Žravé miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
7.1.16 10:54
@baccata píše:
@MilijonDolarBejby
A kolik mu je? Takže v tom nejsem sama :) Jedna pro pobavení. Lovila jsem v mrazaku jídlo na druhy den. Malej uvidel, ze jsou v suplikach pytliky s jídlem a hned se k němu rozeběhl, já mu ho zavřela a on dostal historicky zachvat vzteku a vydrželo mu to opravdu dlouho :zed: :lol:

A bude to horší, to znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.1.16 11:07
@blumen píše:
Chyba. Za jizdy zpivam, hrajeme si, zabavuji jinak nez jidlem, neridim teda. A pokud bych ridila, nedala bych mu jidlo do ruky, aby se s nim treba nahodou nezacal dusit :nevim:

To jsem zkoušela, zpívala jsem mu, povídala, kam jedeme a proč, co pam uvidime apod. ale nefunguje to. A co dělat, když je historicky, řve az se zajika a ty podvědomě slapec na plyn, aby si byla co nejdříve v cili? Začala jsem dávat jídlo, nejdříve jablka, ale tam jsem se bala, ze se mi udusí, později jsem přišla na to, ze ususeny rohlík udělá skvělou službu tím, ze ho často během jízdy uspí. Funguje částečně místo dudliku, ktery od malička odmita :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.1.16 11:20

@baccata a je hodně buclatej? Píšeš v 6 měsících 9 kg, v 10-ti měsících 9.9 kg. To zas tak moc nepřibral, na to že jí dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 11:34
@baccata píše:
@MilijonDolarBejby
A kolik mu je? Takže v tom nejsem sama :) Jedna pro pobavení. Lovila jsem v mrazaku jídlo na druhy den. Malej uvidel, ze jsou v suplikach pytliky s jídlem a hned se k němu rozeběhl, já mu ho zavřela a on dostal historicky zachvat vzteku a vydrželo mu to opravdu dlouho :zed: :lol:

V srpnu mel rok. A s tím mrazakem to znám. Jen otevřu dveře do spižky a on už letí a jak ho odchytnu, tak hysterie a bere všechny krabičky všechno pohroutí :mrgreen: Uplne te chápu… Stydim se i k doktorce chodit. Starší je hubenour, já taky a Kuba vypadá, ze nam všechno sežere a na nas nezbyde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
7.1.16 11:34

Tip do auta: neokoukané hračky. Občas taky stáhnu po piškotu nebo rohlíku, ale je z toho bordel a riziko kuckání. Tak vždy na cestu mimo dobu spánku přibalím pár zajímavých věcí-nebo stačí škrabka na okno, držák na telefon, lístek z parkovacího automatu atd. ;)

• Citovat
  • Upravit
7.1.16 11:35
@jakanas píše:
A bude to horší, to znám.

Potvrzuji. Je to čím dal horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
7.1.16 11:39

Tak do spajzky a podobne mi leze taky porad, ale ne kvuli hladu, ale zvedavosti. :nevim: muze tam objevovat zakzane veci ;)

@baccata spis mi pripadne, ze jsi ho bohuzel zacala zabavovat hodne jidlem a tak si na to zvykl a navic si tim roztahl zaludek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
7.1.16 12:23

Syn jí a roste dost podobně. Bude mít 3 roky a váží 17 kg, naštěstí je jak motorová myš a všechno vyběhá. Jí víc než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
7.1.16 12:25

@aleba Věř. Můj syn je to samé v bleděmodrým:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.1.16 12:53
@aleba píše:
@baccata a je hodně buclatej? Píšeš v 6 měsících 9 kg, v 10-ti měsících 9.9 kg. To zas tak moc nepřibral, na to že jí dost :nevim:

No, teď už mu je jedenáct měsíců a když jsem si ho vážila, tak ma deset kilo, už v podstatě nepribira, což me zarazi. Buclaty podle me moc není, když byl kojeny plně tak vypadal jak panáček mischelin, ted už ma jen větší bříško a trošku stehynka, ostatní splasklo :lol: on se ale hodně hýbe, pres den spí jen hodinku a pul po obědě jinak je v pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.1.16 13:18
@baccata píše:
No, teď už mu je jedenáct měsíců a když jsem si ho vážila, tak ma deset kilo, už v podstatě nepribira, což me zarazi. Buclaty podle me moc není, když byl kojeny plně tak vypadal jak panáček mischelin, ted už ma jen větší bříško a trošku stehynka, ostatní splasklo :lol: on se ale hodně hýbe, pres den spí jen hodinku a pul po obědě jinak je v pohybu

nechápu :mrgreen: Moje je hubeňour, schválně jsem koukla do očkováku - mezi půlrokem a rokem přibrala skoro 2 kila :nevim: pokud netloustne, tak bych ho asi neomezovala, jen dávat zdravější věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 13:30
@baccata píše:

To Kuba mel 13 kilo :mrgreen: A chodil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.1.16 14:04
@MilijonDolarBejby píše:
To Kuba mel 13 kilo :mrgreen: A chodil :mrgreen:

13 kg :potlesk: ja jsem si říkala, kam to az hmotnostne zajde a ono takhle. Proto jsem začala tuto debatu. Už mi moc nepřijde normální jak doslova žere a přitom se zastavil hmotnostne. Zeptam se doktorky, ale myslim si, ze ta to resit vůbec nebude. Každopádně me uklidnilo, ze pak maminek to taky takto ma. Když jsem si googlila zrave mimi, tak jsem v podstatě nic nenašla jen přesný opaky. Jo a vzpomínám si, jak me pobavilo, když jsem hledala rady, jak zavádět prikrmy - zkuste nabídnout jednu lžičku rozmixovane uvařené zeleniny. Pokud sní jednu dne můžete si gratuloval, když nechce, nenutte a trpělivě zkousejte. Já nabídla a on mi sežral skoro i ruce 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
7.1.16 14:23

@baccata To znám :mrgreen: U obou dětí-snaha o pozvolný přechod na pevnou stravu- podařilo se mi je brzdit tak týden než se dostali na plnou dávku :lol: Naštěstí nikdy žádné zažívací problémy. Mimochodem dcera v těch 9m má taky skoro 10kg, ale je i dlouhá a chodí kolem nábytku, tak to vyběhá ;)

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
7.1.16 14:28

A kluk měl v roce taky 13kg, ve dvou 15 a teď ve třech a půl 20.Ale je velkej jak pětileté dítě, žádnej špek. To je genetické 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure