Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Barbarella651 Dobrý den, já volala sem: https://www.loznice.cz/
Máme objednanou matraci do přistýlky Mirka a tu jsem našla jenom tady, zkusila jsem zavolat a potvrdili mi, že dodávají pro Postýlkov. Volala jsem do prodejny ve Valmezu, ale předali mi kontakt na nějakého pána z Brna, už si nevzpomenu na jméno a ani číslo asi nedohledám.
Ale když jsem vysvětlila problém přímo pánovi na prodejně ve Valmezu, tak hned věděl a říkal, že Postýlkov je známá firma - naplatiči, domluva hrozná.
Tak zkuste, třeba se něco dozvíte ![]()
@Barbarella651 matrace jsou od této firmy https://www.loznice.cz/.
@Andrea1993607 píše: Více
Pokud neplatí ani dodavatelům, tak to vypadá, že jsou na mizině, nebo před placením závazků upřednostní pěknou dovolenou, případně nové auto. Každopádně s takovou firmou raději nemít nic společného.
@rmot mě už toto od firmy dodávající matrace bylo řečeno někdy v dubnu. Samozřejmě paní Romana tvrdila, že lžou, ale matrace nebyla schopna dodat.
@anavi13 píše: Více
Nedivil bych se, kdyby jim nikdo bez platby předem nechtěl nic dodat.
@rmot však jo. Matrace by poslali až by došla platba. Tak mi to řekli. Nakonec ty matrace dovezl přímo Postylkov při montáži.
Velmi NEDOPORUČUJEME tuto firmu. Jednání je naprosto šílené, nedodržují termíny, nám šestkrát zrušili termín dodání. V den, kdy měli přijet jsem si jen ověřovali přesný čas dojezdu a vždy se vymluvili na bouračku, nemoc ve firmě, atd.. zpětně jsem se dozvěděli, že naše postel v té době nebyla ani vyrobená..
Slíbili nám 10% slevu za několikaměsíční zpoždění, žádnou jsme nedostali..
Měli nám dodat i samolepky na zeď, ještě jsme jim volali, aby před odjezdem zkontrolovali, jestli naloží správný druh, samozřejmě nám i přesto dodali jinou..
Navíc je špatná i kvalita, rošt je křivý a nikdo s námi nechce řešit reklamaci.
Do kanceláře se nedovoláte, na telefon pani majitelce také ne. Jedině když jsme velmi urputní, odpoví na IG, ale pouze s výmluvou, že toho mají moc a dál nikdo nic neřeší.
Opravdu doporučujeme této firmě se obloukem VYHNOUT!
Nás to stálo přes 40 tisíc a výsledkem je postel s křivým roštem..
Viz: https://or.justice.cz/…is-sl-detail?…
Tak jim hlavně už nikdo nic neposílejte předem.
Dá se téměř s jistotou očekávat, že další budou přibývat. Dluží li cokoliv někomu z vás, jednejte rychle!!!
Ale obávám se, že pro vás běžné zákazníky/ce je již pozdě a nedostanete nic..
@pan Blahoš dalo se cekat. 2 dny uz pisou, ze neprijimaj novy zakazky.
Edit. ted mi doslo, ze ale se prejmovali tou dobou co sli do exekuce, takze se to jen zas snazej ocurat.
@pan Blahoš
To je strašné😬
No my z nich potřebujeme dostat ještě tu reklamaci, asi doufám marně🫣
@pan Blahoš píše: Více
Ta exekuce je dokonce už od dubna. To vypadá, že se jim prostě sesypalo podnikání a místo aby to včas ukončili, tak se snažili to ustát co nejdéle. Takže místo jen finančního průseru to pro ně bude mít možná i nějakou trestní dohru, protože asi už dlouhou dobu brali zálohy a slibovali dodání výrobků, přestože věděli, že nejsou schopni všem závazkům dostát.
@DandátkoP píše: Více
Jen změnili jméno, nebo založili novou společnost na nové IČ?
@rmot píše: Více
Kdy plnili závazky z peněz nových zákazníků, přičemž si dál onen povedený páreček žil na vysoké noze… Dokud dávali dodavatelé na fakturu, semtam nový zákazník, mohlo to fungovat.
Teď jsou podle mě v pytli. Určitě se přidají další dodavatelé, možná i stát(FÚ) a jede se z kopce..
Trestnímu stíhání nevím… Nedluží li nic státu, jsou podle mě vysmátí, jako mnoho jiných podvodníků před nimi. Úmysl se bude těžko dokazovat a vzhledem k neexistenci hromadných žalob po nich nepůjdou ani ostatní věřitelé, páč se jim to nevyplatí…
Rád bych se mýlil