Zlobivá dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
16.11.19 21:08

Popis toho, co udělala bratrovi, je opravdu velmi silné kafe.
Počítač snese vše, ale dle toho, co píšeš, se věnujete dětem tak, jak rodiče mají a vaše dcera je možná prostě manipulátor a má zlou povahu.
Klidně bych ji vzala k psychologovi a pokud se ukáže, že je to povaha, tak bych jí v 15 našla vzdálenější školu, bydlela by na internátu, protože nevidím důvod, proč by si měl člověk ničit rodinu manipulátorem, kterého prostě pozornost, láska ani tvrdší výchova nezmění.
Přestože je to moje dítě. Abych byla upřímná, vůbec netuším, jaký trest by u nás následoval po tom, co udělala bratrovi. Měla bych tendenci jí dost fyziky naložit.
Jenže mám děti o něco starší a vůbec si nedokážu představit, že bych jim v tomto věku dala nějaký tvrdší fyzický trest. Děkuji osudu, že kromě nějakých běžných průšvihů a puberťáckého vzdoru jsem nemusela řešit něco takového.
Absolutně si nedovedu představit, co bych dělala, kdybych došla k názoru, že je moje dítě prostě zlé nebo nedej bože budoucí psychopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
16.11.19 21:08

Asi bych taky navštívila s dcerou psychologa, přijde mi opravdu zvláštní aby premiantka třídy chtěla courat po diskotékách, do pulnoci venku a to hraní si na milenku? :nevim: nechytila se nějaké špatné party? Nechce nekomu něco dokazovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.11.19 21:13
@Bellatrix Lestrange píše:
Tak ta hra na bratrovo milenku je silný kafe. Jak jste ji za to potrestali? 8o Vůbec se nedivím, že s ní bratr nechce zůstat v jedné domácnosti.

Oni nijak. V normální rodině by dostala takovou nakládačku nejen od táty, ale i od bráchy, že by měla hubu jak batoh do školy. To je ta nejpodlejší sprosťárna co může sourozenec udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
16.11.19 21:18

Já měla takového bratra. I když tak teda až takové podrazy zlé nedělal. Musí být hodně nešťastná a závidět, že tohle dělá. Volila bych dobrého terapeuta nejlépe soukromého. Moje zkušenost s dětskými psychology není příliš dobrá. Řešila jsem ze synem něco a paní doktorka nás vlastně jen vyslechla a to bylo celé. Co mám zkušenost z párovou terapií, tak terapeut navrhl různá řešení a bylo se čeho chytit. I Hodně sil, věřím, že je to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
16.11.19 21:20

Tak to Vam vubec nezavidim 8o nemela byste si to klast za vinu hlavne, podle toho, co pisete, se mi zda, ze dcera ma velmi vysokou inteligenci a vyuziva ji jako manipulator. Navsteve psychologa se asi nevyhnete, otazka je, jak se k tomu dcera postavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 21:23
@Bellatrix Lestrange píše:
Tak ta hra na bratrovo milenku je silný kafe. Jak jste ji za to potrestali? 8o Vůbec se nedivím, že s ní bratr nechce zůstat v jedné domácnosti.

To byla první situace kdy se manžel neudržel a dostala. S tím, že když se omluví jak jemu, tak jeho slečně, tak se jí nezabaví mobil. Neudělala to, takže přišla na nějakou dobu i o mobil. Stejně se za pár dní zase pokusila o nějaké intriky na starších sourozencích. Tohle nebylo jediné, co provedla. Jakmile oni nejsou doma, je v pohodě, jen přijdou je na nás drzá, každá odpověď je ve stylu se zeptej jich, oni všechno můžou, já nic a podobně. Přitom opravdu se snažíme se jí věnovat maximálně. Máme ale ještě tři děti a nemůžeme se věnovat jen jí. Když jedeme na nějaký výlet, dříve jsme jezdili celá rodina. Syn později už ne pokaždé, ale často ano. Teď s námi dvě nejstarší děti nechtějí. Minulý týden jsme byli v Praze já, manžel a dvě mladší děti. Vše bylo v pohodě, než jsem si dovolila podívat se druhé dceři po kabátu. Okamžitě se urazila, ale nic nekomentovala. Jen jsme sedli do auta spustila ty svoje výčitky. Další věc jsou třeba dětské pokoje. S manželem jsme se vzdali ložnice aby jsme mohli udělat místo dvou, tři dětské pokoje. Dříve to bylo tak, že měli mladší děti svůj a starší také. Poslední dobou už nám ale nepřišlo vhodné aby dospívající slečna a kluk měli společný. Dohodli jsme se, že kluci budou mít každý svůj a holky dohromady tu největší místnost. Nějakou dobu to fungovalo, ale jak začala před několika měsíci vyvádět, strašně jí vadilo, že nemá pokoj pro sebe. Nejstarší děti na svůj úkor pro klid dobrovolně rozhodly, že budou mít pokoj společný a mladší děti teda každý sám. Takže má pokoj pro sebe, stejně se cítí odstrkována, ale je to opravdu jen v její hlavě. Děkuji za názor s tím psychologem, hned v pondělí nás objednám.

