Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ahoj, zeptám se. Znásilnil jsem straší ženskou, z mého pohledu za to může být ráda. Sice se bránila a křičela. Nicméně moje jméno a bydliště nezna. Jaká je šance že mě policie vypatra. Otázka na ty co s tím mají zkušenost.
děcka, máte prázdniny, běžte ven, ať trochu vysmrádnete…
Hadam, že se na to nepřijde. Co musím uznat je, že víc to šlo po zlem tím byla vlhčí, tak se jí to muselo líbit. Odhalil jsem v ní bdsm sklony.
Aspoň vtipné kdyby to bylo. Dnešní haranti neumí ani poradne zatrollit
@Anonymní píše:
Ahoj, zeptám se. Znásilnil jsem straší ženskou, z mého pohledu za to může být ráda. Sice se bránila a křičela. Nicméně moje jméno a bydliště nezna. Jaká je šance že mě policie vypatra. Otázka na ty co s tím mají zkušenost.
@Tichošlápek píše:
jen sedí u pc a kynou. Co z té generace asi bude ![]()
@vokishka píše:
a to je terpve druhý týden prázndin, ještě nás čekají čtyři.
Jo,presne to me napadlo taky hned ![]()
@Tichošlápek píše:
Přesně. To za Hitlera, to se jinak trolilo v diskuzích na netu! ![]()
Ale je pravda, že toto už je volaké… pokleslé ![]()
@Anonymní píše:
Hadam, že se na to nepřijde. Co musím uznat je, že víc to šlo po zlem tím byla vlhčí, tak se jí to muselo líbit. Odhalil jsem v ní bdsm sklony.
vlastních zkušeností se sexem moc nemáš, že?
možná by to chtělo zvednou zadek ze židle a jít to sádlo trochu rozhýbat a třeba se ti podaří někoho nají i ve skutečném životě…tak šup šup ven…
@Anonymní píše:
Tak me napafa dat tento prispevek proverit policii
Budes koukat,az ti zatukaji u dveri.
@jahuhudka píše:
Tak me napafa dat tento prispevek proverit policiiBudes koukat,az ti zatukaji u dveri.
Přesně to mě napadlo. Takové srandy se nedělají a haranti si to pak velmi rozmyslí. Já zase hádám že podle adresy odkud to bylo posláno se to dohledá že? ![]()
@Jessica4 píše:
Přesně to mě napadlo. Takové srandy se nedělají a haranti si to pak velmi rozmyslí. Já zase hádám že podle adresy odkud to bylo posláno se to dohledá že?
V tomto případě ne..
@Jessica4 píše:
Přesně to mě napadlo. Takové srandy se nedělají a haranti si to pak velmi rozmyslí. Já zase hádám že podle adresy odkud to bylo posláno se to dohledá že?
Dohledá se IP adresa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat