Zkušenost s Postylkov

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10921
21.5.24 13:32

@Mairim31 no muzu ti rict, ze jsem se s tim smirovala taky, protoze kazdej mesic si vymysleli jinou vymluvu. Navic pani se kterou jsem komunikovala pred tom rokem, byla silene arogantni, zadna omluva.. nic. A pak nejlepsi je, ze nedaj ani cloveku vybrat den, hodinu kdy prijedou, zavolaj ze prijedou treba v utery v 8 a ty se zarid. A volali mi asi 3 dny predem jen. A jeste ten den prijeli o 2 hodiny dyl, protoze se jim prej porouchalo
Auto, takze v dobe kdy meli byt u nas mi volali, ze vyjizdej a budou u nas tak do 2 hodin… :zed:

Btw Hanychova mela postel urcite hotovu tak do tydne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.5.24 13:42

@DandátkoP :D no hlavne ona ji dostala zadarmo :D nás to syoji nervy a penize. Patek jim volám, kdy pristi tyden dojedou. Tak.jsem zvedavá co z nich vypadne opet. Zadná omluva ani nič od nich, jenom vkuse mlzi. To je najsmutnejši na tom. Do Prahy to maji celkom štreku 8o tak snáď jim ta cesta nebude trvať 3 mesice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
21.5.24 15:27

@Mairim31 napiš recenzi přímo na Google. Tak to bude nejrychlejší. @DandátkoP my je máme také pěkné, ale to kolem toho bylo šílené. Už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.5.24 20:58

Tak to je peklo. My máme postýlku objednanou od ledna, ale už jsem psala, po těch negativních referenčních, ať ki dají termín do konce května, jinak nečekám a ruším to.
Nevadí mi počkat, ale vadí mi to neustálé slibování a kde nic tu nic. Jejich zákaznický servis, v dnešní době, je totálně mimo mísu. To mě na tom absolutně točí, nefér jednání.
Jsem zvědavá, zda z nich dostanu peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.24 10:08

Dobrý den, přidávám se se svojí zkušeností.

10.1. jsem u firmy vytvořila objednávku postele s příslibem realizace na přelomu března a dubna.
Začátkem března (konkrétně 4.3.) jsem objednala drobné doplňky k posteli a také matraci (vše jsem opět zaplatila). Souběžně s tím jsem na e-shop napsala e-mail s upřesněním původní objednávky postele.
8.4. jsem se začala zajímat, jak to s dodáním postele vypadá. Dodání mi bylo slíbeno do konce dubna.
Teprve 1.5. se firma konečně mailem ozvala se žádostí, zda si můžeme zavolat, což se ten den nepodařilo zrealizovat, protože jsem si mail přečetla až večer. Paní slíbila, že se ozve další den, ale neozval se nikdo. Takto jsem se paní majitelce připomínala asi týden.
14.5. jsem si s paní majitelkou konečně zavolaly a upřesnily si, jak bude postel vypadat (barevné provedení apod.) Paní majitelka slíbila, že mailem pošle nákres postele. Nákres mi nebyl podán, paní se vymlouvá, lže a neustále posouvá termín realizace (trapné výmluvy typu: mail se neodeslal, mail se uložil do rozepsaných, nejsem celý den u počítače apod.)
Do dnešního dne nemám ani návrh postele, nevím, kdy a jestli bude postel vůbec dodána.
Máte někdo zkušenost, že by se povedlo vrátit peníze, když nemám ještě ani dodanou postel a od objednávky už uplynula taková doba?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.5.24 10:27

@Andrea1993607 ano, nám se povedlo z nich peníze dostat zpět. Postel nám nakonec dodali, ale neodpovídala, tomu, co jsme si domluvili a ke všemu byla poškozená (propadlé šuple pod postelí, na několika místech uštíplá) a hned po první použití, kdy se na přistýlce pod 14kg synem utrhl rošt (bočnice postele byla slepována z více kusů). Měli vyrobit novou s tím, že jsme požadovali, aby sepsali, co k tomu vše mají, abychom případně doplnili a odsouhlasili, že takto může jít do výroby. Email bohužel nedorazil, ani po urgencích. To byly neustále výmluvy email se neodeslal, zůstal rozepsaný, teď jsme na schůzce, s dětmi v nemocnici apod. Sepsali jsme odstoupení od Kupní smlouvy. Pro postel si přijeli, ale požadovali jsme vrácení peněz na ruku. V den, kdy měli postel odvést volala majitelka, že je s dítětem v nemocnici a tím pádem nebyla na dílně a řidič peníze nemá. Řekli jsme, tak ať nejezdí, že postel nevydáme. Najednou nám byly peníze zaslány ze soukromého účtu paní majitelky. Postel odvezli a my jsme rádi, že se tato zkušenost uzavřela a s touto firmou nikdy více. Na FB skupinách se to už hodně řeší a nespokojených zákazníků stále přibývá, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.5.24 14:25

