Zkušenost s Postylkov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
15.8.24 21:17

@ZuzkaPf Dobry den, my jsme jednali osobne s pani Marvanovou na prestehovane adrese v cervnu tohoto roku (alespon to nam tvrdila… rikala, ze byli v najmu v nejake firme, ktera sla do exekuce a oni se museli ze dne na den vystehovat a o nich ze se nepravem rika, ze jsou v exekuci - tj. lhala nam do oci a ja blbec jsem si predem neoverila obchodni rejstrik, kde bych se dozvedel, ze je exekuce od kvetna na ne!). Byli jsme v takovem prumyslovem arealu v Tylove ulici v Chrasti. Kdyz prijedete od Zajecic je to prvni odbocka vpravo a hned po leve strane je areal firem, je tam brana a tou branou porad dozadu rovne. Pridavam fotku, snad je to poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.8.24 08:59

@Mairim31 Dobrý den, patříme taktéž k poškozeným a vůbec se nevyznám v těchto soudních záležitostech. Můžeme případně k insolvenčnímu soudu podat přihlášku sami nebo musí náš právní zástupce? Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.8.24 09:51

@Elis069 Dobry den, chci se jen zeptat, zda vite, ze se uz u insolvencniho soudu neco resi. Firma v rejstriku neni a fyzicka osoba Tomas Marvan tam sice figuruje, ale bude to zrejme jen shoda jmen (pri zadani data narozeni nevzejde zadny vysledek). Premyslela jsem nad dotazanim se soudu ohledne jejich exekuce, ale do toho se, myslim, nijak vlozit nemuzu. Take tomu moc nerozumim a budu vdecna za kazdou radu… dekuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.8.24 12:55

@Hanule8989 Dobrý den, v insolvenčním rejstříku ještě nejsou. Nicméně sbírám informace dopředu, abychom byli připraveni a poté mohli jednat a vše stihli. I právě z toho důvodu, že s danou situací nemáme vůbec žádné zkušenosti a je to pro nás španělská vesnice.

My jsme jim zaslali v úterý odstoupení od kupní smlouvy s žádostí o vrácení peněz do 14 dnů a paní se nám dnes ozvala s tím, že je nás takových víc a že se vrácení peněz řeší v pořadí. Předává naši žádost údajně dále a peníze budou vypláceny v pořadí (čemuž ale moc nevěřím 😏).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.8.24 13:05

@Elis069 mohl bych poprosit o zaslání formuláře na odstoupení od smlouvy na email podkova8@seznam.cz, abych mohl také zaslat odstoupení? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.8.24 13:44

@PavelŠp posláno ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.24 18:20

@Elis069 tak to by mě zajímalo komu DÁLE., když nikoho nemají po ruce., p. Marvanová si děla vše sama… a že je Vás více.., sama ostatně přiznala., že jsou ve sračkách… / omlouvám se za výraz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.24 18:24

@ZuzkaPf a proč ne k nim domů., však máte na vracení právo, tak bych neotálela… když píšete., že bydlíte kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.8.24 10:23
@martina101216 píše: Více

Montaznik rikal, ze uz to pry par zakazniku zkouselo primo u nich doma, ale ze by to nedelal, protoze tam bemaji sidlo firmy a mohli by na me zavolat policii… pry to jeste snad u nikoho neudelali, ale buhvi, jak by to dopadlo. Navsteva v dilne by mi prisla takova mene konfliktni nez se jim cpat domu. 💁‍♀️

Ale uz se nam ozvala na muj navrh, ze si dily sami vyzvedneme i bez opravy.Budu je dal uhanet a treba se dockame 🙏

Pridavam kopii jeji odpovedi na moji prosbu, at zustaneme v tesnem kontaktu a doresime to, co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.24 09:31

@ZuzkaPf no ted nikde nemají sídlo firmy, mají to dle dostupných informacích doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
19.8.24 13:23
@ZuzkaPf píše: Více

Bohužel teď asi něco získají pouze ti, kdo na morálku moc koukat nebudou. Protože podle toho, co jsem se tu vše dočetl, tak paní majitelka bude uspokojovat přednostně ty, od kterých bude cítit největší hrozbu. Pokud je pravda, že měli dvacet zaměstnanců, tak asi přepálili podnikání a mimo jiné budou dlužit raketu na sociálním a zdravotním pojištění. A ti si vezmou peníze sami v první vlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 22:10

Společná žaloba

Dobrý den,
nikdy jsem nezažila něco tak otřeseného. Komunikace šílená. Od února nemám nic. Stále jen samé výmluvy ve zprávách a oddalování montáže. Budu to řešit s právníkem. Domnívám se, že by byla vhodná hromadná žaloba. Jelikož je mnoho naštvaných zákazníků, byla bych ráda, pokud by se kdokoli ozval a mohlo se to řešit případně hromadně.

• Citovat
  • Upravit
24.8.24 15:04

Dobrý den,
nejde vám zaslat soukromá zpráva, asi tím jak máte profil nastavený jako anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.8.24 22:53

@mi-cha-ela Dobry den, pokud by se zahajilo nejake jednani o hromadne zalobe, urcite mam zajem se take pripojit. Vy nejake kroky v tomto ohledu podnikate? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
25.8.24 09:53

Omlouvám se, že odepisuji až nyní. Zatím tyto kroky nepodnikám. Zjišťovala jsem touto cestou, kdo by se případně přidal. V případě, že by nás bylo víc, tak bych řešila další možné kroky a poté bych se ozvala. Hezký zbytek neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí