Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Také bych se přidala. Na Facebooku je případně skupina Poškození Postýlkov
@martina101216 To jsou take Marvanovi?! Tak tohle uz je opravdu na Cerne ovce…!
Tak u nas to ma vtipne pokracovani. Poslednich 14 dni s prestavkami komunikuji. Ale dneska prisla informace, ze mnou reklamovane supliky a pristylka (tvar madla a spatna barva) v dilne nejsou, ze je asi “kluci” z dilny pouzili do kompletace jine postele. Musi tudiz vyrobit nove. Jsem zvedava jestli je dostaneme driv nez bude rocni vyroci objednavky v listopadu.
Predtim jsem jeste dnes stihla navstivit misto cinu v Chrasti. Adresa odpovida, co psal pan v prispevku drive. Tyrsova 86, vjezd do arealu z ulice tylova. Prikladam foto z okna (omluvte kvalitu) - neco tam uskladneno je, ale nedozvonila jsem se. Kdybyste je nekdo hledal ![]()
Dnes volali právníkovi ze soudu z Hradce Králové, že firma změnila sídlo a bude to řešit soud v Chrudimi. Nevím, zda někomu pomůže.
Jinak pan Marvan je v podmínce odnětí svobody a v minulosti byl souzený. Vyhrabal to právník.
Dobry den, mate, prosim, nekdo informace, co se ted deje dal nebo zda se neco vubec deje?
Pani Marvanova nam dnes po opakujicich se urgencich zaslala “srdcervouci” mail (nize). Zajimalo by me, zda se nekdo opravdu dockal vraceni penez (napr. od zacatku cervna).
Dekuji za info a prikladam mail…
Dobry den, velmi se omlouvam i za pozdni odpoved, odepisuji co se da, ted cely vikend resim bihuzel protrhlou hraz ve vedlejsi vesnici a tim evakuaci i dalsi nasi rodiny.
Finance opravdu resime dle pokynu co dostavame od pravnika. Nemohu zasilat dle sebe.
Jak nam voda opadne, budu zase odepisovat, ted bohuzel resime co bude. Omlouva se.
@Hanule8989 já jsem zadala požadavek na zakázku v únoru. Záloha byla přes 100 000,– Kč. Stále nic nepřišlo, vzhledem k informacím ani neočekávám návratnost investice.
Kdybyste nekdo zpunktoval nejake hromadne kroky, take se rada pridam. Mame objednanou postylku od rijna 23.
Ke skupine na FB se pripojuji.
Ahoj všem,
jako další, která objednala u Postýlkova a nedostala celou objednávku, bych se přidala k podnětu na obchodní inspekci, pokud se chystá hromadný podnět.
Jak jste řešili?
Děkuji
Kristýna
Dobrý den, v současné době se podává hromadná žaloba pro podvedené klienty, a to jak cestou trestního oznámení u OČTŘ Policie ČR, tak cestou soudní s náhradou za nedodané zboží (kompenzace) nebo navrácení finančních prostředků. V případě Vašeho zájmu nás zastupuje JUDr. Bradna email: pravnici@atlas.cz Praha
@Eva700 dobrý den,
Děkuji za odpověď!
Můžu se zeptat, kolik zákazníků žalobu podává? Kolik nás, jako podvedené, by stálo právní zastupování?
Přihlásit-připojit se nám na tom emailu?
A pokud máte nějaké info, které byste mi mohla dát, budu ráda 🙏
Dobrý den ještě jednou,
pokud vím, hradila jsem pouze 500.- Kč a soudní poplatek, který činí 4% z částky přímo soudu, kterou žalujete. Co se týká trestního oznámení a případného připojení, toto dělá pokud vím zdarma. Známá doporučila snad bydlí kousek od něj a mohu jen říci, že jsem spokojena. Řeší to soud v Chrudimi a stejně tak i Policie ČR a tak nechci jim to nechat jen tak, že to zkoušejí, když je vidět že si pan majitel užívá na dovolených… dohledám kontakt na plné moci a případně pošlu
@Eva700 Dobrý den, zaujal mě Váš příspěvek ohledně hromadné žaloby na Postylkov. Je nás cca 25 poškozených, dali jsme se dohromady přes FB skupiny Poškození Postýlkov, následně komunikujeme ve společné skupině přes massanger a zkoušeli jsme kontaktovat ombudsmana, přes kterého jsme chtěli zkusit podat hromadnou žalobu. Zatím nemáme jiné zprávy než, že evidují nás případ a ozvou se. Myslíte, že by bylo vhodné se přidat k Vaší hromadné žalobě? Tedy jestli je to ještě vůbec možné? Nevím v jaké fázi jste. Mohla bych popřípadě zkusit kontaktovat Vaši právničku? Možná by bylo fajn se k vám přopojot, ať nás je v žalobě co nejvíce 🤷♀️. Děkuji za odpověď