• Citovat
  • Upravit
2414
16.11.19 21:27

Normalne bych ji poslala na farmu pro problemove deti, kde po vyuce probiha prace, za kterou pak muze byt treba pul hodinu na mobilu, nebo koukat na film, je tam psycholog, ruzne aktivity… mamina kamoska tam byla nucena poslat syna a po asi ctvrt roce se vratil jak vymeneny, velmi pokorny, slusny, vydrzelo mu to do dospelosti, pak se hned odstehoval, ted ma rodinu, ale co si na nej pamatuju tak to byl hroznej fracek, na ktereho nic nezabiralo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.11.19 21:28

Mobil zabaven na „nejakou dobu“, ackoli se neomluvila (jaky je duvod ho vracet, kdyz se neomluvila?), pak si vydupe vlastni pokoj.. Vis, proc se tohle v beznych rodinach nedeje? Protoze neznam nikoho, kdo by takovymu malymu hajzlikovi po tom vsem chovani jeste daval vlastni pokoj. Tohle jste si proste neustalymi ustupky vychovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
16.11.19 21:34

Jake ma doma povinnosti v porovnani se svymi sourozenci? Je hezke, ze ji starsi sourozenci ustoupili a prenechali pokoj. Ale dosahla sveho a priste bude chtit zase dosahnout sveho a udela pro to vse. Pujde to tezko, ale asi by to chtelo se s ostatnimi cleny domacnosti domluvit, zatnout zuby a uz ji v jejich rozmarech neustoupit. Kazdopadne jste skveli rodice, kdyz vas to trapi a chcete to resit. Hodne sil! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.11.19 21:48

Jak je dostat k psychologovi? Mam v okoli podobny pripad a k psychologovi nepujde ani v retezech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
16.11.19 21:50
@Peggy54 píše:
Normalne bych ji poslala na farmu pro problemove deti, kde po vyuce probiha prace, za kterou pak muze byt treba pul hodinu na mobilu, nebo koukat na film, je tam psycholog, ruzne aktivity… mamina kamoska tam byla nucena poslat syna a po asi ctvrt roce se vratil jak vymeneny, velmi pokorny, slusny, vydrzelo mu to do dospelosti, pak se hned odstehoval, ted ma rodinu, ale co si na nej pamatuju tak to byl hroznej fracek, na ktereho nic nezabiralo :zed:

8o husty. Prevychovny tabor. To fakt existuje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.19 21:53
@pistacie píše:
Asi bych taky navštívila s dcerou psychologa, přijde mi opravdu zvláštní aby premiantka třídy chtěla courat po diskotékách, do pulnoci venku a to hraní si na milenku? :nevim: nechytila se nějaké špatné party? Nechce nekomu něco dokazovat? :think:

Ona je kdekoliv jinde velmi slušná, hodná. Ve škole mají chlapce na vozíku a dle slov třídní učitelky mu velmi pomáhá. Má sice starší, ale slušné kamarády. Zajímá se o umění a je velmi kreativní a manuálně zručná. Učí se výborně, ale to je tím, že je chytrá, že by se nějak extra doma učila to ne. Stačí jí to ve škole. Ale doma, za zavřenými dveřmi otočí, hlavně pokud jsou doma i starší děti. Na veřejnosti to ne, to maximálně se urazí a nemluví. Ona si dává pozor, aby před cizími lidmi působila jako moc hodné dítě. To je právě na tom to nejhorší, že má vše promyšlené. Ve společnosti je ráda středem pozornosti a chce být obdivována. Dělá to ale slušným způsobem. Doma nikoliv. Já chápu, že už se vidí na tanečním parketu, jak baví své vrstevníky, ale bohužel do patnácti prostě neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
2414
16.11.19 21:54

@lolink jj, asi to bude drahe, ale vim o tom. Nepomuzes s veceris nejis, neuklidis si, nevyperes bud jako prase, mobili, internet za zasluhy, je to tusim od 10-17 let. Ten kluk se ty pani vratil jak vymeneny, on kradl doma penize, siril pomluvy ze maminka o pani ucitelce vyklada to a to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.11.19 21:54

Hmm.. počkala bych co ten psycholog, dala bych jí pár sezení, co se stane, co řekne terapeut. Když s ním nebude komunikovat, tak ji ovjednejte na psychiatrii s těmito problémy. Myslím, že v rámci diagnostiky nebudou mít problém ji poslat na dětské oddělení blázince, tam ji budou pozorovat a pak řeknou, co s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 21:55

@Peggy54 To slyším poprvé, určitě si o tom zjistím více, opravdu nerada bych jí dala někam do výchovného ústavu, ale tohle i když by mi to bylo moc líto, pro její dobro, že je naděje, že si to uvědomí, bych to udělala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML