Zkušenosti s Yamaha kurzy pro děti

89
1.9.09 13:03

Zkušenosti s Yamaha kurzy pro děti

Ahoj všichni,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo docházíte s dětičkami na Yamaha kurzy - První krůčky v hudbě. Náš malého by to mohlo bavit, ale zajímaly mě nějaké reference. jestli to není jen takové tahání peněz z kapsy …
díky moc
Vendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
1.9.09 13:18

ahoj,

my do tohoto kurzu chodili, syn měl cca 2 roky. byli jsme spokojeni,syn celkem spolupracoval :lol:
ale byly tam děti, které absolutně neudržely pozornost nebo umyslně se nechtěly účastnit.
vždy se k písničce učila pohybová hra.Také měly děti veřejné vystoupené .

měli jsme asi nej učitelku ve městě a taky nej třídu. prý ne každá učebna je krásně a účelně vybavena.

zkus se konkretně poptat ve vašem městě a běž se podívat na konkretní učebnu a učitelku. první hodina je tuším zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21912
1.9.09 13:36

Ahoj,taky by me to zajimalo..jsme z Lbc a zahlidla jsem plakaty,delaji nabor,sla bych do toho,ale taky bych chtela slyset neco vic..jak dlouho trva lekce?Taky se bojim,aby to holka vydrzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
1.9.09 13:37

Záleží hodně na vyučující, jinak náplň hodin je super, chodila jsem s dcerou od roka a dobrý, příští týden má první hodinu syn, tak jsem zvědavá. :D

Dojdi se mrknout na první zkušební hodinu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.09 13:39

díky moc. Jsme z Prahy 4, v okolí jsou tyhle kurzy ve dvou centrech. Jedno ukázkovou hodinu dělá, ale budeme zrovna mimo město. Zkusím se podívat ještě jinde.
Syn bude mít 2r v zimě. Na žádné cvičení jsme dosud nechodili, jen jednou. Problém byl, že nevydržel na místě jako ostatní děti, je hodně běhací. Takže ho to rychle přestalo bavit a lítal po místnosti. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.9.09 14:04

Ahoj,

taky jsem o tom něco hoodně málo četla. S dcerou chodíme do školičky (trocha cvičení a nějaká výtvarná činnost) :) a ještě bych nám ráda něco vymyslela. Plavat ze zdravot. důvodů nechodíme tak mě napadlo ještě nějaké cvičení nebo yamaha kurzy. Akorát malá neposedí a moc soustředit se taky neumí tak nevím :? A můžu se zeptat kolik to cca stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
1.9.09 14:10

jejich stránky

http://www.yamahaskola.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.9.09 14:13

Irias díky :)

No o Ostravě ani zmínka a to jsem četla v ostravském Programu, že to tady někde probíhá. Budu to muset pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.09 14:17

Ahoj,
tak my jsme tam byli na ukazkove hodine. Moc se to synovi libilo, dokonce tam bylo vice kluku nez holek. Bylo tam zpivani s nějakým tanečkem, dechové cvičení- foukání do třásní- dlouhé, krátké.
Učitelka super, měla to pěkně připravené, rodiče byli do tanečků aktivně zapojeni. Určitě bych druhým doporučila. Chodili jsme v Brně na ZŠ Horní.
Syn mel necelým 5let. Ale zvítězilo plavání, které bylo ve stejný den a syn je vodní živel :-)
nepřihl. Kač

• Citovat
  • Upravit
5021
1.9.09 20:02

Chodíme se synem asi od jeho čtyř let, hodina trvá 45 minut, je to přizpůsobené věku, takže činnosti se střídají…nicméně je to hudební škola, ne hudební kroužek, v podstatě paralela lidovky, jen se s dětmi začíná pracovat dříve ( a trochu jinak, skupinově).Jsme spokojení moc, teď už syn chodí do skupiny flétny a už fakt pěkně hraje…
První hodina bývá zkušební zdarma, chce to zkusit, syn je hodně neposedný, ale hudba ho fakt baví a jde mu, takže to zvládal dobře, ale některé děti samozřejmě časem odapdly, protože je třeba víc bavilo něco jiného…ale hudební základ to dá pěkný a je to příjemně strávený čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.09 20:08

ahoj, tak jsem si našla jednu předváděcí hodinu příští týden a zkusíme to. zatím mi připadá, že ohlasy jsou hlavně kladné.
nikam jinam nechodíme, plavání máme zakázané též ze zdravotních důvodů. ještě mě napadlo cvičení v sokole, ale to je trochu jiná káva.
pa V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.9.09 20:15

Ahoj, my chodily do Robatek od roka jedem semestr. Klara lezla po ctyrech. Hodina probihala v prostorach herny, coz byl kamen urazu, deti tam rozptylovaly okolo vystavene hracky. Ale i tak byly videt pokroky, jak cim dal tim dele udrzely prckove pozornost..... Dvakrat jsme si hodinu byly nahradit jinde (velka vyhoda Yamahy), a tam to probihalo v telocvicne, coz mi vyhovovalo mnohem vic… Na Prvni krucky se urcite od zari prihlasime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
1.9.09 21:00

Tak nam se to nelibilo, dcera nespolupracovala a hrozne tam zlobila, ale rekla bych, ze nase ucitelka nepatrila k nejlepsim…Pro nas vyhozene penize, chodili jsme jen pulrok a i to bylo pro nas rodice uitrpeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
1.9.09 23:44

Endy ,vy budete chodit hned od září? My taky chodily do robátek,Nikča tam byla jedna z nejstarších = nejvíc pohyblivá a taky to podle toho vypadalo :roll: Všechny děti hezky seděly maminkám na klíně a nechaly sebou „cloumat“ a Nikola tam běhala jak pošuk ,moc nespolupracovala a kazila morálku ostatním. Ale líbilo se jí tam a chtěla bych pokračovat.Jenže: první krůčky jsou od 18m do 4 let a to se mi zdá šílený rozpětí. Tam by byla nejmladší a rozhodně teda nezvládne to, co tříleťák,o kloudné spolupráci ani nemluvim 8) Takže by tam zas asi jen lítala a dělala neplechy - a to můžem jí na hřiště…a zadarmo :lol: Tak nevím. Ty se nebojíš,že Klára nebude nějakejch úkonů „schopná“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.09 12:08

Myslím, že pro tak malé děti se najdou lepší činnosti. Kamarádka chodila a chválila si, ale já mám pocit, že za ty peníze splnily účel obyčejné zpívánky v mateřském centru. Nevím. Naše dítě asi virtuos v hudbě nebude, ani ho k tomu nevedeme. Ale mě odradil hlavně pan ředitel v Hradci Králové osobně, tak asi tak.
Jinak jestli vybavená učebna = klavír a barevný koberec, tak to jsme měli taky:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML