Zpočátku pomalý, pak normální růst hcg - zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2719
2.12.16 17:39

@Lusesítka Ahoj, stalo se mi to samé v říjnu… Držím palce, ať to brzy klapne. A snažit se můžete hned, nemusíš čekat, jako po revizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
11.12.16 11:18

Holky, tak nakonec se z toho vyklubalo mimodelozni.. jsem po laparce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
11.12.16 11:26

Ahoj. to mi je líto. takže už jsi měla mimoděložní dvakrát? Jak jsi psala, že krvacíš, tak jsem myslela, že to normálně odešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
12.12.16 06:26

@Lusesítka ach jaj to je mi lito :( takže sis prošla znovu tím samym :,( ať je ti brzy líp a drz se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
15.12.16 08:26

Tak, tak..uz po druhe. takze uz jen ivf. nastesti jednoho prcka doma nam, tak to zvladam dobre.. Ale taky jsem myslela, ze to krvacenim odchazi..byl to sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
15.12.16 09:04

@Lusesítka :hug: Ještě, že máme dnes možnosti, jako je ivf- na první pokus to urcitě klapne. Ty máš endometriozu nebo tak něco? že se ty potvůrky někde zaseknou a nedojdou na správné místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
17.12.16 09:52
@123Soňa píše:
@Lusesítka :hug: Ještě, že máme dnes možnosti, jako je ivf- na první pokus to urcitě klapne. Ty máš endometriozu nebo tak něco? že se ty potvůrky někde zaseknou a nedojdou na správné místo…

Ahoj. Taky jsem nad tim premyslela, jestli ji nemuzu mit..nebo cim to je..Ale Nevim, nikdy mi nikdo z doktoru nic nerikal a to mam za sebou nekolik ultrazvuku a dve laparky..tak snad by něco videli ne? Spis jsem mozna někdy prodelala nejaky zanet a jsou tam srusty..Ale tezko rict..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí