Změna práce a oboru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
6.4.23 19:19
@matkabagristy píše:
@Kelsey mne chodily na praxi holky, co tvrdily, ze to nikdy delat nebudou, mela jsem i takove spoluzacky, sestrenka sla do skolstvi po 20 letech jinde. Kazdy ma svobodnou volbu. Nevim, proc se ucitelum a dochtorum vycita, ze nedelaji, co vystudovali. Takovych je :nevim:

Takhle kočka je mladá. Třeba si to časem rozmyslí a učit půjde. Zatím čichla k jiné variantě. Není to daleko od dětí. Ale není to práce ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
6.4.23 22:23
@Zumpa píše:
Bohužel s nimi pracuji denně. Tito lidé pak mají naučené nějaké mechanické postupy, nechápou IT v širším kontextu, umí řešit jen naučené situace.
Není to o tom, že by některé kurzy byly špatné, jde o to, že to dělají lidé, kteří na to nemají.Člověk s programátorským myšlením může programovat hned, když bude mít vedle sebe kolegu, který mu občas pomůže. Pak jsou lidé, kteří se můžou učit jazyk celý život, ale výsledkem jejich práce bude jen bastl, protože se nikdy nenaučí programovat pořádně.

OK, tedy opravdu to není pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 14:55

Kdo jste měnil obor především kvůli budoucímu platovému a kariérnímu posunu, vyplatilo se Vám to? Již několik let dělám ve svém oboru, jsem v něm dobrá, ale domnívám se, že se už nemám moc kam posouvat, hlavně finančně, pakliže se nebude jednat o manažerskou pozici a ta se na trhu jen tak neobjevuje a můj šéf se do důchodu také pár let ještě nechystá :lol: Zvažuji teď tedy změnu oboru, což s sebou samozřejmě nese to, že zprvu bych šla s penězi dolů, jelikož zatím nemám potřebné zkušenosti. Udělala jste některá podobnou změnu a jak jí zpětně hodnotíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat