Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Vendy18817 zitra ji maji doručit, dám vedet jak to probehlo a ci vubec prijeli jak slibili.
Dobrý den, kkoukám, že jsme měli teda štěstí. My jsme objednávali postel agáta, ale ještě když to byl „Postýlkov“. Postel máme, ale komunikace byla otřesná. Postel (i s matrací) jsme objednala 21.8.2023, měl to být dárek k Vánocům/narozeninám, které má dcera v prosinci. Dodání max v polovině prosince. Samozřejmě se nic nedělo, žádná komunikace, musela jsem urgovat. PAk tisíce výmluv o nemoci a bla bla. Mluvila jsem asi se třemi různými lidmi, jeden nevěděl co dělá druhý.
A ano, „nestihli to“. Postel jsem nemohla dát ani jako vánoční dárek, ani dárek k narozeninám. Dostali jsme ji 12.1.2024 a to bez matrace.
Takže jsme měli složenou postel, bez matrace, která byla někde a nikdo nevědel kde. To už jsem byla fakt nepříjemná, protože 3kk není nafukovací aby jsme tu měli složenou postel na které se nedá spát (a vysvětlete to 2r dítěti).
Matraci jsme dostali 26.1.2024… kdybych věděla, odkud berou (ta firma s matracemi má sklad u nás ve městě), tak si ji objednám sama.
Ale musím říct, že ta postel je pěkná, přijde mi kvalitní, jen ta kominikace a dodání (nevadí mi počkat, ale vadí mi nedodržení termínu) a dárek jsme nedostali. ![]()
@Mairim31 Přeji mnoho štěstí. Nám ji dovezli včera po neskutečném uhánění, ale bohužel jinou. A těch výmluv, jak měli autonehodu, hnus to jednání. My tedy pokračujeme reklamací a doma se vyhýbáme posteli, která je nám úplně k ničemu. Teď budou určitě dělat mrtvé brouky jako doposud. Jediné co v té firmě funguje jak má je kasírování, to komunikují hned, a externí přepravce. A nejlepší nakonec, klidně mi prý dopošlou chybějící dárek, jenže já bych raději své objednané a zaplacené zboží, které nejspíš ale neuvidíme, protože kladnému vyřízení reklamace věří tak maximálně Marvanová, my už jim nevěříme nic.
@RL11 Ráno mi psali, že ji nedovezou, že prý měli úraz na dílně. Mám dost.
@Mairim31 Lže, včera lhala o autonehodě, která žádná nahlášena nebyla.
@RL11 Napsali mi k tomu, ze kdyz chci tak mi poslu fotku urazu. Ja uz nemam slov k tomu jednání. Tohle jsem jeste nezazila a zacnu se modlit at mi vrati zpatky penize.
@Mairim31 Nám též nabízela fotku nehody. Ona je neskutečná. My se teď doma vyhýbáme posteli co je nám k hovnu, protože je jiná
![]()
@Martii6 píše: Více
Prosím prosím, oni se teď jmenují jinak, než Postýlkov? Reaguji na
objednávali postel agáta, ale ještě když to byl „Postýlkov“
Budeme v blízké době řešit postýlku a nerada bych skočila této firmě na změnu názvu. Na FB jsem o nich četla také hrozné recenze…
Na FB Postylkova paní majitelka psala, že začínají znova a lépe, ale koukám, že jedou stále ve stejných kolejích. My požadovali vrácení peněz na ruku, když si postýlku odváželi a ráno paní majitelka, že peníze řidič nepřiveze, nedostala se na dílnu, je s dítětem v nemocnici. Prý mělo alergickou reakci, že ani nevydí na oči. Já jsem jí toto nevěřila, byla to několikátá výmluva podobného typu. Koukám, že paní majitelka se neštítí ničeho, jen aby si tím něco nepřivolala. Chápu nestíhají a mají v tom bordel, ale kdyby jednala na rovinu. Otázkou času, kdy bude firma v insolvenci.
@Alena87366 Tak jak pokračujete? Vrátili Vám peníze zpět?
Nám se měli ozývat v půlce tohoto týdne, ve čtvrtek jsem se připomínala, jak to vypadá. Paní Romana slíbila, že se ozve v pátek, protože ten den jí nebylo dobře. V pátek odpoledne jsem se opět připomínala já..bez odezvy..až v neděli ráno paní psala, že nás mají naplánované asi na pátek nebo sobotu, jestli by nám vyhovoval víkend. Ale ještě to má potvrdit
Takže opět nic jistého..a jak vidím, tak i v případě, že je termín slíben, tak ještě není jisté, že opravdu přijedou.
Vymlouvat se na nemoci dětí nebo pobyt dětí v nemocnici, autonehody apod. je pro mě lidské dno..tohle snad žádná normální matka neudělá..aby si paní majitelka opravdu něco nepřivolala..
Já jsem firmu nahlásila na Instagramu jako porušování právních předpisů (klamavá reklama). Až nám skončí celý tento příběh, tak budu psát i recenzi na Google, do fb skupin, komentovat jejich příspěvky, aby si už proboha nikdo nic od nich nekoupil..
@Andrea1993607 zatím jsme stále v procesu. Napsala jsem recenzi na zboží. cz a ten den se hned ozvali
reagovala jsem na to, že jsem zaslala odstoupení, bylo mi obratem napsáno, že se mi ozvou (to mělo být v pondělí), ale nic se nedělo a ve středu jsem psala recenzi a ten den volali
prý všechno vyřídí, paní účetní mi pošle dobropis (samozřejmě pořád nic, už jsem to taky urgovala) a že si stihli všimnout té recenze
… na emaily, urgence neodpovídají, ale tohle stíhají sledovat - to mě vážně baví.
No, ale co mě udivuje, tak je teda nehoráznost z jejich strany, že používají ty stejné výmluvy - už jim to asi i dopředu napíšu, hlavně ať se mi nevymlouvají na nějaké nemocné děti atd… myslím, že všichni co jsme u nich objednali (naletěli) jsme rodiče, a víme, že i v nemoci se některé věci prostě musí stihnout - hlavně je to už po všech recenzích tak okaté, až hanba.
V pondělí pokračujeme
ptz mi v pátek psali, že ten dobropis zapomněli připojit k emailu… no mají čas do 7.6. opravdu jsem nachystaná to řešit s právníkem… odmítám dál přistupovat na jejich hru.
Dobrý den na postel čekáme o 10.2 kdy byla zaplacena i nemalá částka. Dcera má v červnu narozeniny a těšili jsme se na dárek. V pátek jsem poslala poslední meil termín do 7.6. Nevěřím už ničemu a koukám kde tedy objednat postel pro 3 letou dceru
je to hnus, jinak výmluvy a lhaní už od Paní Romany bylo dost ![]()
@Vendy18817 já jsem platila za postel 15.října 2023 a doteď nemám postel a ani peníze, je mi z toho do breku.
@Andrea1993607 Ono dokonce i když přijedou tak nemusí být vyhráno, viz my a špatná postel. Zítra už se moc těším na další hovory.