Životní pojištění - jak ušetřit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Životní pojištění - jak ušetřit
Dobrý den, ahoj
,
milé maminky, tatínkové, ale i ostatní.
Zažila jsem pár situací, kdy jsme potřebovali peníze na to nejdůležitější, a to je naše zdraví.
Když se stane nějaký úraz a potřebujeme si koupit pomůcky, nebo léky, které nám s tím pomůžou. Ale co když nemáme peníze?
Můžeme se spolehnout na životní pojištění? - které nám,,někdo,, udělal. A my skoro ani nevíme za co platíme.
Máte všichni životní/rizikové pojištění? A víte za co platíte? Aby jste zbytečně nevyhazovali penízky?
Dá se takto mnoho peněz ušetřit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@čarimari Životní pojištění máme a víme za co platíme, nechala jsem si to detailně vysvětlit
Takže i vím na co máme v případě potřeby nárok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čarimari tak nebuďte hloupí a pročtete smlouvy, informujte se, zajímejte se, neasi… nemám, ale jsem zajištěná jinak
stačí se aspoň trochu orientovat a co nevim, to si zjistim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to myslím dobře. Jsou lidi, které prostě někdo,,překecá,, a smlouva se uzavře. A klienti pak koukají, proč nedostanou peníze za tohle a tohle. :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
pracuji v oblasti pojišťovnictví..jsem samozřejmě pojištěná u společnosti pro kterou pracuji, tak mám přehled za co platím a v případě potřeby vím jakou částku/ochranu mohu očekávat..samozřejmě od pojištění za 500,– pro celou rodinu nemůže člověk očekávat zázraky..někdy se šetří tam kde to moc není „výhodné“.
S čím chcete/chceš přesně poradit? ![]()
Příspěvek upraven 11.11.16 v 12:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka Nene, vím moc dobře jak funguje. Mohu ho i nabídnou, nebo klidně jen zkontrolovat, zda tam máte vše v pořádku, nebo dle Vašich potřeb. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deníííí S ničím, jen se ptám. Také pracuji v pojišťovně. A zajímá mě zda lidé ví za co platí. Bohužel někdy, někdo udělá smlouvu za 500,– celé rodině, a lidé věří tomu, že jsou zajištěni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čarimari aha
..to máš pravdu..ale když ty finance fakt nejsou a chtěji aspoň ochránit toho živitele rodiny..tak co naděláme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám životní pojištění, ale pouze základní, sjednané v práci (zaměstnavatel přispívá
Mám zhruba přehled na co mám a nemám nárok. Budu ho měnit, ale musím zůstat u určité společnosti, aby mi přispíval podnik :Kytka:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čarimari Zrovna teď ve středu jsem tady měla paní která mi o tomhle povídala, že prý spousta lidí vůbec netuší kam jejich peníze jdou, na co mají v případě potřeby nárok atd, záleží na druhu pojištění atd, je toho hodně a je pravda že spousta lidí se nechá ukecat a podepíše něco o čem pak nic neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak za tímhle příspěvkem vidím skryté finanční poradenství. Myslíš, že je to právě tady na místě? Jsem zastáncem toho, že každý by měl mít dobrého finančního poradce. Orientovat se dneska na bankovním trhu, to chce profíka. Ale hledání klientů tímto způsobem není v pořádku.
- Citovat
- Upravit
Můj táta měl životní pojištění, zahrnovalo to i úraz. Jenže v tom byla klauzulka, že pokud se zraní a umře na následky zranění - dostane peníze. Jenže musel zemřít 20 a více dní od úrazu. No a opravdu se mu přihodil úraz, ale zemřel 11 den po úrazu, takže máma nedostala vůbec nic… :-/ Takže bacha na to, co uzavíráte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čarimari píše:
Dobrý den, ahoj,
milé maminky, tatínkové, ale i ostatní.
Zažila jsem pár situací, kdy jsme potřebovali peníze na to nejdůležitější, a to je naše zdraví.
Když se stane nějaký úraz a potřebujeme si koupit pomůcky, nebo léky, které nám s tím pomůžou. Ale co když nemáme peníze?
Můžeme se spolehnout na životní pojištění? - které nám,,někdo,, udělal. A my skoro ani nevíme za co platíme.Máte všichni životní/rizikové pojištění? A víte za co platíte? Aby jste zbytečně nevyhazovali penízky?
Dá se takto mnoho peněz ušetřit.
Hele s těmito produkty neušetříš. Napakují se druzí a v případě úrazu nemáš jistotu, zda ti vůbec něco proplatí. To záleží na mazaných podmínkách v pojistných smlouvách, bodových tabulkách a komisi. Obvyklá praxe, trh potřebuje vydělávat, ne prodělávat
Praxe 3 roky na call centru v pojištovně stačila a hafo nasraných klientů, co ve finále neviděli ani korunu, pouze se museli smířit se zamítacími dopisy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit