Znásilnění kamarádky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3172
12.2.19 16:52

Admin

• načítám...
1026
12.2.19 16:53
@Anonymní píše:
Ahoj, zeptám se. Znásilnil jsem straší ženskou, z mého pohledu za to může být ráda. Sice se bránila a křičela. Nicméně moje jméno a bydliště nezna. Jaká je šance že mě policie vypatra. Otázka na ty co s tím mají zkušenost.

děcka, máte prázdniny, běžte ven, ať trochu vysmrádnete…

• načítám...
PHV
1319
12.2.19 17:00
  • načítám...
Pytelestrogenu
12.2.19 17:02

Hadam, že se na to nepřijde. Co musím uznat je, že víc to šlo po zlem tím byla vlhčí, tak se jí to muselo líbit. Odhalil jsem v ní bdsm sklony.

• Upravit
21311
12.2.19 17:02

Aspoň vtipné kdyby to bylo. Dnešní haranti neumí ani poradne zatrollit

• načítám...
Klopotkova
12.2.19 17:03
@Anonymní píše:
Ahoj, zeptám se. Znásilnil jsem straší ženskou, z mého pohledu za to může být ráda. Sice se bránila a křičela. Nicméně moje jméno a bydliště nezna. Jaká je šance že mě policie vypatra. Otázka na ty co s tím mají zkušenost.

@admin

• Upravit
41285
12.2.19 17:03
@Tichošlápek píše:

jen sedí u pc a kynou. Co z té generace asi bude :think:

• načítám...
3248
12.2.19 17:04
@vokishka píše:
a to je terpve druhý týden prázndin, ještě nás čekají čtyři.
:mrgreen:

Jo,presne to me napadlo taky hned :mrgreen:

• načítám...
23436
12.2.19 17:04
@Tichošlápek píše:

Přesně. To za Hitlera, to se jinak trolilo v diskuzích na netu! :mrgreen:
Ale je pravda, že toto už je volaké… pokleslé :nevim:

• načítám...
41285
12.2.19 17:05
@Anonymní píše:
Hadam, že se na to nepřijde. Co musím uznat je, že víc to šlo po zlem tím byla vlhčí, tak se jí to muselo líbit. Odhalil jsem v ní bdsm sklony.

vlastních zkušeností se sexem moc nemáš, že? :think: možná by to chtělo zvednou zadek ze židle a jít to sádlo trochu rozhýbat a třeba se ti podaří někoho nají i ve skutečném životě…tak šup šup ven…

• načítám...
jahuhudka
12.2.19 17:06
@Anonymní píše:

Tak me napafa dat tento prispevek proverit policii :think: Budes koukat,az ti zatukaji u dveri.

• Upravit
1308
12.2.19 17:09
@jahuhudka píše:
Tak me napafa dat tento prispevek proverit policii :think: Budes koukat,az ti zatukaji u dveri.

Přesně to mě napadlo. Takové srandy se nedělají a haranti si to pak velmi rozmyslí. Já zase hádám že podle adresy odkud to bylo posláno se to dohledá že? ;)

• načítám...
Pytelestrogenu
12.2.19 17:11
@Jessica4 píše:
Přesně to mě napadlo. Takové srandy se nedělají a haranti si to pak velmi rozmyslí. Já zase hádám že podle adresy odkud to bylo posláno se to dohledá že? ;)

V tomto případě ne..

• Upravit
1308
12.2.19 17:13
@Pytelestrogenu píše:
V tomto případě ne..

Jak to :think:

• načítám...
14047
12.2.19 17:14
@Jessica4 píše:
Přesně to mě napadlo. Takové srandy se nedělají a haranti si to pak velmi rozmyslí. Já zase hádám že podle adresy odkud to bylo posláno se to dohledá že? ;)

Dohledá se IP adresa :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie