Zkušenosti Chicco Multiway

Máte zkušenost s Chicco Multiway?

Přidejte zkušenost s Chicco Multiway
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
22.5.13 21:40

@Delta moc dekuju! Ja mam prave sedo-fialovy kocarek a cerno-lila letni fusak :D ja ti preju, at vam evo dlouho slouzi :pankac: pa, Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
23.5.13 07:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
23.5.13 10:44

@Tapa cauky :mavam: dik, videla jsem, ale nakonec sem ho objednala v tom Sluneti, tam je jako darekjakakoliv vec za 300,– zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.13 14:32

Chicco Multiway Evo

Ahoj,
Multiway Evo máme fialový (fakt nádherná barva). Jezdí se mi s ním skvěle. Stříška je dost velká, kola super - kupovali jsme hlavně kvůli tomu, bydlíme na vesnici, kde jsou chodníky vzácnost. A ty se dají při přepravě snadno oddělat, takže je kočárek skladnější. Skládá se dobře, madlo ani stříšku neodděláváme. Než byl v prodeji, tak jsem se na to předem informovala, protože pokaždé oddělávat madlo se mi nechtělo. Jinak je madlo pružné, takže při posazování malé ho nemusím oddělávat na obou stranách. Co mě trochu mrzí je to, že má malý košík a držák na lahve jsem si představovala trochu jinak než jako pouhé očko na madle. Trochu hůř se manipuluje se stříškou, protože po stranách chybí takové ty plastové skládací „věci“, které má většina golfek (i Multiway - předchůdci EVO). A po pár složeních do auta se začala vycvakávat právě ta stříška z konstrukce, takže po každém vytažení z kufru musím znovu nacvaknout. Nevím, jestli to tak má být nebo je to jen „vada“ toho našeho. Celkově jsem ale moc spokojená a taky jsem ráda, že jsem si na novinku počkala, ač jsem ji měla objednanou už od března a to na „sluneti“, dodali hrozně rychle a navíc jsem si místo dárku za třista mohla 300,– odečíst z ceny.

• Citovat
  • Upravit
5938
18.6.13 15:48
@Anonymní píše:
Ahoj,
Multiway Evo máme fialový (fakt nádherná barva). Jezdí se mi s ním skvěle. Stříška je dost velká, kola super - kupovali jsme hlavně kvůli tomu, bydlíme na vesnici, kde jsou chodníky vzácnost. A ty se dají při přepravě snadno oddělat, takže je kočárek skladnější. Skládá se dobře, madlo ani stříšku neodděláváme. Než byl v prodeji, tak jsem se na to předem informovala, protože pokaždé oddělávat madlo se mi nechtělo. Jinak je madlo pružné, takže při posazování malé ho nemusím oddělávat na obou stranách. Co mě trochu mrzí je to, že má malý košík a držák na lahve jsem si představovala trochu jinak než jako pouhé očko na madle. Trochu hůř se manipuluje se stříškou, protože po stranách chybí takové ty plastové skládací „věci“, které má většina golfek (i Multiway - předchůdci EVO). A po pár složeních do auta se začala vycvakávat právě ta stříška z konstrukce, takže po každém vytažení z kufru musím znovu nacvaknout. Nevím, jestli to tak má být nebo je to jen „vada“ toho našeho. Celkově jsem ale moc spokojená a taky jsem ráda, že jsem si na novinku počkala, ač jsem ji měla objednanou už od března a to na „sluneti“, dodali hrozně rychle a navíc jsem si místo dárku za třista mohla 300,– odečíst z ceny.

Ahoj :mavam:
Taky jsem nakonec objednala ten fialovy na www.slune-cz.cz plus za 300,– hracky pro malou :dance: Je fakt, ze ta striska by mohla byt resena prakticteji, ale zas tolik me to nestve :mrgreen: Jinak taky jsem spokojena, zatim jsem do auta nedavala, uvidim na dovolene.
A muzu se zeptat-mas na golfkach prebalovaci tasku? Pisou v navodu, ze ji tam nesmim davat, ale kde mam teda vozit veci na prebaleni a hracky pro malou nebo penezenku? Vsechno v tom kosi pod golfkami???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.6.13 15:53

@mmuerka to tam musí psát! Vozím tašku normálně, i bez malý, kočár drží. Nákupy mám na madle jen když tam malá sedí.. Když chce jít po svých, vezu nákup na jejím místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
18.6.13 15:59

@gabriela82 dik :kytka: a muzes mi prosgm rict, jakou tasku tam mas? Ja cucela, jak jsou samotny tasky tak drahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.6.13 16:06

@mmuerka no já si nechala dat k vánocům obrovskou za 1200 tu jsem vozila na sportaku, teď v ní vozím věci na chatu.. Je moc velká. Na golfkach jsem vozila menší Tako tašku co mi zbyla ze sporťaku, teď tam mám normální batoh, chodíme občas bez kočárku, tak abych nemusela věci pořád někam přehazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
18.6.13 16:44

@gabriela82 ja mam prave na sportaku X-lander a ta je na nic :roll: nema cvoky na pridelani. Jak si ji asi necham usit od mamky, nejakou mensi :think: dik za rady :kytka:
mmch, co kojeni? Uz odnaucujes? Nekde jsi psala, ze uz planujes odstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.6.13 16:52

@mmuerka fakt? :think: To já tak občas plácnu, když nejí a když se po nemoci hodně budila, ale teď spí až do rána a jí hezky, takže kojím.. Dneska teda zrovna nejí, ale tak i v bytě bylo skoro 30, tak se jí vůbec nedivím.. No upřímně nevypadá to, že bych měla někdy jiný dítě, takže asi budu kojit dokud si ona nepoklepe na čelo a neřekne, že už fakt nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.6.13 16:53

Jinak cvoky nejsou potřeba, já jí tam měla jen pověšenou za dlouhý popruh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
18.6.13 18:56

@gabriela82 Tak to jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja zatim taky kojim, ale male je teprv 7 mesicu. Tak moc dekuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.8.13 23:19

Evo

Ahojky maminky. Moc prosím, nedaly byste nám sem fotečky Vašich kočárků v reálu? U nás je nikde na prodejně nemají a mít nebudou a reálné fotografie sem našla pouze červeného. Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.8.13 08:51

@kubickovi ahoj to chceš fotečku chicca multiway? máme oranžový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.8.13 13:21
@versko píše:
@kubickovi ahoj to chceš fotečku chicca multiway? máme oranžový

ahoj, Multiwaye znám, měla sem je, zajímají mě reálné barvy nového letošního modelu EVO…ten nikde v reálu u nás vidět není…krom na netu červeného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí