Zkušenost s Postylkov

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10921
17.7.24 22:41

@rmot ted koukam, ze asi jen jmeno a ičo zustalo. Tak pak nechapu, proc menili i to jmeno, to je asi uplne nezachrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.7.24 22:43

Zkuste psát recenze i jinam než na emimino.. ať se hlavně už nikdo další nenapálí😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7960
17.7.24 22:43
@pan Blahoš píše: Více

Ve chvíli, kdy nabírají další zakázky, přestože ví, že peníze z nich použijí na uspokojení starších zákazníků a ty nové zakázky nemají z čeho financovat, dokud nevyberou od někoho ještě novějšího další zálohy, tak už se vědomně dopouští podvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.7.24 22:45

To já vím

@rmot píše: Více

Ale taky víme, jak to bylo v mnoha předchozích případech.. Viz ruzní obchodníci s energiemi, různé eshopy apod…
Dokonce nějaký megaobchod s hadry Zélandu, Zoot(nepamatuji se). Ti udělali díru snad za miliardu a klídek, pohoda, jazz

Nebo Bohemia energy, Malina a několik různě velkých stavebních firem… a taky nic

Edit. Ještě vzpomínám cestovky. Ty taky mnohé vybíraly zálohy na zájezdy, které ani neobjadnaly u dodavatelů a neslyšel jsem o žádném stíhání. Naopak ti samí lidé jedou dál, kolikrát i s podobným jménem firmy…

Příspěvek upraven 17.07.24 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7960
17.7.24 22:46
@DandátkoP píše: Více

Tak to změnili jen asi na oklámání nových zákazníků, protože špatná pověst se hodně šířila. Kdyby firmu přepsali na nějakého bezdomovce a založili novou, tak by měli větší šanci se z toho dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.7.24 22:54

Ano, další krok

@rmot píše: Více
..Bude patrně bílý íháá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.7.24 23:01

A řešili jste s nimi někdo v poslední době nějakou reklamaci? Opravu na místě atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24183
18.7.24 06:08

@DandátkoP tou změnou názvu si chtěli jen vylepšit reklamu. Oni pak už v květnu začali být i velmi špatné recenze a předpokládám, že velmi klesl počet objednávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.7.24 14:07

Dobrý den, mohu se zeptat zda někdo a jak vyřešil špatnou komunikaci s postýkov. cz?
My čekáme na regál 3,5 měsíce. Komunikace je katastrofální. Termín samozřejmě nedodržen. Tel. vypnutý.
My už od nich máme dětskou postel a jsme velmi spokojený. Sice též pozdější termín, ale sami mi zavolali, omluvili se a doladili jsme termín nový, který byl dodržen i s kompenzací montáže zdarma.
Proto jsme se rozhodli pro regál od nich a do budoucna jsme plánovali patrovou postel, ale teď jsem tak rozčílená, že si to stluču raději sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.24 14:28
@HanaStr píše: Více

Dobry den, mne vzdycky nejvic pomohlo napsat negativni komentar k nejakemu jejich prispevku na Facebook nebo Instagram. Komentar sice do chvilky smazali, ale vzdycky se mi max do hodiny sami od sebe ozvali 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.7.24 14:37

@Andrea1993607 To už jsem udělala na instagramu. Sice mi odpověděli, že vidí, že jsem se domluvila s kolegyní na doručení půlkou měsíce po dovolené (což už samozřejmě je), ale kdy to podle nich tedy je 🤷‍♀️ to z nich nedostanu. Už uvažuji o předání celé situace právnímu zástupci, který je náš známý, protože už na to nemám nervy :/
Nejde mi úplně o to, zda obj přijde o pár dní déle, ale o to, že z nich člověk nevydoluje vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.24 15:03

@HanaStr v rijnu 2023 jsem od nich objednávala postel, nebyli schopní doručiť. V kvetnu 2024 jsem odstoupila od smlouvy, penize neposlali. Poslala jsme predzalobni výzvu. Odignorovali to. Manžel se s nimi dohodli na splátkach, taky se na to vykaslali. Na zacatku cervence jsem poslala na soud návrh na vydaní soudniho platebniho príkazu. Firma je v insolvenci od červena. Bohuzel nikomu nic podle mne už nevráti a jestli vyrobi objednávky to je otázka, na kterou Vám nikdo neodpoví. Firma stopla príjem nových objednavek, podle mne to jedou položit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.7.24 21:38

Nám přestali odpovídat již úplně.. dříve alespoň reagovali na špatnou recenzi, nebo na zprávu na IG, teď už nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.7.24 21:42

@Mairim31 ze by firma byla v insolvenci jsem tedy nenašla. V exekuci ano, ale to firmě nebránil nadále podnikat a pokračovat dále.
Děkuji ovšem za Vaše zkušenosti. Spojila jsem se s právníkem a budu to řešit dále již s ním. Sama na toto už znalosti nemám :/
Hezký zbytek věcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.24 21:51

@HanaStr pardon v exekuci, preklep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...