Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No zamyslím se takhle..Kdybych mohla mít dva chlapy, tak by to na jednu stranu určitě mělo své vyhody a brala bych to, ale na druhou stranu by mě štvalo, že to mému manželovi nevadí a taky by mi to přišlo až moc mimo klasické vnímání rodiny, že nejsem ´´normální´´ když se mi to líbí a proč to tak mám?…
A řešit co bude, že to poničí váš vztah apod, to bych neřešila, rozejít se můžete i za týden kvůli totální blbosti…
Přeji vám, ať vám to výjde podle vašich představ ![]()
Mně to nepřijde normální, zakladatel je buď zdatný manipulátor, který svou ženu dokázal přesvědčit, že to vlastně chce i ona a nebo ho zkrátka jeho žena nemiluje..jinak si neumím vysvětlit, že na něco takového přistoupila. I když já bych něco takového nedovolila, i kdybych už přítele nemilovala, přišlo by mi to ponižující. Dle mého to v pořádku není a nebude to fungovat. A taky by mě zajímalo, jak už tu někdo psal, jak to jeho žena cítí doopravdy, ne jen, co říká před ním. Nevěřím tomu, že jí to takhle vyhovuje. To vyhovuje jen jemu, ona z toho nic nemá
To, že má svůj klid, když jde manžel někam s milenkou, mi nepřijde jako dostačující výhoda ![]()
Ještě se zeptám, psal si, že sis milenku našel ty s požehnáním ženy samozřejmě. Co tě k tomu vedlo?
Znala jsem trojici dva muži a žena. Bratři a manželka jednoho z nich. Společně opravovali dům a chystali se založit rodinu. Všem to vyhovovalo, v té době neměli děti.
Já si zase myslím, že až přijde dítě, tak ostrouhá manželka..chlapy mimina moc neberou a s milenkou může dělat cokoli jako před dítětem ![]()
@Sonarka píše:
jinak si neumím vysvětlit, že na něco takového přistoupila. I když já bych něco takového nedovolila, i kdybych už přítele nemilovala, přišlo by mi to ponižující.
Jak to jeho žena cítí doopravdy, ne jen, co říká před ním.
To, že má svůj klid…
To že si to neumíš ty nějak vysvětlit, neznamená, že to jinak nejde.
S manželkou jsme k sobě absolutně upřímní, jinak by to nemohlo fungovat. To co si má žena myslí také říká a to platí i u mě. Upřímnost ve vztahu je u nás na prvním místě. Manželka z toho má samozřejmě více než svůj klid, také má výbornou kamarádku s kterou probírají absolutně vše, tráví spolu nějaký čas, a věnují se i intimnostem.
@kam2 píše:
Ještě se zeptám, psal si, že sis milenku našel ty s požehnáním ženy samozřejmě. Co tě k tomu vedlo?
S manželkou jsme svoji „první“. Já neměl žádnou jinou (do dob milenky) a ona neměla nikoho jiného. Vedla nás k tomu touha experimentovat. Zkusit něco jiného a nového. Milenku jsme nehledali jen pro mě, ale pro nás oba. Byla to několik týdnů trvající spolupráce než se nám to podařilo.
Zakladatel.
@Anonymní píše:
@PlecitaMoje manželka tu registrovaná není. Já ano. Už sem chodím nějaký čas a diskutuji tu. Hlavně v sekci „Manželství a partnerství“. Občas tu jsou velice zajímavé diskuze a chlap se tu může o ženách docela dost naučit a dozvědět. Občas je fajn přispět i tím „mužským“ pohledem na věc. Upřímně? Baví mě tu diskutovat a „mužský“ pohled přinášet do některých zdejších diskuzí.
Vzhledem k tomu kolik žen sem chodí přispívat, tak mě zajímal jejich pohled na náš „problém“. Na tom není snad nic špatného? Z nikoho si tu nestřílím a celé tohle téma je myšleno smrtelně vážně. A fakt nevím kde jinde by jsem mohl tyto názory získat. Na nějakém chlapském fóru? Tam by jsem se toho moc užitečného nedozvěděl. Možná pár pochval a něco závisti, ale to mě nezajímá.
Moje manželka nerada píše emaily, smsky apod. Nerada pročítá diskuze. Nepříspívá nikde do žádných témat. Svojí trochu volného času si užívá většinou u dobré knížky nebo povídky.
@chebskamaminka
Asi jsem trochu „ukecanější“ než je běžný průměr. Jinak by jsem nikdy nedosáhl toho co teď v životě mám.Nad odborníkem jsme přemýšleli, asi to zkusíme.
Zakladatel.
asi by mě zajímalo, co by vám ve vaší situaci poradil, ale přečetla jsem teď hodně čtiva o vztazích a myslím, že ono to nebude tak skvělé a čisté jak myslíš, přece jen uvažování a myšlení žen a mužů je hodně rozdílné
no a dítě vám to jednou opravdu hodně zamíchá, sám jsi vlastně řekl, že to začalo sexuálním zpestřením, přijde mi hodně sobecké jednou dítěti vysvětlovat, že nežije v klasické rodině, kvůli tomuhle, protože ty děti jsou pak vystavené třeba posměchům v okolí, vím, že tohle se může stát i homosexuálům a lesbičkám, ale tohle přeci jen příliš netradiční soužití, přijde mi to jako byste milenku měli jako sub, nebo jako by obě byly sub… nemyslím to špatně, nebo posměšně, každého vzrušuje něco jiného, ale přijde mi to takové soužití pán a otrokyně
To mi jsme s manželem k sobě taky upřímní a tolerantní, ale tohle nás nikdy nenapadlo asi jsme s manželem konzervativní ![]()
@131105 píše:
To mi jsme s manželem k sobě taky upřímní a tolerantní, ale tohle nás nikdy nenapadlo asi jsme s manželem konzervativní
To jsem ráda že někdo má stejný názor já k takovému vztahu mám odpor podle mě rodina je otec matka děti ![]()
@131105 píše:
To jsem ráda že někdo má stejný názor já k takovému vztahu mám odpor podle mě rodina je otec matka děti
Mám to také tak a jinak bych to nechtěla ![]()
@Kachničkaa píše:
@Bábi ZlopočasnáJá si zase myslím, že až přijde dítě, tak ostrouhá manželka..chlapy mimina moc neberou a s milenkou může dělat cokoli jako před dítětem
To je otrepane klise ![]()
Vlastni zkusenost nemam, ale znam rodinu, kde v jednom dome bydlel chlap, jeho zena a nahore jeho milenka..s kazdou tou zenou mel deti.. Kdyz jedna nemala chut, sel za druhou…vydrzelo jim to dlouho, dokud se nestalo nestesti..! Obe zeny se snesly… Milenka bydli jiz jinde…
@Denisa56 @Andy27 Omlouvám se, ale odpovědi na Vaše dotazy jsem tu již psal. Nebudu to rezepisovat znovu.
Zakladatel.