Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pavla210 Dobrý den, nevím o nikom komu by Postýlkov vrátil peníze. Naposledy co vím, tak jedné paní se od nich podařilo v polovine května dostat zpátky peníze. To jeste nemeli exekuci. V exekuci jsou od zacátku cervna. Jinak je nás hodne, kterým peníze nechtejí vratit.
@Mairim31 Dobrý den, kde jste prosím zjistila informaci, že jsou od května v exekuci? Já dohledala jednu exekuci a ta je ze září 2023( podle Centrální evidence exekucí). Což samozřejmě nemění nic na tom, že jejich jednání nebo spíš nereagovani je šílené. Jestli nestíhají, tak je to pro mě třeba i pochopitelné, ale ráda bych situaci znala a věděla, že se jednou postele opravdu dočkám 🙈 nějak se mě nechce věřit, že by od září 2023 by tolika lidem nedodali jejich zakázky… ![]()
Černé ovce někdo nezkoušel, teď jsem koukala na jejich stránky a z března 2023 je tam reportáž o firmě Domečková postel, řeší se tam v podstatě to samé, firma po reportáži peníze vrátila.
@Sam940 píše: Více
Prínos od zdroje, kdzy chcete poslu Vám kontakt na jejich exekutora. Co ja vim maji jen jednu exekuci od cervna, dluzi firme od ktery jsi pujcili na firmu úver.
Nám dovezli postel po velké urgenci v květnu. Ale asi jsme měli opravdu štěstí. Mám asi pomohlo to, že jsme oslovili paní herečku Tomeškovou. Sice mě mrzí, že jsem ji otravovala, ale jelikož sdílela pozitivní zkušenost s firmou, tak jsem to zkusila. Paní Marvanové pak psala a ta chvíli reagovala.
@Pavla210 Pelikan jim dal ted,,druhou,, exkuci o tyhle jsem nevedela. Tak tohle je masaker. Dluzi všade kde se jenom dá. Choďte na polícii, já se tam chystám po dovolené. Na soud jsem uz poslala vše cca 3 tydny zpatky.
Ahojky,
mame objednano a zaplaceno od 04/2024 a nabytek nikde ![]()
Telefony nedostupne, na emaily/FB/IG nereaguji!
Dnes oficialne predano pravnikovi ![]()
Rozhodne nedoporucuji tuto spolecnost, i kdyz se tvari velmi solidne ![]()
V exekuci dluží cca 115tis, což není extra hodně. Je potřeba aby to poškození opravdu hlásili. Chápu, že každému se nevyplatí platit právníka, ale je nás opravdu hodně a myslím, že by nebylo úplně od věci podat žalobu hromadnou.
My jsme včera právníkovi předali a dal jim 3 dny na vrácení peněz nebo dodání zboží, ale velké naděje si nedělám.
Rozhodně se chystám poslat na Černé ovce.
Příspěvek upraven 23.07.24 v 08:57
@HanaStr píše: Více
Dluzi od cervna 300tiis i s odmenou exekútora. To je za mne celkem dost. A pokud vim tak, co mám info od pár holek tak nám poskozenym dluzi cez 100tisic+ co se blíži už k pul milionu. Firma Postylkov je podvod, nesplaceli pujcku a presto brali objednavky.
@Mairim31 já našla před pár dny necelých 115tis, tak nevím, zda se to tedy zvýšilo tak rychle.
Ano, právě toto mě štve. Donedávna ještě brali nové zakázky. Já v červnu doobjednávala nějaké doplňky do pokojíčku 🤦🏼♀️
My od nich postel máme už skoro rok a byli jsme velmi spokojení a to i s komunikací, tam že jsem to úplně nečekala a neověřovala si firmu znova. Má chyba…
@HanaStr maji novou exekuci od cervna 2024 už jsem to psala vyse
@Mairim31 já Vám přeci neoponuji, že to možné není
já vyjížděla výpis 18.7. a načíst něco nového se může každý den.
@HanaStr až budete posílat na černé ovce, ráda se připojím, klidně mě kontaktujte na mail aby jsme dali dohromady podklady
pajafridrichova@seznam.cz, my u nic máme palandu za 43 tisíc, ale dávám jim ještě týden.
@HanaStr píše: Více
Ja dúfam, že jednou ty penize, ktere nám. dluzi vsichni uvidíme. Ja jenom píšu ze jejich dluh není jen 100tisic
to by byli asi v klidu a nebyl by z nich mŕtvej brouk, ani na FB ani na Instagramu už nepridavaji príspevky. Mam hodne zle tušení, ze pojedou cestou insolvence a osobného bankrotu, pak nikto z nás už neuvidí svoje penize.