Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rmot ted koukam, ze asi jen jmeno a ičo zustalo. Tak pak nechapu, proc menili i to jmeno, to je asi uplne nezachrani.
Zkuste psát recenze i jinam než na emimino.. ať se hlavně už nikdo další nenapálí😬
@pan Blahoš píše: Více
Ve chvíli, kdy nabírají další zakázky, přestože ví, že peníze z nich použijí na uspokojení starších zákazníků a ty nové zakázky nemají z čeho financovat, dokud nevyberou od někoho ještě novějšího další zálohy, tak už se vědomně dopouští podvodu.
@rmot píše: Více
Ale taky víme, jak to bylo v mnoha předchozích případech.. Viz ruzní obchodníci s energiemi, různé eshopy apod…
Dokonce nějaký megaobchod s hadry Zélandu, Zoot(nepamatuji se). Ti udělali díru snad za miliardu a klídek, pohoda, jazz
Nebo Bohemia energy, Malina a několik různě velkých stavebních firem… a taky nic
Edit. Ještě vzpomínám cestovky. Ty taky mnohé vybíraly zálohy na zájezdy, které ani neobjadnaly u dodavatelů a neslyšel jsem o žádném stíhání. Naopak ti samí lidé jedou dál, kolikrát i s podobným jménem firmy…
Příspěvek upraven 17.07.24 v 22:53
@DandátkoP píše: Více
Tak to změnili jen asi na oklámání nových zákazníků, protože špatná pověst se hodně šířila. Kdyby firmu přepsali na nějakého bezdomovce a založili novou, tak by měli větší šanci se z toho dostat.
A řešili jste s nimi někdo v poslední době nějakou reklamaci? Opravu na místě atd.?
@DandátkoP tou změnou názvu si chtěli jen vylepšit reklamu. Oni pak už v květnu začali být i velmi špatné recenze a předpokládám, že velmi klesl počet objednávek.
Dobrý den, mohu se zeptat zda někdo a jak vyřešil špatnou komunikaci s postýkov. cz?
My čekáme na regál 3,5 měsíce. Komunikace je katastrofální. Termín samozřejmě nedodržen. Tel. vypnutý.
My už od nich máme dětskou postel a jsme velmi spokojený. Sice též pozdější termín, ale sami mi zavolali, omluvili se a doladili jsme termín nový, který byl dodržen i s kompenzací montáže zdarma.
Proto jsme se rozhodli pro regál od nich a do budoucna jsme plánovali patrovou postel, ale teď jsem tak rozčílená, že si to stluču raději sama.
@HanaStr píše: Více
Dobry den, mne vzdycky nejvic pomohlo napsat negativni komentar k nejakemu jejich prispevku na Facebook nebo Instagram. Komentar sice do chvilky smazali, ale vzdycky se mi max do hodiny sami od sebe ozvali 😀
@Andrea1993607 To už jsem udělala na instagramu. Sice mi odpověděli, že vidí, že jsem se domluvila s kolegyní na doručení půlkou měsíce po dovolené (což už samozřejmě je), ale kdy to podle nich tedy je 🤷♀️ to z nich nedostanu. Už uvažuji o předání celé situace právnímu zástupci, který je náš známý, protože už na to nemám nervy :/
Nejde mi úplně o to, zda obj přijde o pár dní déle, ale o to, že z nich člověk nevydoluje vůbec nic.
@HanaStr v rijnu 2023 jsem od nich objednávala postel, nebyli schopní doručiť. V kvetnu 2024 jsem odstoupila od smlouvy, penize neposlali. Poslala jsme predzalobni výzvu. Odignorovali to. Manžel se s nimi dohodli na splátkach, taky se na to vykaslali. Na zacatku cervence jsem poslala na soud návrh na vydaní soudniho platebniho príkazu. Firma je v insolvenci od červena. Bohuzel nikomu nic podle mne už nevráti a jestli vyrobi objednávky to je otázka, na kterou Vám nikdo neodpoví. Firma stopla príjem nových objednavek, podle mne to jedou položit.
Nám přestali odpovídat již úplně.. dříve alespoň reagovali na špatnou recenzi, nebo na zprávu na IG, teď už nic..
@Mairim31 ze by firma byla v insolvenci jsem tedy nenašla. V exekuci ano, ale to firmě nebránil nadále podnikat a pokračovat dále.
Děkuji ovšem za Vaše zkušenosti. Spojila jsem se s právníkem a budu to řešit dále již s ním. Sama na toto už znalosti nemám :/
Hezký zbytek věcera