Zřejmě březí morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.3.12 06:45

na veterinu běhám pořád kvůli něčemu a do zveráku taky :D ale zkusím se někde informovat :) ono mi přijde, že mamina těch malej zahrabává hovínka dolů pod podestýlku, jako by si to tam čistila, je to možné? :D nebo sem už blázen? :D a snad je nesežere, tím mě prosím ani neděste protože když sem ve 4 ráno vstávala k porodu, byla sem šťastná že máme 2 strašně krásná morčátka a že jsou v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
16.3.12 07:32

Neboj!!néé já jsem jí tam raději ruce nedávala prvních 14 dní…ikdyž jsem strašně moc chtěla si ta krásná miminka pohladit!!!!!To víš že si to čistí-jako každá správná máma…dopřej jí vitamínky,čertvou zeleninku-prostě to co má ráda.....Ty naše -já jim říkám blbky ale jmenujou se Babety mají úplně všechno!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.12 08:35

takě mě to moooc láká, ale musím to vydržet, nové majitele jsem jim už našla takže pokud še dopadne dobře, vím že se budou mít dobře :) zatím jim tam dávám mrkvičku, ale mamina jí nechce :( ani nechce moc papat, což nechtěla už předtím, sem toho trošku nesvá ale doufám, že bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný