Zkušenost s Postylkov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.8.24 15:06

❗POSTÝLKOV ❗
T. Marvan již není majitel, je již jen R. Marvanová MAJITELKA 🙏 🫣

Lidi, hlídejte si to, jestli nejsou v insolvenčním řízení, tam musíte požádat o dlužnou částku.
A myslím, že na to jsou dva měsíce. Jinak pak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.8.24 15:50

@martina101216 je na to 30 kalendářních dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.24 15:53

@HanaStr dokonce, tak to se omlouvám 🙃za dvouměsíční lhůtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.8.24 15:58

@martina101216 no, nevím zda je to tedy u firem jiné než u FO. Teď jsem ale kontrolovala insolvenční rejstřík a “zatím” tam nejsou. Je ale potřeba to opravdu hlídat. Jinak spousta lidí přijde o peníze.
Děkujeme za info ohledně změny společníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.24 16:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
8.8.24 16:09

To vypadá, že bude následovat účelový rozvod, nebo zůžené společné jmění manželů. Potom se paní hodí do insolvence, majetek zůstane na manžela a věřitelé ostrouhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.8.24 16:23
@HanaStr píše: Více

já jsem našla taky, že 2 měsíce
Přihláška pohledávky se podává k insolvenčnímu soudu, který vede dané insolvenční řízení dlužníka. Přihlášku lze podat od zahájení insolvenčního řízení až do uplynutí lhůty stanovené v rozhodnutí o úpadku. Tato lhůta obvykle činí 2 měsíce od rozhodnutí o úpadku. K přihláškám podaným po této lhůtě se nepřihlíží, nejde-li o výjimky uvedené v ust. § 173 odst. 1 insolvenčního zákona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.8.24 16:33

@Mairim31 psala jsem pak níže, že nevím zda je to než u FO. Pokud je to 2m, lepší pro nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.24 17:39

@rmot tak pokud jim něco zůstane, 8o, exekuce, na katastru jsou také změny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.24 09:19

Zdravím,
postýlku mám objednanou od prosince minulého roku a stále nic. Zajímalo by mě kolik tak ještě může být poškozených, jestli by se nedalo spíše podat hromadné trestní oznámení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.8.24 11:50
@mi-cha-ela píše: Více

Hromadné TO neexistuje co ja vim, oni si pak stejne prípady s danou firmou spojí už sami na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.8.24 10:53

@HanaStr Dobry den, nezlobte se, ze otravuju… chtela jsem se zeptat, zda nevite nejake novinky ohledne situace firmy? Muzu se zeptat, jestli jste podavala TO nebo resite jinak? Priznam se, ze jsem ted tak zoufala z cele situace (protoze samozrejme potrebujeme fungovat a resili jsme ted nabytek jinde), ze vubec nemam silu se v tom nejak vyznat. Jen to asi nechci vzdat a hlavne nechci, aby se napalili dalsi… dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.8.24 13:38

@Hanule8989 dobrý den, nyní se řeší plná moc pro právníka. Byli jsme pryč, tak to stálo. Žádné novinky tedy bohužel nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.24 19:22

P. Marvanová rozjíždí nový projekt tak bacha na ni!
INSTAGRAM : jsem_kreativni_mama., tak bacha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.8.24 20:54

Dobry den, pridam svoji trosku do mlyna. Mame sice postel od cervna24 (objednana listopad 23), ale byly spatne supliky a pristylka, tak se odvezly zpet do dilny na predelani/pretreni. Od te doby mi odpovedeli nekdy v cervenci na jeden mail (nejaka pani Lucie), od te doby nic- tel neberou na maily a sms nikde neodpovida.
Vcera se mi podarilo dovolat panovi, co postel k nam vezl, montoval a od nas odvazel kusy na predelani.
Je to externista, taky s nim komunikuji jen sporadicky a dluzi mu penize a slibuji a pak nic. Je na tom stejne jako my.

Bydlime kousek od jejich bydliste-sidla. Chtela jsem jet tam osobne, ale nova dilna, kam se stehovali na jare, uz je pry vyklizena a nikdo tam neni. Tvrdil montaznik tedy. A krome soukromeho bydliste nevedel, kde jinde maji ted dilnu-vyrobky prestehovane. K nim domu asi uplne jezdit nechci.

Kdyby nekdo tady vedel, jak to ted je a kde sidli, klidne bych si sama dojela s vozikem pro ty nase dily, ikdyby nebyly vubec opravene dle zadani.

Predem dekuji za informace.
Jake zmeny probehly v tom katastru prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí