Znásilnění kamarádky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
29.10.18 19:46

Díky

• Upravit
5708
29.10.18 23:05

Kdyby někdo něco takového udělal někomu z mých blízkých, tak mu nechám urazit palici. Drž se.

• načítám...
Anonymní
30.10.18 21:34

Opět jsem ho videla :zed:

• Upravit
95
30.10.18 22:37
@Anonymní píše:
Opět jsem ho videla :zed:

To je to nejhorší.. Potkávat ho..

• načítám...
Anonymní
30.10.18 22:45

Kdysi me znasilnil taxikar. Byla jsem opila, mela pocit, ze je to ma chyba… Nesverila jsem se nikomu, ani priteli, nic nehlasila. Cas dost pomohl… :hug: :hug: :hug:

• Upravit
36728
30.10.18 22:53
@Anonymní píše:
Dekuuju, jsem rada, ze me tu lidi neodsuzuji, protože ta kamarádka jsem já sama

Tohle je ale blbé myšlení! Někdo Ti něco špatného udělal a lidi Tě mají za to odsuzovat? :zed:

• načítám...
Anonymní
30.10.18 23:22

Ahoj, ja jsem byla znasilnovana jako mala. Vi to akorat muj manzel,nejlepsi kamaradka a psychoterapeutka. Nikomu jsem to nerekla, protoze jsem se strasne stydela a bala - ze by mi nikdo neveril, ze bych delala problemy v rodine, ze je to ma vina doted bych to jen tak nerekla, protoze sice je hezke, ze je nejaka meetoo, ale ten cejch si stejne kazda z nas ponese.
Ziji celkem normalni zivot, je mi pres tricet, mam manzela, dve deti… Ale nesu si to v sobe porad. Mam nocni desy, pri sexu mi zniceho nic zacnou tect slzy, kdyz jsem sama doma, musim mit nuz pod polstarem, pri jakemkoliv naznaku o nasili na detech v mediich se strasne rozrusim… Asi pred dvema lety jsem vyhledala psychoterapeutku, pres rok k ni dochazela, ale je to ulozeno tak hluboko, ze mi nedokazala pomoct… Nejak ziju, ale spise prezivam.
Pokud ti mohu dat radu, pokud to jen trochu pujde - pokus se si to v sobe zpracovat, bud u psychologa, v bilem kruhu bezpeci nebo treba si zatim promluvit s kamaradkou… Hlavne to aspon trosku zpracovat…

• Upravit
Anonymní
31.10.18 18:54
@Anonymní píše:
Ahoj, ja jsem byla znasilnovana jako mala. Vi to akorat muj manzel,nejlepsi kamaradka a psychoterapeutka. Nikomu jsem to nerekla, protoze jsem se strasne stydela a bala - ze by mi nikdo neveril, ze bych delala problemy v rodine, ze je to ma vina doted bych to jen tak nerekla, protoze sice je hezke, ze je nejaka meetoo, ale ten cejch si stejne kazda z nas ponese.
Ziji celkem normalni zivot, je mi pres tricet, mam manzela, dve deti… Ale nesu si to v sobe porad. Mam nocni desy, pri sexu mi zniceho nic zacnou tect slzy, kdyz jsem sama doma, musim mit nuz pod polstarem, pri jakemkoliv naznaku o nasili na detech v mediich se strasne rozrusim… Asi pred dvema lety jsem vyhledala psychoterapeutku, pres rok k ni dochazela, ale je to ulozeno tak hluboko, ze mi nedokazala pomoct… Nejak ziju, ale spise prezivam.
Pokud ti mohu dat radu, pokud to jen trochu pujde - pokus se si to v sobe zpracovat, bud u psychologa, v bilem kruhu bezpeci nebo treba si zatim promluvit s kamaradkou… Hlavne to aspon trosku zpracovat…

To me mrzi

• Upravit
Anonymní
7.11.18 20:18
@Anonymní píše:
Moje kamarádka byla před týdnem znásilněná a nechce to ohlásit, boji se, jak ji mohu pomoci?
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 20:26

Též se mi stalo

@Anonymní píše:
Moje kamarádka byla před týdnem znásilněná a nechce to ohlásit, boji se, jak ji mohu pomoci?

Naprosto chápu, že máš obavy to říct. Měla jsem / mám to stejně. Před 5 lety se mi to stalo s kamarádem, o to je to horší, když daného znáš a nestačíš se divit, co se to vlastně stane..?! Byli jsme dobří přátelé, zvali se na návštěvy, až při jedné toho využil. Tolik facek jsem v životě asi nedostala a doufám, že už ani nedostanu :oops: nevím, jak jsi to prožívala ty, ale já byla více méně v paralýze - měla jsem pocit, že tělo neovládám a praštit ho je nadlidský výkon. Řekla jsem to jen příteli a kamarádce, která mě viděla další den samou modřinu. Brala jsem to jako svou vinu, neubranila se a dlouho jsem si říkala, že jsem ho možná vyprovokovala.. :zed: teď si říkám, že bych se zachovala jinak, kdo ví… :nevim: hodně sil ti přeji!

• Upravit
Anonymní
7.11.18 20:39

Psala jsem dnes i v jiné diskuzi, taky se mi to stalo, bohužel oni byli 3, mně bylo 18 let a nenahlásila jsem to, všechny jsem znala. Ví to jenom manžel, styděla jsem se a bála se, co si o mně bude okolí myslet, neměla jsem na to, abych to oznámila, je to už 12 let a srovnaný to nemám pořád :oops: Drž se :hug:

• Upravit
Anonymní
19.11.18 20:34

Už nevim co mam delat, zase si me nasel a nejhorsi na tom je, ze to byl muj kamarad :(

• Upravit
95
19.11.18 20:42
@Anonymní píše:
Už nevim co mam delat, zase si me nasel a nejhorsi na tom je, ze to byl muj kamarad :(

Pořád mi můžeš napsat, kdyby sis to rozmyslela…

• načítám...
Pytelestrogenu
12.2.19 16:50

Ahoj, zeptám se. Znásilnil jsem straší ženskou, z mého pohledu za to může být ráda. Sice se bránila a křičela. Nicméně moje jméno a bydliště nezna. Jaká je šance že mě policie vypatra. Otázka na ty co s tím mají zkušenost.

• Upravit
65313
12.2.19 16:52

a to je terpve druhý týden prázndin, ještě nás čekají čtyři.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře