Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@LucMad dnes jsem předala právníkovi. Další postup zatím nevím
@LucMad já jsem na začátku října poslala vše na soud, 3 měsíce mají k vyjádření. Na policii pojedu když mi soud neschválí žádost o platební príkaz.
@Mairim31 a na soud jste to poslala přes právníka? Mě právě bylo doporučení jít i na policii, dnes jsem volala na “okrsek”, pan policista mě vyslechl a řekl ať urcite přijdu. A právě se mě ptal jestli je lidí více a případně jestli nevím jestlk již s němi neni něco řešeno.
@LucMad výzvu na platebni príkaz jsem psala sama, na právnika bohuzel nemám.
Podařilo se vůbec někomu se s nimi nějak spojit? Číslo z jejich webových stránek je 14 dní nedostupné, paní Marvanová mi to taky nebere… Nemáte někdo prosím kontakt na pana Marvana? Já stále doufám, že když si počkám, že se dočkám… ![]()
@Sam940 píše: Více
Nechci Vám brat iluze ale mne za 8 mesicu nebyli schopní udelat postel. Posilam cislo na Marvana [Jméno] Postylkov MARVAN [Mobil] +420 735 127 680. Ten mi ale nikdy telefón nezvedl. Jednou mi z tohohle čísla volal a jednou poslal sms. Pry jsou ted cela rodina na dovolené a maji vyple telefóny.
Já čekám „jen“ od dubna. Štve mě to… Postýlky mají, podle fotek, fakt krásný… Recenze jsem otevřela bohužel až teď, před 14ti dny, kdy jsem se jim nemohla dovolat a chce se mě z toho brečet a nějak se s tím ještě nedokážu smířit, že jsem přišla o tolik peněz a hlavně, jak budu dceři vysvětlovat, že postel nebude. Furt naivně doufám, že to vysvětlí. Ale 8 měsíců čekat a stále nemít postel… To je masakr.
dám tomu ještě měsíc a pak to udělám stejně jako vy a zkusím odstoupit od smlouvy a budu opět naivně doufat, že mi vrátí peníze na ![]()
Dobry den, mne odepisuje pani Marvanova normalne na insta..sice porad dokola, ze se zitra ozvou, zitra poslou apod, ale komunikuje.
Myslim, ze tento tyden na dovolene nebyli, jen prvni dva tydny v cervenci byla Romana na nejakem tabore, ale i z tama komunikovala..
@Andrea1993607 tak to jste šťastný člověk, taky jsem donedávna to štěstí měla.. a nechtela věřit negativním komentářům a názorům… Š
My máme postel, ale potřebujeme vyřídit reklamaci..
Do dodání postele (před 2 týdny) ještě trochu komunikovali. Museli jsme je uhánět, neustále lhali, vše měnili, ale postel nakonec přivezli.. musíme ji reklamovat kvůli špatné kvalitě. Od dodání postele již ale s námi nekomunikují vůbec..
Na nic nečekejte, to opravdu nemá cenu..
My už opravu nikdy neuvidíme..
Navíc jak od jara nestíhali, hodně se zhoršila kvalita, my máme křivý rošt, postel není donatřená, na spoustě míst je špinavá od barvy ani není dobře seřízená..
Vrátit peníze by byla výhra.. ![]()
@Mairim31 myslím, že to bude podobný charakter jako jeho žena. Také si myslím, že volat někomu jinému nepomůže 🤷♀️
Kdyby to nekomu jeste pomohlo, mame i kontakt na jejich exekutora..ten by treba mohl dat info, jestli je vubec realne, ze vrati penize
Dobrý den, dostal někdo z vás v poslední době z firmy peníze po odstoupení od smlouvy? Koukala jsem, že firma je od minulého roku v exekuci. V únoru jsme objednávali palandu, teď v červenci by měla být dodána, ale nikdo mě ani nekontaktoval k doplnění informací, nebo že se to opozdí…a to jsem se tak 20× připomínala ![]()