Zkušenost s Postylkov

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
15.10.24 08:36

Dobrý den,
myslím si, že by to problém nebyl, včera jsem na základě komunikace zde volala p. doktorovi v jaké fázi se to nachází. Komunikuje s Policií a přidávají se další, a tak prý doplňuje poškozené. Posílala jsem spojení, bohužel ombudsman také u nás toto zaevidoval, ale to bylo vše. Dlužník začal komunikovat až po krocích pana doktora i když pozdě. Konkrétní informace by Vám asi podal on. Spojení: email:pravnici@atlas.cz tel 731448803 je o Mgr. Bradna Stanislav je to advokátní kancelář, která mě v tom zastupuje a vše řeší skrze policii v Chrudimi a soudu. Nechci jim nechat něco na co jsem si musela sama vydělat vlastně již z principu. FB jsem se zkoušela dostat, ale bohužel jsem se do skupiny nedostala. Vím že skrze FB dělal výzvu i pan doktor, pokud by se chtěl někdo přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.24 09:12

Připravujeme hromadnou žalobu proti Postylkov.cz

Hezký den,

v poslední době se na nás obrací stále více lidí s jedním společným problémem – objednali si zboží na Postylkov.cz, zaplatili za něj, ale zboží nikdy nedorazilo. V této skupině jste na tom pravděpodobně všichni podobně. Pak máme pro vás důležité informace.

V České republice byl nově zaveden institut hromadných žalob, který umožňuje lidem spojit své síly a společně se bránit proti nekalým praktikám prodejců. A právě teď takovou hromadnou žalobu proti Postylkov.cz připravujeme. OnlineMediator.cz je jedním ze dvou subjektů v ČR, kteří mají zákonné oprávnění takovou žalobu podat.

Co to pro vás znamená?
Pokud jste si na Postylkov.cz objednali a zaplatili zboží, ale nedostali jste ho, můžete se přidat k naší žalobě a společně usilovat o nápravu.

CO POTŘEBUJETE K ZAPOJENÍ?

Abychom mohli vaši situaci posoudit a zapojit vás do hromadné žaloby, je nutné doložit několik základních dokumentů:

1. Objednávku zboží
  2. Doklad o zaplacení
  3. Doklad o poskytnutí dodatečné lhůty pro plnění
  4. Odstoupení od smlouvy

Pokud všechny tyto dokumenty máte, neváhejte a vyplňte formulář na našich stránkách: https://onlinemediator.cz

Pomůžeme vám nejenom s vaším konkrétním sporem, ale především přispějeme k tomu, aby podobné praktiky v budoucnu neměly šanci. Společně máme větší šanci dosáhnout spravedlnosti.

NA CO SI DÁT POZOR?

V této situaci je důležité, abyste byli opatrní. Na internetu už se objevují různé sliby od lidí nebo firem, které tvrdí, že vám pomohou podat hromadnou žalobu. Pozor! Podle českého práva mohou hromadnou žalobu zatím podat pouze dva subjekty, a my – OnlineMediator.cz  – jsme jedním z nich. Buďte opatrní, abyste nenaletěli podvodníkům nebo spekulantům, kteří se na této situaci snaží vydělat.

Tým OnlineMediator.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym1805
21.11.24 10:48

Ahoj všem, čekali jsme dlouho, ale Postýlkov nám vrátil peníze, tak doufám, že i ostatním pomalu začnou vracet peníze

• Citovat
  • Upravit
4
21.11.24 10:49

@Anonym1805 měli jste i podané trestní oznámení nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym1805
21.11.24 10:51

@PavelŠp ne neměli jsme podané trestní oznámení

• Citovat
  • Upravit
4
21.11.24 10:57

@Anonym1805 napiště mi prosím na mail:***, chtěl bych se na něco optat

*edit admin- smazané osobní údaje