Život ve třech s milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
16.3.14 17:19

Blbě se mi to vložilo, ta moje odpověď je zakladateli, ale vložila se tam jeho špatná odpověď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 17:20
@chebskamaminka píše:
ale jestli jsem to dobře pochopila, jestli ne ak se omlouvám, vy už vlastně spolu žijete ve třech. už jste ten krok udělali, ne? alespoň mi to z nějakého příspěvku přišlo

Zatím jsme to nezrealizovali. Je to ve fázi plánování a diskuzí.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
3035
16.3.14 17:25

Ahoj..znam rodinu kde je jeden muz a ma dve zeny..dohromady maji 4 deti aklape jim to uz vic nez 15 let..:-) obe zeny jsou doktorky:-) takze smele do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.3.14 17:25
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Ani netušíš jak moc se mýlíš :lol: Neznáš nás, tak nechápu jak se můžeš divit proč se mnou má žena je. Vaříš z vody a moc ti to nejde. Zakládat tyhle názory na pár stránkách anonymní diskuze na netu je nesmysl.

Můžeš to trochu více rozvést?

Zakladatel.

Mám s tímhle taky zkušenost, každopádně můj muž by mi chlapa dopřál, úplně stejně jako já jemu ženskou. Z tvého psaní jsem pochopila, že ona ti to tolerovat bude, ale ty o tom ani nechceš uvažovat, to znamená, že si nejseš jistej. Proč ty můžeš a ona ne?

• Citovat
  • Upravit
4780
16.3.14 17:26
@Anonymní píše:
Zatím jsme to nezrealizovali. Je to ve fázi plánování a diskuzí.Zakladatel.

aha zdálo se mi to tak z jednoho příspěvku, jsi šťastný se ženou, vyprdni se na nějaké bydlení, občas si užijte sex ve třech, jednou na to doplatíte buď vy, nebo děti, které minimálně s ženou plánujete, když milenka není mateřský typ

dle toho co píšeš je tvá žena skvělá a tolerantní, ale ikdyž tu o ní píšeš tak hezky, je mi jí vlastně moc líto, nemůžu si pomoct :nevim: promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.3.14 17:30

Presne, proc narusovat vztah..A co by me zajimalo je, co dite, jak mu zduvodni ze maji doma pani navic? Jestli tydle aqgumenty tak potes koste 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.3.14 17:31

Sebevědomá žena, který není psychicky narušená, takhle žít nebude. A když bude, tak jen proto, že takhle chce žít ona a ona je v tom případě ta, která si tohle řídí. Takže ty jsi buď prostě využil (viz např. džambulka) a nebo ona využívá tebe a až se jí to přestane líbit, tak tě vykopne. A vzhledem k tomu, že ona ten váš kolotoč i živí, tak asi bude následovat ta druhá varianta. K tomu mi přijdeš buď hodně nevyzrálý a nebo přezrálý. A je mi to celé poměrně dost k smíchu. Fakt jsem ještě nezažila osobu, která sexuální soužití v tlupě považovala za něco, co je více, než nudný život ostatních lidí. Ale jak se říká, lepší je na lavičce před domovem důchodců povídat o sexu, než o práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.14 17:33
@chebskamaminka píše:
no uznej, že je trošku rozdíl a dost podstatný srovnávat dovolenou s tím co chceš ty doma, navíc píšeš o okořenění sexu, ale ty jsi založil diskusi právě o tom, že chcete bydlet ve třech, takže to není o příležitostném sexu, ale o větším zásahu

Momentálně se to na posledních stránách diskuze otočilo ze „života ve třech“ na potřebu zapojit do sexu a vztahu někoho jiného a dalších pro někoho „nenormálních“ cílech. Obhajuji to.

@chebskamaminka píše:
dle toho co píšeš je tvá žena skvělá a tolerantní, ale ikdyž tu o ní píšeš tak hezky, je mi jí vlastně moc líto, nemůžu si pomoct :nevim: promiň

Věř mi, ona z tohoto získává také něco pro sebe. Něco dost velkého a důležitého. Jen to tu nechci uvádět.

@Aony Děkuji za tento příspěvek.

@smoulinka71 píše:
Proč ty můžeš a ona ne?

Proč to řešit když to není třeba ? Ona o tohle nemá zájem, tak není třeba se tím zabývat. Až to bude na pořadu dne, jestli někdy bude, tak se to bude řešit. Mimo to, manželka už měla několik příležitostí si „užít“ s někým jiným, s mým svolením, ale nikdy toho nevyužila.

@Andy27 píše:
A co by me zajimalo je, co dite, jak mu zduvodni ze maji doma pani navic? Jestli tydle aqgumenty tak potes koste 8)

Tohle je momentálně jediný důvod, který nám opravdu brání zrealizovat společné bydlení. Je to v řešení…

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
16.3.14 17:36
@smoulinka71 píše:
Mám s tímhle taky zkušenost, každopádně můj muž by mi chlapa dopřál, úplně stejně jako já jemu ženskou. Z tvého psaní jsem pochopila, že ona ti to tolerovat bude, ale ty o tom ani nechceš uvažovat, to znamená, že si nejseš jistej. Proč ty můžeš a ona ne?

