Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pavla210 dobře, děkuji. Čím více nás bude, tím lépe.
Počkám do zítra, kdy jim uplyne právníkem požadovaná doba a pak se poradím s ním co dál a případně bych podala na Černé ovce a ozvala se Vám
@Mairim31 píše: Více
Je to sročko se základním kapitálem deset tisíc. Nemusí řešit insolvenci ani osobní bankrot, prostě složí firmu a jsou čistí. I z toho důvodu věřím víc živnostníkům, protože když je někdo OSVČ, tak se dluhů tak snadno nezbaví. Při pohledu do rejstříku firem se divím, že se tam ještě nezměnil jednatel na nějakého ukrajince nebo maďara. Pokud to přijde, tak si Marvanovi mohou založít Postýlkov2 a bez splácení dluhů vesele pokračovat. Myslel jsem, že jsou to manželé, ale podle rozdílných adres v rejstříku to vypadá spíš na sourozence.
@rmot píše: Více
Jsou to manžele, 3 roky je tuším premlceci doba, tak na 3 roky se nekam odstehuji. Pak se vráti, zalozi Postylkov 2,,,vytuneluji,,
a opet pojedou na par let,,k mori
,,. Problém je v zakonech, že tohle to dovolí a jim to projde bohuzel a nám zostanú jenom oči k placi.
@HanaStr dobrý den, rovněž jsme poškozeni. Objednana postel za cca 35tisíc zaplaceno koncem února 2024. Firma nereaguje. Rádi se přidáme k hromadné akci. Zajdeme na policii podat oznámení
Včera a dnes jsem volala paní Marvanové asi 11× a nezvedla to, tak jsem ještě zkusila zavolat z jiného čísla a najednou to zvedla, ale výmluvy furt stejné ![]()
Mohu se zeptat, jestli s někým teď firma komunikuje a pokud ano, daří se Vám něco vyřídit? Díky.
Na IG i FB psali, že budou všechny zákazníky tento týden kontaktovat… Tak já stále trpělivě čekám… a čekám… Stále nic 🙈
@Pavla210 dobrý den, mohla bych poprosit o tel cislo na pani Marvanovou? Pravik jim vola na tel uvedeny na web strankach, ale ten je vypnuty. Dekuji
@HanaStr Dobry den, rada bych se pripojila k pripadne zalobe nebo ztiznosti nebo nevim… jsme jedni z napalenych zakazniku. S pani Marvanovou jsme jeste v cervnu osobne jednali u nich v Chrasti, v te dobe uz musela vedet, ze svym zavazkum nedostoji a stejne nas ujistovala o dodani dvou posteli v cervenci. Mam doma dve deti, ktere nemaji na cem spat, protoze jsme se stehovali. Objednavku jsme uskutecnili a zaplatili v dubnu tohoto roku. Budete cinit nejake kroky nebo mate jeste nejake informace? Dekuji
@Hanule8989 ja cekam na rozhodnuti soudu, ten jim dal 10 dnu na vyjadrení se, ktere jim ubehnou ve stredu. Pak se to cele posila na pražsky soud. Takže cekam a doufam, že se stane zázrak a svoje penize nekdy uvidím.
@Mairim31 Moc dekuji za odpoved. Ja prave moc nevim, co ted delat. Postele zrejme nikdy neuvidime, ale nevim, zda podnikat nejake pravni kroky. Firma uz se mi neozve, to je mi jasne. Dala byste prosim nejake info, jak dopadne to vyjadreni pripadne pokud bude nejaka hromadna zaloba, jak se k ni pripojit? Syn nastupuje v zari do skoly a nema na cem spat. Postel mu samozrejme poridime jinde, ale dluznych 37tis bude sakra chybet. Moc Vam diky!
@Hanule8989 napíšte mi súkromnú zpravu s vasim mailem, poslu Vám muj postup a vzory dokumentu.