Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Tynule32 to teda bylo
hlavně ségra jí kvůli tomu nemohla dlouho kojit, malá jí začala hrozně kousat ![]()
Určitě ma prvni dcera měla ve 3 měs. dva zoubky vylezly ji přímo na křtu. a nějak moc neslintala jen prsty v pusince. u nás nechtěji ani jedna holka kousátka a to mam voic druhu prsty jsou lepší a pak takove ty kroužky tvrde
Ja kojila malou ještě v roce a pul a fakt nekousla ani jednou byla opatrna. v roce měla 10 zebu ted druha dcera ma 7 zubu bude mit rok ale tu nekojim te jak lezou zuby tak stavkuje s jídlem a drži hladovku dokud se neprožíznou
@irca11 naše malá si ještě moc neumí chytit věci, kousatko máme nějaký vibracní, ale je dost těžký, tak jí ho dávat nebudu.
@irca11 naše malá když jí, tak si flašku přehazuje z koutku do koutku, tak uvidíme.
Ahoj, taky mi to prcek začal dělat. Přemýšlela jsem, jestli to neřešit s Dr., ale je pořád sluníčkovej, tím pádem to zuby nebudou. Spíše to, co píše LadyTommy
Takže díky za tuhle diskuzi ![]()
Zoubky bych neřekla..v tomto období je to normální..začíná tzv. orální fáze, vše objevuje hmatem a pusinkou, a co nejblíže…ručičky, takže šup s nimi do pusinky
@Tynule32
my jsme meli v 9 tydnech 5,55kg
(porodni vaha 3,46kg)
ale jinak taky slintame a strkame pesticku od cca 9tydne.. myslim, ze to proste deti delají.. ochutnavaji kde co…
@poosleda byla malinká, ale už roste jako z vody a všechno dohání ![]()
Ahoj děvčata i já se přidám k debatě, můj syn měl ve dvou měsících zničeho nic horečky, průjem a tak to jistila pohotovost tam mě seřvali že jsem synovi nedala nic na teplotu i když sirupy jsou všechny od 3 a více měsíců já hotová a vyděšená jsem teda šla do lékárny a do týdne jsme měli venku zoubky dole… kamarádka má dcerku a ta se narodila už s jedním zoubkem…další kámoška má zase holku co nemá vůbec mléčný 4 zuby(1 a 2) nahoře jen na rentgenu zjistili že tam má v čistírně schovaný až ty druhý u miminek je možný všechno ![]()
@comtessa no tak teď mě tak napadlo, že malá měla taky asi 3 dny průjem. teď už nic.
U nás obě holky zuby brzy a bez teplot jen to několikrat eně prokakaly a to hodně hlavně špičaky a stoličky ale pořád lepší jak teploty si maslim. druha dcerka jen ty stvácky v jídle první dcerka ta nestavkovala.