Zkušenost s Postylkov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.6.24 16:43

@Barbarella651 Dobrý den, já volala sem: https://www.loznice.cz/
Máme objednanou matraci do přistýlky Mirka a tu jsem našla jenom tady, zkusila jsem zavolat a potvrdili mi, že dodávají pro Postýlkov. Volala jsem do prodejny ve Valmezu, ale předali mi kontakt na nějakého pána z Brna, už si nevzpomenu na jméno a ani číslo asi nedohledám.
Ale když jsem vysvětlila problém přímo pánovi na prodejně ve Valmezu, tak hned věděl a říkal, že Postýlkov je známá firma - naplatiči, domluva hrozná.
Tak zkuste, třeba se něco dozvíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.6.24 12:57

@Barbarella651 matrace jsou od této firmy https://www.loznice.cz/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
6.6.24 13:14
@Andrea1993607 píše: Více

Pokud neplatí ani dodavatelům, tak to vypadá, že jsou na mizině, nebo před placením závazků upřednostní pěknou dovolenou, případně nové auto. Každopádně s takovou firmou raději nemít nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24215
7.6.24 08:46

@rmot mě už toto od firmy dodávající matrace bylo řečeno někdy v dubnu. Samozřejmě paní Romana tvrdila, že lžou, ale matrace nebyla schopna dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
7.6.24 16:35
@anavi13 píše: Více

Nedivil bych se, kdyby jim nikdo bez platby předem nechtěl nic dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24215
7.6.24 20:56

@rmot však jo. Matrace by poslali až by došla platba. Tak mi to řekli. Nakonec ty matrace dovezl přímo Postylkov při montáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 13:00

Tak hlavně že na fest'ák je :( :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.7.24 20:53

Velmi NEDOPORUČUJEME tuto firmu. Jednání je naprosto šílené, nedodržují termíny, nám šestkrát zrušili termín dodání. V den, kdy měli přijet jsem si jen ověřovali přesný čas dojezdu a vždy se vymluvili na bouračku, nemoc ve firmě, atd.. zpětně jsem se dozvěděli, že naše postel v té době nebyla ani vyrobená..
Slíbili nám 10% slevu za několikaměsíční zpoždění, žádnou jsme nedostali..
Měli nám dodat i samolepky na zeď, ještě jsme jim volali, aby před odjezdem zkontrolovali, jestli naloží správný druh, samozřejmě nám i přesto dodali jinou..
Navíc je špatná i kvalita, rošt je křivý a nikdo s námi nechce řešit reklamaci.
Do kanceláře se nedovoláte, na telefon pani majitelce také ne. Jedině když jsme velmi urputní, odpoví na IG, ale pouze s výmluvou, že toho mají moc a dál nikdo nic neřeší.

Opravdu doporučujeme této firmě se obloukem VYHNOUT!
Nás to stálo přes 40 tisíc a výsledkem je postel s křivým roštem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.7.24 21:15

Firma je v exekuci

Viz: https://or.justice.cz/…is-sl-detail?…

Tak jim hlavně už nikdo nic neposílejte předem.
Dá se téměř s jistotou očekávat, že další budou přibývat. Dluží li cokoliv někomu z vás, jednejte rychle!!!

Ale obávám se, že pro vás běžné zákazníky/ce je již pozdě a nedostanete nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
17.7.24 21:47

@pan Blahoš dalo se cekat. 2 dny uz pisou, ze neprijimaj novy zakazky.

Edit. ted mi doslo, ze ale se prejmovali tou dobou co sli do exekuce, takze se to jen zas snazej ocurat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.7.24 22:08

@pan Blahoš
To je strašné😬
No my z nich potřebujeme dostat ještě tu reklamaci, asi doufám marně🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
17.7.24 22:24
@pan Blahoš píše: Více

Ta exekuce je dokonce už od dubna. To vypadá, že se jim prostě sesypalo podnikání a místo aby to včas ukončili, tak se snažili to ustát co nejdéle. Takže místo jen finančního průseru to pro ně bude mít možná i nějakou trestní dohru, protože asi už dlouhou dobu brali zálohy a slibovali dodání výrobků, přestože věděli, že nejsou schopni všem závazkům dostát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
17.7.24 22:35

@rmot jenze oni jedou vesele dal, jen se prejmenovali. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
17.7.24 22:37
@DandátkoP píše: Více

Jen změnili jméno, nebo založili novou společnost na nové IČ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.7.24 22:38

Předpokládám "scénář letadlo"

@rmot píše: Více

Kdy plnili závazky z peněz nových zákazníků, přičemž si dál onen povedený páreček žil na vysoké noze… Dokud dávali dodavatelé na fakturu, semtam nový zákazník, mohlo to fungovat.

Teď jsou podle mě v pytli. Určitě se přidají další dodavatelé, možná i stát(FÚ) a jede se z kopce..

Trestnímu stíhání nevím… Nedluží li nic státu, jsou podle mě vysmátí, jako mnoho jiných podvodníků před nimi. Úmysl se bude těžko dokazovat a vzhledem k neexistenci hromadných žalob po nich nepůjdou ani ostatní věřitelé, páč se jim to nevyplatí…

Rád bych se mýlil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1