Zkouška navíc kvůli vysoké absenci

2
1.6.23 22:44

Zkouska navic kvuli vysoke absenci

Dobry den, studuji osmilete gymnazium a jsem stale na nižším gymnaziu.

V druhém pololetí jsem měl nešikovne nacasovane zdravotni problemy. Dokoncoval jsem prubeh anginy a sel jsem za obvodni lekarkou aby mi potvrdila, ze jsem v pohode. V lekarne jsem omdlel a bohuzel dopadl hlavou na dlzdice, to zpusobilo lehky otres mozku a musel jsem pozbyt nejakou dobu v nemocnici, kdyz byl cvrtek a mel jsem jit v pondeli do skoly, chytl jsem hrozne horecky a byla to “2. vlna” horecky kterou jsem jiz zminoval. Vyklubalo se to az na 35% absenci v nekterych predmetech. Z jednoho budu zkousen kvuli doplnujici znamce (znamky z toho predmetu mam vsechny). Jak se vyhodnocuje ta doplnujici zkouska? Hodnoti se klasicky 1-5? Je to klasicka znamka s vyssi vahou do Bakalaru? Kdyz bych dostal za 5, musel bych rocnik opakovat, nebo by mi to jen zhorsilo znamku na vysvedceni?

Predem dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101798
1.6.23 22:46

@Motix A myslis, ze jsme učitelé pracujici na tve skole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.6.23 22:48

@j.a.n.i1 myslel jsem to vseobecne, jestli se s tim nekdo nesetkal. Chapu, ze je to skola od skoly jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
1.6.23 22:48

Jak píše @j.a.n.i1., zeptej se u tebe ve škole a napiš, co ti řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
2.6.23 00:19

Každá škola má nastavená jiná pravidla a ty jsi navíc na osmiletém gymnáziu. Určitě se zeptej své třídní či přímo učitelky, kterou máš na předměty, ze které potřebuješ dodatečné zkoušky. Měla by ti dát veškeré informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
2.6.23 05:06

Je to jedna ze známek, když dostaneš pětku, bude se ti počítat mezi ostatní známky do průměru, nepropadneš. Takové věci řeš s třídní/m, za to ti nikdo nevynadá, je normální se informovat, když jsi tu situaci ještě nezažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí