Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spíše se zpozdila menstruace. Ani v případě oplodnění vajíčka opravdu nemůžeš nic cítit druhý den poté. Bolesti prsou a píchání v podbřišku budou spíše premenstruační symptomy, pravděpodobnost, že bys otěhotněla z ovulace čtyři dny před menstruací, je minimální.
Test si pro jistotu udělej, za to krom těch pár korun nic nedáš, ale 9.den po sexu je to neprůkazné.
Jestliže měl přítel oblečený kondom po celou dobu, co jste byli spolu, a punčoška se neroztrhla ani neshrnula, nemůžeš být těhotná. O datech ovulace a menstruace nepíšeš zcela jasně, ale to teď není podstatné. Zatím si test nedělej, spolehlivý výsledek může dát nejdříve za 14 dnů po souloži. Když ho budeš dělat o něco později, bude výsledek spolehlivější a možnost miniinterrupce nepromeškáš, kdyby byla zapotřebí. Ale není důvod, proč bys během několika dnů menstruaci neměla dostat.
Tak MS furt nikde, 3 negativní testy a poslední 3 dny už mě i chytaly křeče jako před MS, dnes zatím nic a zítra to bude 2 týdny od soulože, tak jsem zvědavá..
Dobrý den, před 9 dny proběhl chráněný sex, kondom nepraskl, byli jsme opravdu opatrní, ale stát se může všechno. Před 5 dny jsem měla dostat MS a ovulaci jsem měla mít už skoro 2 týdny zpátky. Nicméně po sexu mě druhy den začalo píchat v jednom podbrisku, trvalo to asi 3 dny a teď mám pocit, že mě mírně bolí prsa.
Moje otázka zní, je moznost, ze ovulace proběhla 3 týdny po MS a 4 dny před? A je ve hře udělat si tehotensky test, nebo je 9 dni brzo?
Dekuji