Zlomenina lokte

4
29.4.22 21:57

Zlomenina lokte

Zdravím, chci se zeptat, manžel spadl ošklivě z koloběžky a způsobil si zlomeninu lokte. Ve středu má jít na operaci, pravděpodobně mu tam dají šrouby. Chci se zeptat jak dlouho jste byly se zlomeninou lokte po operaci v nemocnici? Mám strach, že si ho tam nechají třeba týden a nevím zda když operace proběhne už ve středu, tak zda by ho mohli pustit domů už v pátek? Ptám se proto, že potřebuji se zařídit v práci a moje Šéfová není zrovna moc tolerantní a přizpůsobivá, těmto věcem. Navíc ho opravdu nechci nechat jet domů autobusem. :( Prosím podělte se se svými zkušenostmi. :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12868
29.4.22 21:58

Ani ne 48 hodin. Dcera, 9 let ;) příjem v sedm večer, v jedenáct po operaci na pokoji a po dvou nocích šla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.4.22 22:02

@mag A myslíte že je rozdíl mezi dospělým a dítětem? nebo to bude podobné? Mimochodem děkuji za rychlou reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
29.4.22 22:07

To netuším. Je to moje jediná zkušenost. Nicméně mi překvapilo, jak rychle nás vypakovali. Ale tohle byl jen začátek. Horší byla následná roční rehabilitace, aby tu ruku natáhla. Ona měla teda i trefený nervy, takže měla pár měsíců zhoršenou hybnost prstů. Ale nakonec všechno dobře dopadlo. Držím palce, ať je rychle fit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.4.22 22:09

Syn nástup ve středu, čtvrtek operace, v pátek domů. Dávali mu do lokte hřeb. Nemyslím si, že se to u dospělých bude moc lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.9.22 19:42

Obnovuji diskuzi. Včera jsem se velmi silně praštila do lokte o rožek, od té doby loket dost bolí a mám tam prohlubeň, asi to bude zlomené. Nevíte někdo, na jak dlouho může být pracovní omezení po případné operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5928
7.9.22 20:05

A ty jsi byla u doktora, že víš že je to asi zlomené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
7.9.22 20:15
@LenaMarry píše:
Obnovuji diskuzi. Včera jsem se velmi silně praštila do lokte o rožek, od té doby loket dost bolí a mám tam prohlubeň, asi to bude zlomené. Nevíte někdo, na jak dlouho může být pracovní omezení po případné operaci?

zlomený loket? To bys s ním teda vůbec nehýbala, ne. To sis diagnostikovala pohledem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.9.22 21:15

@mamule42 ještě jsem se k němu nedostala, proto nepíšu, že je to zlomené, ale asi. Ta kůstka je prostě trochu zdeformovaná a otlačené to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák