Zkušenost s Postylkov

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.3.24 09:25

Zkušenost s Postylkov

Dobrý den, máte někdo zkušenost s Postýlkov? Požadoval někdo z vás vrácení peněz? Prosím anonymně…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
18.3.24 09:33

Na fb jsem četla velice dlouhou a nepříjemnou recenzí. Akorad už si netipnu skupinu. Nějaká kolem dětských pokojů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12142
18.3.24 09:47

NE NE NE!!! Jsou to podvodnici, tezko z nich neco dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
18.3.24 10:26

To si tento typ názvů vybírají samí podvodníci? Stejné jako hrneckov.cz (dnes fajnpotisk.cz), také za nimi zůstalo spoustu velmi nespokojených zákazníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.24 10:36

@Ketris máte prosím zkušenost? Jsem z jejich komunikace zoufalá…

• Citovat
  • Upravit
1
18.3.24 16:37

Schválné jsem se zaregistroval abych mohl napsat, že nedoporučuju.

S vyrobkem jsem celkem spokojený, ale komunikace je za trest. Jako zákaznik musim byt proatkivný a furt psat a volat abych zjistil stav objednávky. Asi pokud bych to nedělal, tak by zboží vůbec nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
18.3.24 16:44

Celkem intenzivní reklamu tomu dělala v poslední době Hanychová, to mi jako reference přijde dostačující :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.3.24 17:56

Nam se po nakonec podarilo z nich penize zpet dostat kdyz jsme pohrozili predzalobni vyzvou. Jinak komunikace silena, neustale sliby, ze zbozi uz posilaji. Pak poslali fake komunikaci se Zasilkovnou, ze udajne se nase zbozi ztratilo po ceste. Kdyz jsme oslovili primo Zasilkovnu, bylo nam receno, ze takove trasovaci cislo neexistuje a tento styl komunikace vubec nepouzivaji. Rekla bych, ze takto funguji normalne. Slibuji, vymysli si :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.24 16:11
@Anonymní píše: Více

Dobrý den, můžu se zeptat jak jste dopadli? Máme podobný problém. Čekáme a postýlky nikde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 14:54

@anavi13 Dobrý den, postýlku nakonec máme - domečková patrová z masivu - návrhy mají krásné, ale je to strašně nestabilní postel (malý nemá ani 20 kg), takže než dokončí montáž, vyzkoušejte! Čekali jsme víc parády za tolik peněz :-(
Dejte mi pak vědět, jak jste dopadli, prosím : ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 17:56

Dám vědět. Měli by dojet příští týden. Už jsem byla nepříjemná :lol: my budeme mít jen klasické postele a z dubu. Ní jsem na to zvědavá. Možná to zkuste reklamovat. Pevná by být měla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 21:23
@anavi13 píše: Více

Už máme domluveného truhláře na zpevnění, další peníze, ale nebudeme riskovat. Do telefonu už jsem byla také nepříjemná, ale nic to neřešilo.. jak dlouho máte objednáno?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.24 08:37

Od listopadu, ale montáž měla být v únoru. To jsme věděli. Akorát po týdnu se to posouvalo a posouvalo. Já už s nimi začala komunikovat písemně. I ten termín jsem si už nechala potvrdit. Ono ústně to nemělo vůbec nevyznám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.24 13:12

Takže od středy máme postele, ale nemáme matrace, přistýlky… komunikace stále náročná. Postele jsou teda opravdu pěkné, stabilní. Montáž v pořádku. Komunikace v den montáže také. Ale štvou mě hodně ty matrace. Děti se těšili, že budou spát konečně v pokojíčku. Prostě hrozná firma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.24 08:19

Stále nemáme vše. Komunikace horší a horší. Opravdu příšerný přístup k zákazníkovi. Doporučuji neobjednat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max