Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja bych si to teda s cipkem 10-15mm netroufla,ale kdyz sem se vyjimecne citila dobre ![]()
Já jsem měla spoustu potíží od začátku - zákaz sexu jsme měli od listopadu…Miminka jsme chtěli oba, tak jsme se přizpůsobili a neriskovali. ![]()
2werty a jaky jste zvolili porod?jak se vlastne miminka jmenuji a jejich miry?
to mi tak jednou za tyden, ale spermie ven
, ale prdim na to tedy!
2werty píše:
Ahoj, dneska okolo 2h ráno se nám narodil chlapeček a holčička. Všichni jsme v pořádku.![]()
Gratuluji moc. A at se jim dari. Jeste pak napis miry a jmena ![]()
No ja mela sex zakazanej uz odzacatku tehu, ale po mejch zkusenostech s potratem jsme nechteli oba nic riskovat.
Ahoj,
rodila jsem spontálnně po odtoku vody. Ondra má 2,2kg (nar. v 1:48) a Anežka má 1,9kg (nar. 1:53). Jsou to šikulky.
![]()
Příspěvek upraven 14.06.11 v 06:05
2werty píše:Ahoj,rodila jsem spontálně po odtoku vody. Ondra má 2,2kg (nar. v 1:48) a Anežka má 1,9kg (nar. 1:53). Jsou to šikulky.
![]()
krasny
hodne zdravicka posilaaaaam ![]()
2werty píše:Ahoj,
rodila jsem spontálnně po odtoku vody. Ondra má 2,2kg (nar. v 1:48) a Anežka má 1,9kg (nar. 1:53). Jsou to šikulky.
Příspěvek upraven 14.06.11 v 06:05![]()
Tak to je super. A koho maji za osetrujiciho lekare??? A jste na jipce nebo jen na Intermediale???
Ahoj,
já rodila u Apolináře, ale neměli tam místo pro mimča, tak je hned odvezli do Krče. Byli jeden den na JIP, ale naštěstí to zvládli dobře - bez hadiček a sondiček. Zbytek jsme byli na Intermedialu - nebyla jsem tam moc spokojená. Dohromady 14dní. Včera jsme dorazili domů.
Jsem moc ráda. Jsem jsem doma po 11 týdnech.
Díky moc za podporu ![]()
Ahoj holky.
Uz sem porodila viktorii!
27.6. V 9:34 dopoledne s vahou 2950gramu.je nadherna jsme s tatinkem z ni uplne mimo
Tweety gratuluji k domacimu prostredi a mrzi me ze vas prevezli do kRce ( tam bych nechtela nikdy jit)
Marti gratulace vahu mate krasnou jen si Viktorky uzivej