Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuju všem
Jinak testovat ještě určitě budu. Já bych to nevydržela ale řekla jsem si že až v úterý. Testovala jsem včera a zase tam byla i druhá /. Sice cca stejná jako v pátek, ale byla
Tak uvidíme pozítří
Budu informovat ![]()
Tááák sem to nevydržela ani do úterý a testík si udělala dneska a bohužel sněhobílo. Druhá potvůrka už nevylezla, tak je to myslím jasné. Tento měsíc asi mimi nebude ale berme to pozitivně. Čeká mě další měsíc plný sexu
![]()
Skoda
ale nezoufej a hlavne se na to moc neupirej a ono to prijde ![]()
Jestli ještě nedorazila MS,tak není nic ztraceno
možná se ještě budeš divit ![]()
No zatím ještě ani nešpiním, ale myslím si, že testy jsou celkem důvěryhodné a navíc i ta krev… Uvidíme do nedělě, ale myslím si, že tenhle měsíc to nevyšlo, ale svět nekončí a dovolená se blíží ![]()
Ahojky,tak ja jsem brala HA cca 7 let.na začátku ledna jsem vysadila pak mesnstruace no a ještě jedna a to 9.2 a pak u nás nastal takový malinky šok jelikož se to povedlo hned.....ted jsme uz ve 20tt
Tak držím palečky ať se taky povede ![]()
Necetla jsem celou diskusi. Ja jsem otehotnela druhy mesic po vysazeni HA. Poprve po 6ti letem brani pilulek a po druhe po 7mi letem brani pilulek, vzdy druhy mesic ![]()
Michle hlavně že jsi tak pozitivní
…určitě není ještě nic ztraceno
uvidíš, nějak to dopadne, buď teď nebo za měsíc, za dva...... ![]()
Tak už dneska to ošklivé červené dorazilo. A docela mě to naštvalo, páčtože jsem měla dneska po práci v plánu jet někam k vodě (taky to mohlo počkat aspoň do noci
) No nic, dáme si pár dní pauzičku a budeme se snažit dál.
občas to bývají zábavné večery ![]()
Lééénušo ono to zatím nejde brát jinak než pozitivně. Proč se hroutit kvůli tomu, že se to nepovede hned na první pokus
dle mé mudr to zdravému páru může trvat až rok, takže neházím flintu do žita a budu se držet svého mota „Spes postrema moritur“ (naděje umírá poslední) - jen doufám že rok to trvat nebude ![]()
A Janinchen a Weru mooooc gratuluju
Třeba se nám taky zadaří napodruhé
a když ne tak na potřetí, čtvrté nebo tak. Hlavně ať se zadaří dokud to bude zdravotně možné ![]()
Ahoj,
já jsem brala anti cca 8 let. Na počátku května jsem dobrala poslední prášky. No a teď o víkendu jsem čekala, že bych „to“ měla dostat. Zatím nic a včera mi vyšel pozitivní test, dneska taky
Příští tejden mastim k doktorovi.
Takže druhý měsíc po vysazení. Tak snad podpořím naději ![]()
Michela píše:
Tak už dneska to ošklivé červené dorazilo. A docela mě to naštvalo, páčtože jsem měla dneska po práci v plánu jet někam k vodě (taky to mohlo počkat aspoň do noci) No nic, dáme si pár dní pauzičku a budeme se snažit dál.
občas to bývají zábavné večery
Lééénušo ono to zatím nejde brát jinak než pozitivně. Proč se hroutit kvůli tomu, že se to nepovede hned na první pokusdle mé mudr to zdravému páru může trvat až rok, takže neházím flintu do žita a budu se držet svého mota „Spes postrema moritur“ (naděje umírá poslední) - jen doufám že rok to trvat nebude
A Janinchen a Weru mooooc gratulujuTřeba se nám taky zadaří napodruhé
a když ne tak na potřetí, čtvrté nebo tak. Hlavně ať se zadaří dokud to bude zdravotně možné
S tvym optimismes se urcite zadari brzo. budu drzet pesti a cekat na diskusi, jsem tehotna
. Drzim palce ![]()
Michel nevadí.....jo to koupání to ti věřim, venku vedr k padnutí. No co užijete dovču a zapracujete, drežím palce…a taky chci diskuzi, jsem těhotná ![]()
Claruschko moc gratuluji
třeba na tom budu stejně a zadaří se nám na dovolené
jupí ![]()
A Vám holky moc děkuju za podporu. Diskuse Jsem těhotná určitě jednou bude a třeba brzo, tak doufám, že Vás tam uvidím hned mezi prvními ![]()