Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V žádném případě nejezdi, to vedro nevydrží pomalu ani dospělý natož dítě. NIKDY!
Tohle může napadnout jen cvoka, tahat dítě do takového vedra. Chápu, že v létě je to levnější než v sezoně, ale ono to není levné bezdůvodně. Byla jsem tam na začátku května a vedro bylo pekelný. V létě by mě tam s dítětem nikdo nedostal.
@MiruMac V sousedním Kataru se letos bude konat mistrovství světa v atletice. Normální termín konaní byvá červenec, srpen. V Kataru až na přelomu září- října a třeba maraton se poběží v noci. V roce 2022 se tamtéž buse konat MS ve fotbale, ale ne v létě jako všude jinde, ale v listopadu a prosinci. Proč asi?
@ivašot. Prosim vás, já jsem chtěla názor někoho kdo tam byl
.. přesně tak jak jsem psala na počátku. Takže tak. A jak jsem psala výše, letíme nakonec v únoru. ![]()
@MiruMac píše:
@ivašot. Prosim vás, já jsem chtěla názor někoho kdo tam byl.. přesně tak jak jsem psala na počátku. Takže tak. A jak jsem psala výše, letíme nakonec v únoru.
tak tam asi holt s dítětem nikdo v létě nikdo nebyl ![]()
@MiruMac urcite to bude lepsi, my se s malou chystame leden/unor
za me jinak zazemi naprosta pecka, pojedem i do nami odzkousemeho hotelu a pro deti bezva
ja to ani nemyslela nejak spatne… ja kdybych to nezazila, hodne bych s tim laborovala tez..
Fakt neblbni! S děckem v létě do SAE fakt neE! Zkuste třeba Orlík.
@MP Krista má ale pravdu. Dcera toho se mnou zcestovala dost, mimo Evropu do pro nás více exotického klimatu letěla poprvé měsíc před třetími narozeninami. Má více méně všechna potřebná cestovatelská očkování. Do SAE s kojencem v době největších veder létají leda tak cvoci, kterým záleží maximálně tak na vlastním uspokojení druhotných potřeb. Na potřeby dítěte se zřejmě neohlížíš vůbec.
Díky normálním za názor, je to ptákovina, poletíme únor. Pro ty ostatní, dejte si skleničku nebo čokoládu a zbytečně se nenervujte.
![]()
@MiruMac píše:…no jsme rádi, že jsi dostala rozum.
Díky normálním za názor, je to ptákovina, poletíme únor. Pro ty ostatní, dejte si skleničku nebo čokoládu a zbytečně se nenervujte.![]()