Protože on si myslí, že to má doma všechno ve svých rukách a další chlap by mu vadil. Protože on má teď alespoň zdání, jakej není pašák a najednou by se třeba vidělo, že to tak není. A jistej si není, proto o tom pořád píše. Kdyby byl pořádnej chlap, tak tak prostě bude žít a nepotřebuje o to nikoho přesvědčovat. Je to v podstatě jen takovej malej vejtaha.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.3.14 17:37
@Anonymní píše:
Tohle je momentálně jediný důvod, který nám opravdu brání zrealizovat společné bydlení. Je to v řešení…Zakladatel.

Takže ona je bi a v tomto případě z toho budete těžit oba, což je v pořádku. Každopádně si dávej pozor, znám ze svého okolí dost lidí, co tohle provozují a chlap je tak nějak mimo. Ty holky si většinou vystačí sami.

Příspěvek upraven 16.03.14 v 17:43

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
16.3.14 17:41

Věř mi, ona z tohoto získává také něco pro sebe. Něco dost velkého a důležitého. Jen to tu nechci uvádět.

To je trapas. Teď jestli je to důležité z tvého a nebo z jejího pohledu. Není tady někde smajlík, co se válí smíchy po zemi? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.14 17:43
@Kobliha51 píše:
Sebevědomá žena, který není psychicky narušená, takhle žít nebude.

Ty jsi nějaký odborník na mezilidské vztahy nebo psycholog ? Co o nás víš ? Nic. Vaříš z vody. Ale když ti to tak vyhovuje, tak ti to brát nebudu.

@Kobliha51 píše:
Takže ty jsi buď prostě využil (viz např. džambulka) a nebo ona využívá tebe a až se jí to přestane líbit, tak tě vykopne.

My se navzájem nevyužíváme.

@Kobliha51 píše:
K tomu mi přijdeš buď hodně nevyzrálý a nebo přezrálý.

Neznáš mě, tak si tohle nech od cesty. Zase vaříš z vody …

Nech si těch svých dohadů, kdy na základě pár příspěvků v anonymní diskuzi, sestavuješ kompletní psychologické profili lidí, které jsi nikdy neviděla a nic o nich nevíš.

@Kobliha51 píše:
A jistej si není, proto o tom pořád píše.

Píšu o tom, protože se na to pořád někdo ptá. Já jen odpovídám.

@Kobliha51 píše:
To je trapas. Teď jestli je to důležité z tvého a nebo z jejího pohledu. Není tady někde smajlík, co se válí smíchy po zemi? :nevim:

Je to dost důležité z jejího pohledu.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
4780
16.3.14 17:45
@Anonymní píše:
Tohle je momentálně jediný důvod, který nám opravdu brání zrealizovat společné bydlení. Je to v řešení…Zakladatel.

víš těžko se tomu věří, druhý chlap u vás ve vztahu - tabu, jak to bude s dětma - tabu, co z toho má manželka - tabu… nemůžeš se divit, že pro nás klasické ženy co žijí jen s jedním chlapem je to nenormální

navíc píšeš a zakládáš o tom diskusi na stránkách, kde je velice často probíraná nevěra… takže logicky velká část uživatelek tu vnímá a vnímala třetí osobu ve vztahu, jako něco co jim velice a navždy ublížilo, spolu s partnerem, který byl nevěrný… tak to, že to tu holky ostře kritizují není tak neočekávané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 17:46

Cituji : Vlastně se ani nebojíme toho jestli by to klapalo nebo ne, s tím se srovnáme, ale spíše máme strach z reakcí okolí a hlavně rodin všech zůčastněných.

Tak na to, jak sebevědomě se tu o Vašem vztahu vyjadřuješ, seš až nějak moc potento z reakcí okolí, což by mělo být to nejméně důležité, co by Tě mělo trápit!!!

Jestli máš strach z reakcí okolí, tak se na to vybodni - protože tleskat Ti rozhodně hromadně nebudou.

Tuhle debatu vidím asi jako posilování Tvého vlastního ega, aby si měl sílu do toho jít, ale ono anonymní kecičky a realita… to je opravdu někde jinde.

Můj názor, ale za mě, dělej si co chceš / Tvůj život a pokavad jde o ty dvě ženy, taky jejich věc, jejich život!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.3.14 17:46

Noo, zase kdyz vidim ze dite ma 16 leta svobodna matka, nebo pary stejneho pohlavi,..Spis uz bude zalezet nakolik je vychova a pece kvalitni. :think: Kdyz tak premyslim..to se tezko posuzuje. Hlavne aby pak dite z toho nemelo gulas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí