Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@TessieSparrow píše:
Maminky prosim o radu, letime s prckem (22 mesicu) na Mallorcu na dovcu, chtela bych si tam koupit plinky i plinky do vody a vlhke ubrousky. Tady pouzivame Dada nebo Lupilu, ubrousky taky ale v podstate muzeme mit jakekoliv, spis aby nestali majlant. Nejbliz tam na nakup mame Mercadonu, ma nekdo zkusenost co se tam da koupit? Dekuju
Normálně se tam dá nakoupit, nejsou to úplně známé značky protože se tam ani Pampers nejmenuje Pampers, ale pro děti tam vše mají. Není to drahý obchod, něco jako Albert třeba. Dodot se jmenuje Pampers myslím
@TessieSparrow píše:
Maminky prosim o radu, letime s prckem (22 mesicu) na Mallorcu na dovcu, chtela bych si tam koupit plinky i plinky do vody a vlhke ubrousky. Tady pouzivame Dada nebo Lupilu, ubrousky taky ale v podstate muzeme mit jakekoliv, spis aby nestali majlant. Nejbliz tam na nakup mame Mercadonu, ma nekdo zkusenost co se tam da koupit? Dekuju
Máme tam letět taky, i když naše děti jsou už odrostlé, i tak jsme se koukali na mapách a googlu, kde jsou v našem letovisku obchody. Chtěli jsme si dokupovat balenou vodu. Měly by tam být supermarkety s klasickou nabídkou, takže plenky i ubrousky jistě seženeš za srovnatelné ceny.
Na Mallorce je např lidl a maji tam stejne ubrousky a plenky jako v lidlu v ČR
@Martina747 Lidl tam blizko nemame, jen Mercadonu. My tam zili skoro 2 roky ale to jeste za mlada bez deti tak o takovem sortimentu nemam prehled ![]()
@pikola myslis Mercadonu? Jojo znam to, zila jsem na Mallorce jen jsem jeste nemela deti tak o plinkach tam nemam prehled
![]()
@TessieSparrow píše:
@pikola myslis Mercadonu? Jojo znam to, zila jsem na Mallorce jen jsem jeste nemela deti tak o plinkach tam nemam prehled![]()
Já jedno, ale už je to 5 let, ale sortiment bude asi pořád stejný