Zkušenosti s těhotenstvím po vysazení HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
26.6.11 21:08

Děkuju všem :) Jinak testovat ještě určitě budu. Já bych to nevydržela ale řekla jsem si že až v úterý. Testovala jsem včera a zase tam byla i druhá /. Sice cca stejná jako v pátek, ale byla :dance: Tak uvidíme pozítří :) Budu informovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.6.11 17:07

Tááák sem to nevydržela ani do úterý a testík si udělala dneska a bohužel sněhobílo. Druhá potvůrka už nevylezla, tak je to myslím jasné. Tento měsíc asi mimi nebude ale berme to pozitivně. Čeká mě další měsíc plný sexu :pankac: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:40

Skoda :-) ale nezoufej a hlavne se na to moc neupirej a ono to prijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
27.6.11 19:47

Jestli ještě nedorazila MS,tak není nic ztraceno :lol: možná se ještě budeš divit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.6.11 20:18

No zatím ještě ani nešpiním, ale myslím si, že testy jsou celkem důvěryhodné a navíc i ta krev… Uvidíme do nedělě, ale myslím si, že tenhle měsíc to nevyšlo, ale svět nekončí a dovolená se blíží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.6.11 13:38

Ahojky,tak ja jsem brala HA cca 7 let.na začátku ledna jsem vysadila pak mesnstruace no a ještě jedna a to 9.2 a pak u nás nastal takový malinky šok jelikož se to povedlo hned.....ted jsme uz ve 20tt
Tak držím palečky ať se taky povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.11 13:42

Necetla jsem celou diskusi. Ja jsem otehotnela druhy mesic po vysazeni HA. Poprve po 6ti letem brani pilulek a po druhe po 7mi letem brani pilulek, vzdy druhy mesic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.6.11 13:51

Michle hlavně že jsi tak pozitivní :wink: …určitě není ještě nic ztraceno :palec: uvidíš, nějak to dopadne, buď teď nebo za měsíc, za dva...... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
28.6.11 14:04

tak využí dovču :lol: a držím palečky,ať vám to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
28.6.11 19:42

Tak už dneska to ošklivé červené dorazilo. A docela mě to naštvalo, páčtože jsem měla dneska po práci v plánu jet někam k vodě (taky to mohlo počkat aspoň do noci :cert: ) No nic, dáme si pár dní pauzičku a budeme se snažit dál. :mrgreen: občas to bývají zábavné večery :srdce:
Lééénušo ono to zatím nejde brát jinak než pozitivně. Proč se hroutit kvůli tomu, že se to nepovede hned na první pokus :) dle mé mudr to zdravému páru může trvat až rok, takže neházím flintu do žita a budu se držet svého mota „Spes postrema moritur“ (naděje umírá poslední) - jen doufám že rok to trvat nebude :)
A Janinchen a Weru mooooc gratuluju :huban: Třeba se nám taky zadaří napodruhé :palec: a když ne tak na potřetí, čtvrté nebo tak. Hlavně ať se zadaří dokud to bude zdravotně možné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
29.6.11 06:38

Ahoj,

já jsem brala anti cca 8 let. Na počátku května jsem dobrala poslední prášky. No a teď o víkendu jsem čekala, že bych „to“ měla dostat. Zatím nic a včera mi vyšel pozitivní test, dneska taky :palec: Příští tejden mastim k doktorovi.

Takže druhý měsíc po vysazení. Tak snad podpořím naději :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.6.11 08:58
Michela píše:
Tak už dneska to ošklivé červené dorazilo. A docela mě to naštvalo, páčtože jsem měla dneska po práci v plánu jet někam k vodě (taky to mohlo počkat aspoň do noci :cert: ) No nic, dáme si pár dní pauzičku a budeme se snažit dál. :mrgreen: občas to bývají zábavné večery :srdce:
Lééénušo ono to zatím nejde brát jinak než pozitivně. Proč se hroutit kvůli tomu, že se to nepovede hned na první pokus :) dle mé mudr to zdravému páru může trvat až rok, takže neházím flintu do žita a budu se držet svého mota „Spes postrema moritur“ (naděje umírá poslední) - jen doufám že rok to trvat nebude :)
A Janinchen a Weru mooooc gratuluju :huban: Třeba se nám taky zadaří napodruhé :palec: a když ne tak na potřetí, čtvrté nebo tak. Hlavně ať se zadaří dokud to bude zdravotně možné :kytka:

S tvym optimismes se urcite zadari brzo. budu drzet pesti a cekat na diskusi, jsem tehotna :mrgreen: . Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.6.11 08:58

*optimismem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
29.6.11 09:09

Michel nevadí.....jo to koupání to ti věřim, venku vedr k padnutí. No co užijete dovču a zapracujete, drežím palce…a taky chci diskuzi, jsem těhotná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.6.11 17:04

Claruschko moc gratuluji ;) třeba na tom budu stejně a zadaří se nám na dovolené :) jupí :dance:
A Vám holky moc děkuju za podporu. Diskuse Jsem těhotná určitě jednou bude a třeba brzo, tak doufám, že Vás tam uvidím hned mezi prvními :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí