Zkušenosti s těhotenstvím po vysazení HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18000
29.6.11 18:43

jéééé, tak koukám,že se nezadařilo… :cry: Slíbila jsi,že dáš v neděli vědět,ale na jiných stránkach!!!!Já tam koukám a furt nic-až teď jsem tě našla tady.
Takj holt druhý pokus to jistí :-) Hlavně žádný stres, být rozhozená z toho, že se to nepovedlo napoprvý mi přijde fakt zbytečný-tak ještě, že nepatříš do té skupiny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
30.6.11 10:31
Michela píše:
Claruschko moc gratuluji ;) třeba na tom budu stejně a zadaří se nám na dovolené :) jupí :dance:
A Vám holky moc děkuju za podporu. Diskuse Jsem těhotná určitě jednou bude a třeba brzo, tak doufám, že Vás tam uvidím hned mezi prvními :kytka:

Díky. Ještě jsem si to nestihla pořádně uvědomit :-) Držim palec, ať se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
30.6.11 17:47

Jééé Liszane ahojky! Já vím, ale jsem asi uplně blbá nebo slepá, protože jsem tu skupinu v pondělí hledala a nemohla najít :-) (v neděli mi to bohužel nevyšlo, měli jsme výročí svatby, tak jsem se musela věnovat tomu svému pokladu :mrgreen: ) Jinak teď z toho ještě určitě zoufalá nejsem. Trošičku to zamrzelo, ale už před pár lety jsem pochopila, že všechno nemůžu mít hned :lol: a jednou to určitě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
30.6.11 21:28

Michele, naprosto ti rozumim :-) První měsíc po vysazení HA to se mnou trošku zamávalo - necejtila jsem se celkové ve své kůži. Tak jsem taky doufala, že by se třeba mohlo zadařit. I když to nevyšlo, tak jsem nebyla zklamaná, ale přesně jak říkáš - prostě to zamrzelo. Asi jako všechno, když člověk něco moooooc chce :-D

Četla jsem v prvním příspěvku, že je ti 21 let. Mě je 24 a spousta lidí mě svým způsobem odsuzuje, že jsem „moc mladá“ na to mít děti, že mám ještě počkat. Ale já prostě cejtim, že teď je ta správná chvíle. Setkáváš se s podobnými narážkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 21:34
claruschka píše:
Michele, naprosto ti rozumim :-) První měsíc po vysazení HA to se mnou trošku zamávalo - necejtila jsem se celkové ve své kůži. Tak jsem taky doufala, že by se třeba mohlo zadařit. I když to nevyšlo, tak jsem nebyla zklamaná, ale přesně jak říkáš - prostě to zamrzelo. Asi jako všechno, když člověk něco moooooc chce :-DČetla jsem v prvním příspěvku, že je ti 21 let. Mě je 24 a spousta lidí mě svým způsobem odsuzuje, že jsem „moc mladá“ na to mít děti, že mám ještě počkat. Ale já prostě cejtim, že teď je ta správná chvíle. Setkáváš se s podobnými narážkami?

ahojky,mě je 22 a jsem v 8.měsíci a naštěstí mě všichni podporovali :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
30.6.11 21:39

Tak to je paráda, celkem závidím. Řada mých známých právě teď „dostudovává“ a mají úplně jiné myšlenky než je zakládání rodiny. Takže mě v mnoha případech berou trošku jako „mimoně“ :-) Mám největší obavy z mojí maminy. Ta se rozhodně na nějaké babičkování necejtí. Vždycky, když jsem si jen trošku postěžovala, že mi není úplně dobře, hned se začala hrozit, jestli náhodou nejsem v tom… :-? Co na tom, nejdůležitější je, že hlavně já s manžou to takhle cítíme, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 21:47

Popravdě já chtěla ještě rok počkat,ale moje mamka a můj přítel mě do toho uvrtali :dance: a teď toho opravdu nelituji…většina kamarádek je na vejšce (mám maturu na gymplu),ale žádná mi neřekla,že jsem blázen…spíš mě v tom podporujou :-D a těší se semnou…
A i rodina přítele je nadšená a můj taťka už plánuje trasy s kočárkem a jak ho budou hlídat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
30.6.11 22:07

Neříkám, že všichni jsou „proti“. Prostě to máme hold každej jinak „nastavené“. A jsou prostě věci, o kterých si musíme každý rozhodnout sám. Vždyť co, já i manžel od školy pracujeme, stihli jsme si pořídit byteček… Tak je na mimi vše připravené. Ať se to okolí líbí nebo ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 22:22

přesně…zaleží hlavně na vás dvouch a ne na okolí…i kdyby se to nelíbilo vůbec nikomu,tak když vy mimi chcete,tak proč ne…navíc jste zajištěný…znám lidi,co zajištěný vůbec nejsou,mají dluhy a když chtěli mimi,tak v tom neviděli problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaanje
1.7.11 09:19

Ahojky,
nečetla jsem všechny příspěvky, takže nevím, zda už víš výsledky či ne, ale já jsem brala antiko cca 12 let a po 6 měsících se zadařilo hned dvojnásobně. A to nemáme ani jeden v rodině. Takže nejspíše z antiko. Moc ti přeji, aby ti to vyšlo a hlavně, aby jsi byla zdravá. pa pá J.

• Citovat
  • Upravit
2806
1.7.11 11:00

Ahojky s věkem si nic nedělej, já byla taky těhotná ve 24letech a nikdy bych neměnila. Myslim že to má každej jinak posunutý a až to malý bude na světě uvidíš jak budou všichni rozprdlaný :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.7.11 21:31
claruschka píše:
Michele, naprosto ti rozumim :-) První měsíc po vysazení HA to se mnou trošku zamávalo - necejtila jsem se celkové ve své kůži. Tak jsem taky doufala, že by se třeba mohlo zadařit. I když to nevyšlo, tak jsem nebyla zklamaná, ale přesně jak říkáš - prostě to zamrzelo. Asi jako všechno, když člověk něco moooooc chce :-DČetla jsem v prvním příspěvku, že je ti 21 let. Mě je 24 a spousta lidí mě svým způsobem odsuzuje, že jsem „moc mladá“ na to mít děti, že mám ještě počkat. Ale já prostě cejtim, že teď je ta správná chvíle. Setkáváš se s podobnými narážkami?

Claruschko tak s takovými narážkami se setkávám. Od rodiny třeba ne, mamča, taťka a tak nějak všichni nás v tom podporují a moc se těší, ale kolegyně a kamarádky nás berou jako blázny. Že jsme se naprosto zbláznili a dokonce prý „ukončujeme“ náš život ještě než začal atd. U nás bylo tohle rozhodnutí hodně vyvolané díky zdravotním problémům, ale upřímě s tím nemám žádný problém, naopak. Vždycky jsme díťátko chtěli, sice tak za pár let, ale na tom už nesejde. Teď se strašně mooooc těšíme a na okolí kašleme :mrgreen: btw, když jsem řekla před doktorem, že jsme se teda pro mimčo rozhodli i když jsem tak mladá, tak na mě koukal zase on jako na blázna. Ideální věk prvorodičky je prý totiž mezi 20-25 rokem, takže je to naprosto akorát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
2.7.11 19:53

Michele, jako bych to slyšela. Akorát od mojí mamky :cry: Ta sice ještě vůbec nic netuší, ale kdykoli se (byť vzdáleně) dotkneme mého možného těhotenství, nedovedeš si představit tu scénu. A to pak zamrzí.

Uvedu příklad. Mám 7letého brášku. A ten přišel s očima navrch hlavy, jak je prej možný, že jeho stejně starej kamarád je už strejda. Vždyť strejdové musí být přeci dospěláci :-D Tak jsem se mu to snažila vysvětlit, že to nezáleží na věku, ale na vztazích v rodině. A nejjednodušší mi přišlo mu říct, že kdybych v tu chvíli (bylo to cca před půl rokem) měla miminko, takže i on bude v 7 letech strejda. Brácha to snadno pochopil. A mamka? Ta když to slyšela, tak mě hned peskovala, ať si nekazim život a kdo mi bude platit hypotéku. Mno jo, co s ní nadělám :-) Však i ona se s tím bude muset nějak smířit. Jen si nějak lámu hlavu nad tím, jak se takovéhle věci říkají maminkám, které o to být babičkou moc nestojí… :roll:

Naštěstí mám naprosto úžasnou „druhou“ maminku od manžela (hrozně nerada v souvislosti s ní používám „tchýně“, protože je fakt perfektní a suprově si rozumíme) a tam cítím větší podporu :palec:

Rozumím tvé situaci. Mám kamarádku, je jí 22, která má podobné trable. Šla jednou jen na běžnou prohlídku a od té doby ji dr honí po všech čertech na různé testy a vyšetření a zkouší různé léky, jen aby to vedlo k lepším výsledkům. Teď už je na dobré cestě, takže to vypadá, že by se ke konci roku mohla začít taky snažit o mimi. Takže nic nechce riskovat a jakmile jí to dr „povolí“, jde do toho.

Tak chápu, že okolnosti nejsou někdy nejpříznivější a člověk musí trošku změnit plány. Důležité je, že se oba těšíte. A moc se mi líbí tvůj přístup. Nevím, jestli se v tomto směru tento termín zcela dobře hodí, ale řekla bych, že to bereš „sportovně“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
2.7.11 20:01

Holky,až by se to ty vaše maminky teda babičky dozvěděly,tak by byly nadšené :lol: asi každá takhle straší :-) Mě je 30 let,čekam první mimčo a moje mamka se taky necítí na to být babčou a pořád říká,že jsem ještě měla čas :roll: Ale o tom,kdy mít miminko si rozhodne každý pár sám ne?Když je člověk zabezpečen a zvládne to,tak hurá do toho :-D Já vam fandim a držím palce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.7.11 22:36

Já myslím, že pokud máte pro mimčo zázemí a sami se na to cítíte, tak je to mládí jenom výhoda. Z vlastní zkušenosti vím, jaké to je začít na mimču pracovat po třicítce, dozvědět se, že to jen tak nepůjde, to je pak teprve panika :-( To byste si asi od skorobabiček pro změnu vyslechly, že jste s tím neměly tak čekat atd. atp. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí