Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lusesítka Ahoj, stalo se mi to samé v říjnu… Držím palce, ať to brzy klapne. A snažit se můžete hned, nemusíš čekat, jako po revizi…
Holky, tak nakonec se z toho vyklubalo mimodelozni.. jsem po laparce.
Ahoj. to mi je líto. takže už jsi měla mimoděložní dvakrát? Jak jsi psala, že krvacíš, tak jsem myslela, že to normálně odešlo…
@Lusesítka ach jaj to je mi lito
takže sis prošla znovu tím samym
ať je ti brzy líp a drz se
![]()
Tak, tak..uz po druhe. takze uz jen ivf. nastesti jednoho prcka doma nam, tak to zvladam dobre.. Ale taky jsem myslela, ze to krvacenim odchazi..byl to sok.
@Lusesítka
Ještě, že máme dnes možnosti, jako je ivf- na první pokus to urcitě klapne. Ty máš endometriozu nebo tak něco? že se ty potvůrky někde zaseknou a nedojdou na správné místo…
@123Soňa píše:
@LusesítkaJeště, že máme dnes možnosti, jako je ivf- na první pokus to urcitě klapne. Ty máš endometriozu nebo tak něco? že se ty potvůrky někde zaseknou a nedojdou na správné místo…
Ahoj. Taky jsem nad tim premyslela, jestli ji nemuzu mit..nebo cim to je..Ale Nevim, nikdy mi nikdo z doktoru nic nerikal a to mam za sebou nekolik ultrazvuku a dve laparky..tak snad by něco videli ne? Spis jsem mozna někdy prodelala nejaky zanet a jsou tam srusty..Ale tezko rict..