@Andrea1993607 to je zkušenost jako přes kopírák u nás. V min. Týdnu jsem jim napsala, že pokud se neozval, odstoupit od smlouvy, dala jsem jim ještě jeden termín do pátku, následně odstupuji.
Vše si důkladně schovavam pro případné vymáhání peněz.
V nějakých diskuzích jsem četla, že se ani neráčí vrátit peníze, až po výhrůžce trestním oznámením. Nevím, zda již někdo podával, ale pokud ano, tak pokud mi finance zpět nevrátí do 14 dnů, určitě se přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.24 14:35

@Alena87366 Paní Romana mi dnes poslala návrh postele, ovšem asi až po třetím telefonátu (opět výmluvy: jsem v dílně, musím teprve nafotit atd.). Už ani nezmiňuji, že v návrhu byly drobné chybky, ale to už neřeším. Celkově návrh načmáraný rukou tak během 10ti minut..
Po přečtení všech recenzí a zkušeností jsem se rozhodla, že postel nechci a napsala jsem Odstoupení od kupní smlouvy z důvodu nedodání zboží.
Paní Romaně ho budu zasílat zítra mailem i poštou doporučeně se lhůtou navrácení peněz do 14ti dnů. Nedělám si naděje, že nějaké peníze uvidím, takže potom podáváme trestní oznámení. Předpokládám, že nás takto bude hromada, takže pochybuji, že nějaké peníze uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.5.24 15:01

@Andrea1993607 ano, z diskuzí je lidí, co čekají na peníze mnoho. Nám se naštěstí podařilo z paní majitelky peníze dostat. Několikrát jsme je upozorňovali, že předáme právnímu zástupci, podáme trestní oznámení a udání na ČOI. Jestli toto zafungovalo, to nevím. Byli jsme i rozhodnutí, že postel necháme truhlářem opravit a dodělat. Naštěstí to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.24 21:43

@2mysaci4M Ano výhružky jsou asi to jediné, co na ně platí. Paní Romana má teda asi hroší kůži, když takto dokáže fungovat. A ještě se přetvařovat na sociálních sítích, jak je všechno v pohodě :D
Je to škoda - návrhy postelí ani nápady nemají špatné, jen by to chtělo uchopit malinko profesionálněji. Firma musí jít zákonitě do krachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.5.24 22:24

@Andrea1993607 to ani nezmiňujte, pak mnoho z nás neuvidí ani peníze a ani postele :,( Manžel mi to taky říkal, že pokud vyhlásí krach tak můžu zapomenout, že něco dostanu. Což je celkem bohužel pravděpodobné vzhledem k tomu, že v podstatě lidem,,kradou,, peníze. Já mám pořád takovou malou naději, že snad tu postel uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.5.24 11:32

Tak jsem dnes odeslala odstoupení od smlouvy. 14 dní se nikdo na mé výzvy neozval a na odstoupení se ozvali hned, opravdu do hodiny mail ve schránce… prý je to mrzí a v pondělí se ozvou…nevím tedy s čím, jsem pevně rozhodnutá a pokud do 7.6. Nezašlou celou částku zpět, obracím se na právníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
24.5.24 11:35
@Alena87366 píše: Více

Ozvou se s tim, ze postylka bude tak za mesic a nabidnou ti k tomu darek, tak to bylo nejak u nas :mrgreen:

S darkem se pripadne ani nenamahej, stejne ho nedodaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.5.24 11:43
@Alena87366 píše: Více
Úplně, jako přes kopírák to bylo u nás. Taky slíbeno, že se v pondělí ozvou a nic se nestalo. Volali jsme majitelce, ta pak opět slibovala, že další den účetní zašle dobropis apod. No, nezaslala. Pak, že chce ještě vyplnit několik jejich formulářů a ty opět neposlala. Takže další maraton komilunikací.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.24 12:46

@Alena87366 Já jsem od paní Romany ve středu dostala ujištění, že se v půlce příštího týdne ozvou a dodání bude určitě v týdnu od 3.-7.6. (Na můj výhružný mail reagovala snad do 15ti minut, o půl 10 večer). :D
Předpokládám, že příští týden se taky nikdo neozve, ale chtěla jsem dát firmě poslední šanci. Takže příští týden definitivně odesílám Odstoupení. Myslela jsem si, že jednodušší bude z nich vyrazit tu postel než peníze, ale jak to tak sleduji, tak si to asi myslím špatně :D
Možná by pak stálo za to, zjistit, zda nejde podat nějaká hromadná žaloba.
Můžu se ještě zeptat k tomu odstoupení - to jste jim normálně poslala mailem naskenované a v originále poštou?

Na výhružku s ČOI, policíí a právníkem paní odepsala toto:
„Pokud mate potrebu davat podnet na coi, nemam s tim problem. Krome zpozdeni terminu si z nasi strany nemyslim, ze bychom delali praci nejak nekvalitne nebo nerealizovali zakazky. Vse i prace je k videni u nas na dilne, jak material, tak pripravene jednotlive casti posteli, coz si muzou zakaznici i kontroly projit. Nic neskryvame a nicim sw netajime.
Zakaznici k nam na dilnu jezdi bezne, upravu nabytku si casto resi sami primo pri vyrobe.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí