silách, tak věřím že i děti mohou být šťastné.Zakladatel.

Ano, verim ze mozu vase deti prezit stastne detstvo aj v hareme. Ale nebude Ti vadit, ak sa budu snazit zalozit harem po vzore rodicov a narazia? Ospravedlnis to tym, ze 50% odrastenych deti si tiez nevie vybudovat stabilny vztah, lebo videli ze otec ci mama dvihli kotvy a zakladali novu rodinu ked ich stara omrzela a tak tiez dvihaju kotvy pri prvom probleme? - -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 21:53
@cher píše:
Uvědomuješ si, že budeš mít dvě tchýně? 8o A taktéž můžeš mít dvojité parohy, když jste tak všichni uvolnění 8)

:palec: Správná připomínka :lol: Oficiální tchýně je docela v pohodě, je dost pokroková, takže věřím, že ona to zvládne. Mimo to, stejně asi už tuší, že je něco jinak než by mělo být. U potencionální druhé neoficiální tchýně zatím nevím. Neznám jí tak dobře.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
2044
10.3.14 21:57

Zakladateli, není zajímavý, jen na to koukám prostě jako ženská a ženský jsou v jádru prostě všechny stejný, ať je taková nebo maková :mrgreen: musíte myslet dopředu a opravdu bych to nechala na úrovni, když se nám zachce, tak se sejdeme - užijeme si a jdeme dál…Každému zůstane jeho život a jeho soukromí…nic vás relativně neohrozí a je to jednodušší třeba pak řešit nějaký konflikt, než když budete bydlet společně. Jak to pak budete řešit, když se ty dvě štěknou - nebo respektive ty - protože TY budeš ten hromosvod…a na to přijde, to mi věř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 21:59
@Bábi Zlopočasná píše:
Ano, verim ze mozu vase deti prezit stastne detstvo aj v hareme. Ale nebude Ti vadit, ak sa budu snazit zalozit harem po vzore rodicov a narazia? Ospravedlnis to tym, ze 50% odrastenych deti si tiez nevie vybudovat stabilny vztah, lebo videli ze otec ci mama dvihli kotvy a zakladali novu rodinu ked ich stara omrzela a tak tiez dvihaju kotvy pri prvom probleme?

Je to dost těžké téma. Nejsem si zatím vůbec jist jak se to může s dětmi vyvinout. Je to jedno z hlavních témat naší diskuze s manželkou a milenkou. Musíme toho ještě hodně probrat. Nejsem žádný odborník ohledně dětí a jejich výchovy ani psycholog nebo něco takového. Možná by stálo za zvážení i návštěva nějakého odborníka. Jen vím, že se budeme snažit dětem poskytnou tu nejlepší výchovu ať bude s manželou sami nebo ve třech.

Dvě ženy by jsem harémem nenazíval.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
2044
10.3.14 22:00

Co kdyby si manželka ještě domů v budoucnu nastěhovala milence??? Svolil by jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.3.14 22:02
@dlouha píše:
Co kdyby si manželka ještě domů v budoucnu nastěhovala milence??? Svolil by jsi?

:mrgreen: zajímavá úvaha… kam až toto může dojít? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria