Znovu konizace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
14.5.19 09:28

@sona20 Dobré ráno, na kontrolu jsem po zákroku chodila už ke svému lékaři. Každopádně jednání Vaší doktorky by se mi úplně nelíbilo. Je pravda, že CIN 2 Vás na životě neohrožuje, takže se nemusíte bát, že by se do července rozjela rakovina :) Myslím, že to je krajně nepravděpodobné. Ale to, že nejste informovaná, už není v pořádku. Zašla bych si buď za Vaší lékařkou a trvala na DŮKLADNÉM podání informací, nebo změně lékařky. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.5.19 09:31

@Monikap3 děkuji moc za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
14.5.19 09:38

Já teda od té svojí konizace chodím pravidelně na kontroly do Centra onkologické prevence, tak 2-3× za rok. Ale ke svojí doktorce na gynekologii také 1× za rok zajdu, hlavně na ultrazvuk a další cytologii, na kterou mám nárok v rámci běžné prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.7.20 11:39

histologie z konizace

Ahoj, minulý týden jsem byla na ambulantní konizaci v Havířově, vše proběhlo v pořádku a bezbolestně. Mám těžkou displanzii, to prokázala i předchozí biopsie. Nyni čekám na výsledky histologie. Chci se zeptat, jaká je šance na uzdravení pri těžkých změnách a zdá ta histologie, může třeba po té konizaci prokázat, že už třeba je to opravdu rakovina a budu muset např. na operaci. Myslela jsem, že už při té biopsii hodně zjistí.. Jsem z toho ve velkém stresu. Díky za odpovědí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
27.7.20 11:52

@Mráček1 Ale na te histologii hlavne zjistuji, zda sebrali vsechno, pokud ano, tak pro dalsi operavi neni duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.20 12:15
@Mráček1 píše:
Ahoj, minulý týden jsem byla na ambulantní konizaci v Havířově, vše proběhlo v pořádku a bezbolestně. Mám těžkou displanzii, to prokázala i předchozí biopsie. Nyni čekám na výsledky histologie. Chci se zeptat, jaká je šance na uzdravení pri těžkých změnách a zdá ta histologie, může třeba po té konizaci prokázat, že už třeba je to opravdu rakovina a budu muset např. na operaci. Myslela jsem, že už při té biopsii hodně zjistí.. Jsem z toho ve velkém stresu. Díky za odpovědí. :(

To ti zjistí právě tou histologii, mě po první konizaci zjistili, že mě to neosekali všechno, byly tam ještě displázie a musela jsem na rekonizaci..až poté to bylo o. k

• Citovat
  • Upravit
67
27.7.20 13:00

Díky za info, doufám, ze to vzali vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.7.20 13:04

A taky jste měli klidový režim po té konizaci? Mě bylo první 3dny dost špatně, v den po zákroku mě bolelo břicho, pak už o. k., ale spíš se mi hodně motala hlava, pocit na zvracení.. Dnes už je mi lépe.. Docela mě vyděsilo to krvácení, které může po konizaci nastat, co jsem si přečetla v jiných diskuzích.. Měli jste nějaké problémy po té konizaci s krvácením? Zatím jen špiním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí