Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ti nikdo nepoví. Pokud začneš krvácet, asi bude konec, nebo při nezvyklých bolestech pohotovost. Jinak vydržet do další kontroly a doufat. Může být taky vše ok, v tomhle stadiu je to buď a nebo.
Může to být konec ale nemusí. Já jsem srdíčko viděla až v 8+3tt takže nic není ztracené. 6 tt je stále velmi brzo. Hlavu vzhůru a žádný strach ![]()
Holky dekuji, vím, že nemáte věšteckou kouli, ale někdo s podobným průběhem by se mohl najít
Nezoufejte 6tt je na srdce ještě brzy. Mě bilo až 7+4. Přeju at na příští kontrole už pěkně bije
![]()
@Anonymní píše:
Holky dekuji, vím, že nemáte věšteckou kouli, ale někdo s podobným průběhem by se mohl najít
No já jsem ti dala naději ale pokud to chceš obráceně tak asi takhle. V září 2018 jsem byla těhotná (druhé těhotenství) v 6+5tt bylo vše ok a čekali jsme na srdíčko v 8+2tt mi zjistili že je konec prostě to zamlklo co bylo dál? No revize spousta slz atd. Ale jak říkám neztrácej naději. Nic není ztracené ![]()
@Luciinka01 píše:
Nezoufejte 6tt je na srdce ještě brzy. Mě bilo až 7+4. Přeju at na příští kontrole už pěkně bije![]()
U obou dětí v 6tt bilo
.Ale kolikrat jsem cetla,ze se objevilo az v 8tt.
Těch 6+0 je takové hraniční (při jistojistém otěhotnění), srdíčko bývá tak při 3-4mm embryu a větším. Příznakům bych tolik významu nepřikládala.
Jinak stáří na utz se o těch pár dní může v pohodě lišiš a nic to neznamená. Jednak žádný utz neukazuje na den přesně, zvlášť takhle v začátku to lítá normálně. A druhak od sexu ke skutečnému oplodnění opět může pá dní uplynout.
Takže ávěrem - opravdu nezbývá než čekat. Může to být v háji a může to také prosperovat, na závěry je ještě brzy a za 14 dní bude jasno.
@ugluk píše:
Těch 6+0 je takové hraniční (při jistojistém otěhotnění), srdíčko bývá tak při 3-4mm embryu a větším. Příznakům bych tolik významu nepřikládala.
Jinak stáří na utz se o těch pár dní může v pohodě lišiš a nic to neznamená. Jednak žádný utz neukazuje na den přesně, zvlášť takhle v začátku to lítá normálně. A druhak od sexu ke skutečnému oplodnění opět může pá dní uplynout.
Takže ávěrem - opravdu nezbývá než čekat. Může to být v háji a může to také prosperovat, na závěry je ještě brzy a za 14 dní bude jasno.
Děkuji, plod je velký 0,35mm
Já šla na první kontrolu v 6+2,podle utz mladší 5+5 (taky jsem přitom věděla, kdy se mám to povedlo) . Srdíčko ještě netlouklo. Další kontrola byla za 2 týdny a to už bilo krásně! Za mě tedy vůbec není nic ztraceno
a ještě dodám, že moje doktorka má dost dobrý ultrazvuk, takže to ani nebylo špatnou kvalitou přístroje, že ho poprvé nenašla. Držím pěsti
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka, konec to byl, příznaky vymizely!
To je skoda, ale okolo toho 6+ tt se to stává, znám to. S příznaky to bylo podobné, nevolnost zmizela. Vím, že píšeš se zpožděním, ale i tak přeji hodně stěstí do dalšího!
Ahoj,
ač jsem tady pročetla vše, moudrá z toho nejsem.
Dneska jsem v 6 plus 4, podle utzv 6 plus 0 (přitom přesně vím, kdy byla ovu a kdy byl sex, možnost jsou jen dva dny).
Bohužel na utzv nebylo srdce. Jsem z toho dost na prášky, to se mi k tomu téměř vytratilo blití, místo toho sice omdlívám, ale zvracení je minimální.
Na další utzv jdu az za dva týdny, dost se bojím. CO mám čekat? Je to konec?