Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, chci se zeptat, manžel spadl ošklivě z koloběžky a způsobil si zlomeninu lokte. Ve středu má jít na operaci, pravděpodobně mu tam dají šrouby. Chci se zeptat jak dlouho jste byly se zlomeninou lokte po operaci v nemocnici? Mám strach, že si ho tam nechají třeba týden a nevím zda když operace proběhne už ve středu, tak zda by ho mohli pustit domů už v pátek? Ptám se proto, že potřebuji se zařídit v práci a moje Šéfová není zrovna moc tolerantní a přizpůsobivá, těmto věcem. Navíc ho opravdu nechci nechat jet domů autobusem.
Prosím podělte se se svými zkušenostmi.
![]()
Ani ne 48 hodin. Dcera, 9 let
příjem v sedm večer, v jedenáct po operaci na pokoji a po dvou nocích šla domů.
@mag A myslíte že je rozdíl mezi dospělým a dítětem? nebo to bude podobné? Mimochodem děkuji za rychlou reakci ![]()
To netuším. Je to moje jediná zkušenost. Nicméně mi překvapilo, jak rychle nás vypakovali. Ale tohle byl jen začátek. Horší byla následná roční rehabilitace, aby tu ruku natáhla. Ona měla teda i trefený nervy, takže měla pár měsíců zhoršenou hybnost prstů. Ale nakonec všechno dobře dopadlo. Držím palce, ať je rychle fit. ![]()
Syn nástup ve středu, čtvrtek operace, v pátek domů. Dávali mu do lokte hřeb. Nemyslím si, že se to u dospělých bude moc lišit.
Obnovuji diskuzi. Včera jsem se velmi silně praštila do lokte o rožek, od té doby loket dost bolí a mám tam prohlubeň, asi to bude zlomené. Nevíte někdo, na jak dlouho může být pracovní omezení po případné operaci?
@LenaMarry píše:
Obnovuji diskuzi. Včera jsem se velmi silně praštila do lokte o rožek, od té doby loket dost bolí a mám tam prohlubeň, asi to bude zlomené. Nevíte někdo, na jak dlouho může být pracovní omezení po případné operaci?
zlomený loket? To bys s ním teda vůbec nehýbala, ne. To sis diagnostikovala pohledem?
@mamule42 ještě jsem se k němu nedostala, proto nepíšu, že je to zlomené, ale asi. Ta kůstka je prostě trochu zdeformovaná a otlačené to není ![]()