Zkušenost s Postylkov

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
2.6.24 16:59

@Alena87366 ano, dobropis nám taky měla paní účetní zaslat a nic nezaslala. Koukám, že to je u všech nespokojených zákazníků stejné. Pořád dokola stejná písnička. Já jsem majitelce řekla, že mě nebaví, jak neustále lže a to se umělá pěkně ohradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.24 17:04

@RL11 ano, vyhráno není. Nám ji nakonec také přivezli a bohužel jinou a ještě poškozenou. Domluveno, že vyrobí novou, ale té jsme se nedočkali. Naštěstí jsme z nich peníze dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.24 17:09

@Mairim31 :,( smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.24 17:11

Postýlkov

Požádám o radu, kde objednat jinou postel pro dceru, aniž bych zase nečekala 4 měsíce a byla kvalitní masivní. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.6.24 17:13

Holky, jel to tam někdo řešit osobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.6.24 17:19

@Vendy18817 Jako já jsem byla docela příjemně překvapená z nabídky Kauflandu - eshopu, ano, Kaufland :) My máme trošku atyp, takže potřebuji postel na zakázku, ale zkuste se podívat na jejich eshop, kdybych nemusela vybírat dle rozměrů, tak bych tam určitě vybrala. Nevím jaká bude kvalita, ale tím, že je to velká firma, tak si myslím, že v případě nespokojenosti nebude takový problém.

Jinak já postel začínám řešit s firmou Tepe pokojíčky, byla to tehdy právě 2. volba - už jsem si pročetla všude možně recenze a mají je dobré (ačkoliv to měli Postýlkov, někdy v lednu taky… schválně se zkuste podívat na zboží. cz, kde opravdu jen pozitivní reference, snad do 3/2024, nechápu co se u nich stalo…). Ale budu obezřetnější, určitě se budu chtít domluvit na nějakých podmínkách dopředu, nebo si připlatím a budu to platit až při převzetí.

Co se týče vymáhání peněz - pokud do 7.6. tedy finance nedorazí, klidně se zde ozvu a můžeme podat hromadné trestní oznámení - opravdu si to nemíním nechat líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.6.24 17:20

@Vendy18817 Ještě znám firmu Benlemi - mají v našem městě výrobu, moc krásné postýlky, tak zkuste kouknout i na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.24 17:28

@Alena87366 Děkuji moc, manžel pracuje na OHK tak to vyřeší z práce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.24 19:19
@Alena87366 píše: Více

Koukala jsem Tepe pokojíčky ale dle rezence dlouhá doba dodání, Benlemi prý také není špatné ale my koupili matraci výšku 22 cm na radu paní Romany, tak nevím zda by jejich postel šla :( budu to muset zjistit, ale člověk už má strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.24 21:24

@Alena87366 pokud nedostanu peníze zpět, též podáme trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.24 21:25

Postýlkov

Dával někdo poškozený trestní oznámení na firmu Postýlkov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.24 06:17

Taky s nimi resim reklamaci, dam jim jeste 2 tydny a pokud nasi reklamaci nevyresi, napisu i nasi zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.6.24 07:44

@Marketa.str1 My též řešíme reklamaci, fakt se směji těm zprávám jak mi píše, že do 14 dnů bude vyřešeno, to až uvidím, bouchnu šáňo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.24 22:46

Postylkov 2023-2024

Dobry den, pridam se do diskuze. Mame s postylkovem dve zkusenosti- jednu bezchybnou z roku 2019, kdy jeste nebyli tak znami a asi nemeli takovy objem zakazek. Postel simon 3v1 120×200 a do dnes super slouzi a doufam, ze dlouho bude, nevrze, kvalitni kus.
Pro druhou dceru jsem v listopadu 2023 objednala stejnou. Dodani melo byt puvodne v unoru 2024. Postel dovezli nakonec po silenem urgovani mailem a telefonem vcera 3.6.2024. U nas slo navic o zdrzeni kvuli spatne komunikaci jejich zameru nam postel udelat podle stejneho modelu z roku 2019, dnes delaji z materialu s jinymi rozmery. Ja o tom nevedela na zacatku mi odiko nikdo nic takoveho nenabidl. V lednu a unoru pani z vyroby (ne majitelka Romana) tvrdila, ze uz jde postel do vyroby. Za dalsi mesic jsem zjistila, ze nemaji pry ten stary typ hranolu, cekaji na dodani od dodavatele, az se sejde vice takovych stejnych posteli- nesmyslna podminka. Domluva, ze overi material skladem a objednaji i pro nas solo. Za dalsi mesic uz komunikace s panem Marvanem primo- pani z vyroby byla z firmy odejita- byla pry mimo a mela v tom bordel. Tvrdil, ze ve vyrobe nestihali hlavne pred Vanoci a meli skluz s pristylkami a supliky, ktere dodatecne vyrabeli az v unoru. Nas ostatni odsouvali. Pak ze sice dohnali vyrobu, ale nestihaji zavazet a montovat- maji jen jednoho kluka na rozvoz a ze jim stoji treba 10-20 posteli v dilne hotovych na odvoz. Tezko rict, co je pravda. 🤷‍♀️
Dejme tomu, ze od dubna, kdy komunikaci prevzal pan Marvan, se to pohnulo, ale skoncilo to posteli dodanou ve spatnych paramatrech. Viz nize. Mimochodem objednani starych typu hranolu nebylo potreba, narezali si to sami z materialu, ktery meli na dilne k dispozici celou dobu :cry:. Je mi z toho taky na nic a uz bych dalsi vec od nich neobjednala. Za ty nervy to nestoji. Ikdyz jsem rada, ze holky budou mit postele stejne.(az to opravi).

V dnesni dobe vsemoznych IT reseni by si planovani vyroby a komunikaci se zakazniky mohli poresit lepe, kdyz maji hromadu casu na reklamu a posty na socialnich sitich. Meli by primarne prehodnotit svoje kapacity a moznosti a holt obcas vyhlasit stopstav na objednavky nebo nabrat dostatecny pocet zamestnancu.

Add chybna postel-Bohuzel prislo zklamani, spatne natrena (pristylka a supliky mely byt natrene barevne obracene, nez to bezne delaji), spatne madla-vyrezy na suplikach a pristylce, postel mela byt bez zabrany (jiz domluveno v listopadu a cena byla o to snizena), presto namontovana. Kluk montaznik ji teda oddelal, diry zatmelil. ten den komunikovano s majitelkou Romanou, montaznik se ma stavit a spatne supliky a pristylku odvezt zpet do vyroby na opravu. A po to take prebrpusit a pretrit mista po zabrane primo u nas doma. Buhvi, kdy to bude.
Postel jinak kvalitni. Snad se osvedci jako ta stara.
Pardon za slohovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.24 16:04
@Anonymní píše: Více

Dobrý den, také čekáme na matrace. Mohla bych Vás poprosit o kontakt na výrobce matrací? Paní Romana mi zatím žádný nesdělila. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí