Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vůbec nejsem překvapená. Otřesné jednání mají. Neplatí ani svým zaměstnancům. Pracovala tam moje známá, stále se musela dožadovat výplaty a nejen ona, ale i ostatní zaměstnanci v dílně. Jen samé výmluvy, lži. Peníze z nich tahala pomalu půl roku, protože p. Marvanová se vždy na něco vymluvila s tím, že se ozve, ale vždy dělala mrtvého brouka a kdyby se známá stále nepřipomínala, tak svoje vydělané peníze nikdy neuvidí. Marvanům nebylo ani trapně ve školce, když neměli zaplacené obědy ani školkovné. Vždyť tam nikdo ve firmě ani nevydrží, protože každý hned pozná co jsou zač.
@Dory22 to je neuveritelne! Dekuji za prispevek… v cervnu jsme s p. Marvanovou jednalk a byla tam s nami i dvouleta dcera. Do oci lze lidem a to nema soudnost ani pred tim ditetem, ktere kvuli nim nema kde spat! Nemam slov…
@Hanule8989 dobrý den, nas pravnik jim dal cas do minule ST. Naprosta ignorace ze strany firmy. Dnes tedy informoval primo pani Marvanovou prostrednictvim sms a pani M. mu zazrakem odpovedela, ze je s manzelem v nemocnici a maji se tel spojit zitra. Nechci byt zla a prat nekomu neco spatneho, ale kdyz ctu jak casto pani M. pise, ze jsou v nemocnici a maji havarie apod, tak jsem k tomu uz vice nez skepticka.
Vice budu vedet zitra. V kazdem pripade bych chtela na firmu upozornit formou Cernych ovci.
@HanaStr Vite, ja to mam uplne stejne. Ja jim snad i verim, ze chteli rozjet podnik a proste to nezvladli. Nejhorsi pro me je to, ze nekomunikuji. Mam doma predskolaka a 2,5 letou slecnu a realne nemaji kde spat. Samozrejme jim neco okamzite sezeneme, ale uz tri mesice cekame, ze budou mit hezke a kvalitni postele do pokojicku a stale nemaji nic. Ja chapu, ze problemy se muzou vyskytnout, ale my ted mame problemy kvuli pani Marvanove a jejich firme, ktere jsme sverili 36tis… a nemame ani penize a ani postele. Mohla byste pak, prosim, podat blizsi info? Napr. co Vas pravnik zjistil? Moc dekuji
@Hanule8989 presne jak rikate. Chapu, ze mohou nastat problemy a ze neni jednoduche podnikat. Ja na podnikani nemam treba odvahu. Nechtela bych to delat…, ale toto me vylozene stve a mrzi a nemam uz nejmensi chut nekoho jako pani M. litovat. Spousta lidi kvuli nim ma tez problemy a jsou v situaci, ktera pro ne neni lehka a je to nezajima. Nemaji nejmensi snahu se nejak rozumne domluvit a problemy resit.
My od nich postel mame uz rok a jsme moc spokojeni i se servisem, který tenkrat byl o to vic me to mrzi.
Ozvu se, snad neco vyzjistim a vec se trochu pohne. Nejhirsi je, ze se clovek nemuze ani spolehnout, kdyz pani M. neco rekne, ze to plati 🙄
Taky bych se přidala k žalobě. Ja od nich jednu postel mám, sice jsem na ni čekala déle, ale spokojenost. No a když jsem objednávala druhou vůbec mě nenapadlo podívat se na recenze a navíc jsem chtěla úplně stejnou. No ale po několika urgencích, když neodpověděli jsem zjistila toto. Chlap je naštvanej, že jsem mohla koupit levněji. Já na rodičáku a peněz nemáme že. Se mnou vůbec nekomunikují. Taky nevím, co dělat, tak prosím napište, jak jste dopadli- děkuji
@Zuzi104 to jsme na tom stejne. My od nich teda postel nemame, ale chteli jsme neco kvalitniho, co detem vydrzi leta. Vybirala jsem ja, manzel sice souhlasil, ale ted samozrejme taky nastvanej, ze jsme meli koupit treba Ikeu. Ja nechci vsechny hazet do jednoho pytle, ale ted se nam bohuzel takovych “radosti” s malymi firmami vyskytlo vic. Porad breci, jak maji lidi podporivat male zivnostniky a pak se stane tohle….
@Hanule8989 přesně a mě bylo doma řečeno ať to vyřeším- absolutně nevím jak a mám 2 měsíční miminko, se kterým někam jezdit na policii 😥. Netuším jestli počkat a věřit jejich mailu, protože minule jsem počkala a za dva měsíce postel byla. Nebo stornovat objednávku a podat trestní oznámení, protože peníze asi nevrátí. Už týden nemůžu jíst a je mi zle a na brigádu vydělat ty peníze těžko s malým kojencem půjdu 😭
@Zuzi104 píše: Více
Pochybuji, že se ještě někdo dočká. Vypadá to, že už se jim i zastavil ten kolotoč, kdy ze záloh z nových zakázek uspokojovali starší zakázky.
@Zuzi104 to jste na tom stejně jak my. Také mě nenapadlo si firmu opět ověřit, když už od nich jednu postel máme a bylo vše ok. Moje chyba no
My máme tedy 8m staré mimčo, ale taky žádná hitparáda s brigádou a partner to tedy po mě ani nechce, ale stejně jsem prostě naštvaná, což je mi k ničemu.
Dám vědět, až právník něco zjistí
@rmot zastavili příjem nových obj., tak že jak píšete…nemají to už z čeho lepit…
@Hanule8989 tak paní M. milion výmluv a prý se stará o nemocného manžela apod. Samé výmluvy a návrh prý žádný. Budeme posílat platební příkaz k soudu o vrácení fin. prostředků a podávat TO na policii po poradě s právníkem.
Mluvil s ni vcera a prý zadna snaha o vyreseni jen jak je ona chudak apod ![]()
@HanaStr Hezký den přeji, takže pokud správně chápu tak vám právním poradil podat TO? Ten platební příkaz k soudu posílá právník nebo vy? Děkuji, musíme také řešit nedodanou postel ![]()