Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kdyby někdo něco takového udělal někomu z mých blízkých, tak mu nechám urazit palici. Drž se.
@Anonymní píše:
Opět jsem ho videla
To je to nejhorší.. Potkávat ho..
Kdysi me znasilnil taxikar. Byla jsem opila, mela pocit, ze je to ma chyba… Nesverila jsem se nikomu, ani priteli, nic nehlasila. Cas dost pomohl…
![]()
@Anonymní píše:
Dekuuju, jsem rada, ze me tu lidi neodsuzuji, protože ta kamarádka jsem já sama
Tohle je ale blbé myšlení! Někdo Ti něco špatného udělal a lidi Tě mají za to odsuzovat? ![]()
Ahoj, ja jsem byla znasilnovana jako mala. Vi to akorat muj manzel,nejlepsi kamaradka a psychoterapeutka. Nikomu jsem to nerekla, protoze jsem se strasne stydela a bala - ze by mi nikdo neveril, ze bych delala problemy v rodine, ze je to ma vina doted bych to jen tak nerekla, protoze sice je hezke, ze je nejaka meetoo, ale ten cejch si stejne kazda z nas ponese.
Ziji celkem normalni zivot, je mi pres tricet, mam manzela, dve deti… Ale nesu si to v sobe porad. Mam nocni desy, pri sexu mi zniceho nic zacnou tect slzy, kdyz jsem sama doma, musim mit nuz pod polstarem, pri jakemkoliv naznaku o nasili na detech v mediich se strasne rozrusim… Asi pred dvema lety jsem vyhledala psychoterapeutku, pres rok k ni dochazela, ale je to ulozeno tak hluboko, ze mi nedokazala pomoct… Nejak ziju, ale spise prezivam.
Pokud ti mohu dat radu, pokud to jen trochu pujde - pokus se si to v sobe zpracovat, bud u psychologa, v bilem kruhu bezpeci nebo treba si zatim promluvit s kamaradkou… Hlavne to aspon trosku zpracovat…
@Anonymní píše:
Ahoj, ja jsem byla znasilnovana jako mala. Vi to akorat muj manzel,nejlepsi kamaradka a psychoterapeutka. Nikomu jsem to nerekla, protoze jsem se strasne stydela a bala - ze by mi nikdo neveril, ze bych delala problemy v rodine, ze je to ma vina doted bych to jen tak nerekla, protoze sice je hezke, ze je nejaka meetoo, ale ten cejch si stejne kazda z nas ponese.
Ziji celkem normalni zivot, je mi pres tricet, mam manzela, dve deti… Ale nesu si to v sobe porad. Mam nocni desy, pri sexu mi zniceho nic zacnou tect slzy, kdyz jsem sama doma, musim mit nuz pod polstarem, pri jakemkoliv naznaku o nasili na detech v mediich se strasne rozrusim… Asi pred dvema lety jsem vyhledala psychoterapeutku, pres rok k ni dochazela, ale je to ulozeno tak hluboko, ze mi nedokazala pomoct… Nejak ziju, ale spise prezivam.
Pokud ti mohu dat radu, pokud to jen trochu pujde - pokus se si to v sobe zpracovat, bud u psychologa, v bilem kruhu bezpeci nebo treba si zatim promluvit s kamaradkou… Hlavne to aspon trosku zpracovat…
To me mrzi
@Anonymní píše:
Moje kamarádka byla před týdnem znásilněná a nechce to ohlásit, boji se, jak ji mohu pomoci?
@Anonymní píše:
Moje kamarádka byla před týdnem znásilněná a nechce to ohlásit, boji se, jak ji mohu pomoci?
Naprosto chápu, že máš obavy to říct. Měla jsem / mám to stejně. Před 5 lety se mi to stalo s kamarádem, o to je to horší, když daného znáš a nestačíš se divit, co se to vlastně stane..?! Byli jsme dobří přátelé, zvali se na návštěvy, až při jedné toho využil. Tolik facek jsem v životě asi nedostala a doufám, že už ani nedostanu
nevím, jak jsi to prožívala ty, ale já byla více méně v paralýze - měla jsem pocit, že tělo neovládám a praštit ho je nadlidský výkon. Řekla jsem to jen příteli a kamarádce, která mě viděla další den samou modřinu. Brala jsem to jako svou vinu, neubranila se a dlouho jsem si říkala, že jsem ho možná vyprovokovala..
teď si říkám, že bych se zachovala jinak, kdo ví…
hodně sil ti přeji!
Psala jsem dnes i v jiné diskuzi, taky se mi to stalo, bohužel oni byli 3, mně bylo 18 let a nenahlásila jsem to, všechny jsem znala. Ví to jenom manžel, styděla jsem se a bála se, co si o mně bude okolí myslet, neměla jsem na to, abych to oznámila, je to už 12 let a srovnaný to nemám pořád
Drž se ![]()
Už nevim co mam delat, zase si me nasel a nejhorsi na tom je, ze to byl muj kamarad ![]()
@Anonymní píše:
Už nevim co mam delat, zase si me nasel a nejhorsi na tom je, ze to byl muj kamarad
Pořád mi můžeš napsat, kdyby sis to rozmyslela…
Ahoj, zeptám se. Znásilnil jsem straší ženskou, z mého pohledu za to může být ráda. Sice se bránila a křičela. Nicméně moje jméno a bydliště nezna. Jaká je šance že mě policie vypatra. Otázka na ty co s tím mají zkušenost.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Díky