Zlobení u jídla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31017
4.11.15 14:08

@Aries6 No, mne pracuji nervy mnohem driv… Dceri je 3,5, jedine, co posledni dobou pomaha, je fakt poradne „zarvat“, ale to me nici, tak jsem to vazne nechtela. Pokud ji nepobizim asi tak 8krat do minuty, tak proste neji, cuka hlavou, kope do stolu, tuka lzickou, otaci se na zidlí… Tak mozna jednou, dvakrat do tydne ma hlad, to je balzam. Rano aspon vypije nejake mliko, tak ze nesni snidani - budiz, ale pak nesni svacinu, postoura se v obede, odpoledne mozna kousek ovoce a obcas vecer do sebe neco dostane, kdyz ji nekdo krmi :zed:. Vyhladovet nepomaha, ona je tvrda palice, ta by klidne par dnu nejedla… Ani sladkosti nedoji, to nachazim okousane gumove bonbony… Ted ma 12,5 kg, fakt vyzlatko… Zkousela jsem vitaminy na podporu chuti k jidlu - uspech nula, byla kdysi i na odberech krve - ok. Druhe dite neni o moc lespi. Takze se pripojuji a rovnez si rada pockam na nejakou genialni radu, existuje-li.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
4.11.15 14:08

@Billi Tady to „vyhladovění“ mě taky napadlo. Je teda pravda, že s nima většinou nejím. Najím se v klidu, když spí miminko. Já mám strach, že pak nebude jíst vůbec.
Ale dík za tip, zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
4.11.15 14:11

@Hobitka Tak ty máš ještě větší extrém, takovýho máme kluka vedle. Ten nebude klidně nic jíst. Můj soukromej názor je teda ten, že na něj maminka moc měkká - nesní oběd, ale ven si může vzít čokokuličky, ale to je její věc. Ale on by asi klidně vůbec nejedl.
Já si právě zakládám na pravidelném a vyváženém jídle, tak se mi moc nechce nechat hladovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
4.11.15 14:12

@Aries6 My jime obedy vsichni (teda krom tatinka, ten je v praci), veceri mame denne jako rodinny ritual, ona mi vyklada, jak se na ni tesi, pomaha varit (to kdysi chvili fungovalo, ze si to jako uvarila), a pak nic. Slovo hlad nebo zizen od ni neznam, syn ji spatne, ale aspon si rekne o jidlo i o piti - ten kdyz nesni jedno jidlo, nastouchne se tim dalsim, dcera ne.. mam pocit, ze ji nechutna absolutne nic :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.11.15 14:16

@Aries6 pokud s ním nejím, tak mu natahuju kuchyňskou minutku a pak bez milosti sbírám. Ono jim trochu hladu neuškodí.

• Citovat
  • Upravit
Billi
4.11.15 14:19

@Hobitka ty máš jiný extrém, jsou děti, co jedí a co nejedí. Náš třeba nejedl a nepomohlo nic, teď jí, ale rejpe se. No a na to pomáhá, nevšímat si a neřešit.

@Aries6 on si teď dává celkem bacha. A hlavně jak vynechá 1-2 jídla, tak má hlad a snaží se. Hlavně je pravidlo, že pokud nejí, tak nedostane nic mezi jídly a on má rád ořechy a rozinky.

• Citovat
  • Upravit
31017
4.11.15 14:43

@Billi No jo, porodila jsem zatim dva extremy :mrgreen:, neji to, nespi to, sebevrazdi se to a jeste to matku ignoruje. :zed: Ale je to aspon genialni - zatim jsem ovsem neprisla na to, v cem spocivaji vyhody genialnich deti - snad aspon, ze se se mnou od roka domluvi (ale stejne jsou vztekly a vriskaj).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí