Zkušenost s Postylkov

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
21.7.24 23:11

@Pavla210 Dobrý den, nevím o nikom komu by Postýlkov vrátil peníze. Naposledy co vím, tak jedné paní se od nich podařilo v polovine května dostat zpátky peníze. To jeste nemeli exekuci. V exekuci jsou od zacátku cervna. Jinak je nás hodne, kterým peníze nechtejí vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.7.24 23:22

@Mairim31 Dobrý den, kde jste prosím zjistila informaci, že jsou od května v exekuci? Já dohledala jednu exekuci a ta je ze září 2023( podle Centrální evidence exekucí). Což samozřejmě nemění nic na tom, že jejich jednání nebo spíš nereagovani je šílené. Jestli nestíhají, tak je to pro mě třeba i pochopitelné, ale ráda bych situaci znala a věděla, že se jednou postele opravdu dočkám 🙈 nějak se mě nechce věřit, že by od září 2023 by tolika lidem nedodali jejich zakázky… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.7.24 23:29

Černé ovce někdo nezkoušel, teď jsem koukala na jejich stránky a z března 2023 je tam reportáž o firmě Domečková postel, řeší se tam v podstatě to samé, firma po reportáži peníze vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.7.24 00:09
@Sam940 píše: Více

Prínos od zdroje, kdzy chcete poslu Vám kontakt na jejich exekutora. Co ja vim maji jen jednu exekuci od cervna, dluzi firme od ktery jsi pujcili na firmu úver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.7.24 00:25

Já našla tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 05:21

Nám dovezli postel po velké urgenci v květnu. Ale asi jsme měli opravdu štěstí. Mám asi pomohlo to, že jsme oslovili paní herečku Tomeškovou. Sice mě mrzí, že jsem ji otravovala, ale jelikož sdílela pozitivní zkušenost s firmou, tak jsem to zkusila. Paní Marvanové pak psala a ta chvíli reagovala.

• Citovat
  • Upravit
27
22.7.24 09:19

@Pavla210 Pelikan jim dal ted,,druhou,, exkuci o tyhle jsem nevedela. Tak tohle je masaker. Dluzi všade kde se jenom dá. Choďte na polícii, já se tam chystám po dovolené. Na soud jsem uz poslala vše cca 3 tydny zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
22.7.24 22:44

Ahojky,
mame objednano a zaplaceno od 04/2024 a nabytek nikde :cert:
Telefony nedostupne, na emaily/FB/IG nereaguji!

Dnes oficialne predano pravnikovi :pankac:

Rozhodne nedoporucuji tuto spolecnost, i kdyz se tvari velmi solidne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.7.24 08:46

V exekuci dluží cca 115tis, což není extra hodně. Je potřeba aby to poškození opravdu hlásili. Chápu, že každému se nevyplatí platit právníka, ale je nás opravdu hodně a myslím, že by nebylo úplně od věci podat žalobu hromadnou.
My jsme včera právníkovi předali a dal jim 3 dny na vrácení peněz nebo dodání zboží, ale velké naděje si nedělám.
Rozhodně se chystám poslat na Černé ovce.

Příspěvek upraven 23.07.24 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.7.24 08:50
@HanaStr píše: Více

Dluzi od cervna 300tiis i s odmenou exekútora. To je za mne celkem dost. A pokud vim tak, co mám info od pár holek tak nám poskozenym dluzi cez 100tisic+ co se blíži už k pul milionu. Firma Postylkov je podvod, nesplaceli pujcku a presto brali objednavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.7.24 09:02

@Mairim31 já našla před pár dny necelých 115tis, tak nevím, zda se to tedy zvýšilo tak rychle.
Ano, právě toto mě štve. Donedávna ještě brali nové zakázky. Já v červnu doobjednávala nějaké doplňky do pokojíčku 🤦🏼‍♀️
My od nich postel máme už skoro rok a byli jsme velmi spokojení a to i s komunikací, tam že jsem to úplně nečekala a neověřovala si firmu znova. Má chyba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.7.24 09:03

@HanaStr maji novou exekuci od cervna 2024 už jsem to psala vyse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.7.24 09:09

@Mairim31 já Vám přeci neoponuji, že to možné není :lol: já vyjížděla výpis 18.7. a načíst něco nového se může každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.7.24 09:11

@HanaStr až budete posílat na černé ovce, ráda se připojím, klidně mě kontaktujte na mail aby jsme dali dohromady podklady
pajafridrichova@seznam.cz, my u nic máme palandu za 43 tisíc, ale dávám jim ještě týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.7.24 09:16
@HanaStr píše: Více

Ja dúfam, že jednou ty penize, ktere nám. dluzi vsichni uvidíme. Ja jenom píšu ze jejich dluh není jen 100tisic :D to by byli asi v klidu a nebyl by z nich mŕtvej brouk, ani na FB ani na Instagramu už nepridavaji príspevky. Mam hodne zle tušení, ze pojedou cestou insolvence a osobného bankrotu, pak nikto z nás už neuvidí svoje penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí