Zřejmě malý školní batoh

9452
27.7.24 02:52

Zřejmě malý školní batoh

Zdravím. Syn dostal školní batoh od babičky. Bohužel jsem na netu zjistila, že je od 1.- 3.třídy. Syn půjde do 5té. Syn si ho vybral sám a jiný se mu nelíbil 8o. Takže výměna za jiný bude asi problém. Nemůžu z toho ani spát. Přemýšlím co s tím. Jestli ho vyměnit nebo nechat. Zatím mu sedí. Ale aby se za rok nekupoval jiný.4 roky měl stejný. Kupoval se větší. Asi sem se potřebovala vykecat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kocicka1987
27.7.24 06:16

Ježíš to jsou starosti…asi je důležitější objem než určení? Proč jsi ho nevybírala dopředu na internetu nebo s ním nešla do obchodu? Takovéhle věci bych nenechávala vybírat prarodiče, mohou dát jen peníze…

• Citovat
  • Upravit
555
27.7.24 06:26

A není fuk jaky je vekovy určení? Já si pamatuju že jako decko jsem měnila batoh pomalu co rok. :oops: Kor na druhém stupni od šesté třídy. To u nás frceli kabelky přes rameno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
27.7.24 06:33
@Tajemnadama píše: Více

Ty sportovní tašky, že? Ty byly super, bylo to přehlednější, než batoh :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
27.7.24 06:35
@Dahlia0409 píše: Více

Přesně :lol: A na stredni už klasická kabelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
27.7.24 06:38
@Tajemnadama píše: Více

Já to tak nějak střídala, ale buď ta sportovní taška, nebo batoh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.24 07:32

Bude mu stačit, když si bude poctivě chystat věci na druhý den do školy a nebude nosit vše, jak to někdo dělá (úspora času, aby nic nezapomněl, tak tahá v jedné tašce celý týden). Fakt to někdo dělá. Proto mají pak přetížené batohy. Víc bych to nehrotila. Jen mu vysvětlit, že se má chystat na jednotlivé dny. A nenosit v batohu zbytečnosti. Tím si odlehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85465
27.7.24 07:42
@jednažena píše: Více

Pises, kupoval se vetsi. Tak je vetsi nez ten puvodni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
27.7.24 07:57

@Kelsey No, tohle nemusí úplně platit, u nás byl rozvrh tak blbě, že 2 dny v týdnu potřeboval skoro všechno a zbylé dny poloprázdná taška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
27.7.24 08:15

A babička nevěděla, že je to pro 1-3 třídu? Zkusila bych si se synem ještě promluvit a zkusit znovu zajít do obchodu (nebo to kupovala přes e-shop?) a ať koukne na jiné - když mu to rozumně vysvětlíš. Jako můžou být dny, kdy těch věcí nebude mít tolik, ale dlouhodobě (více než 1 šk. rok) to nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.24 08:47

Čím větší taška, tím větší bordel. Ať se chystá každý den a nemusí mít jiný větší batoh…
Děláš z toho hroznou vědu, synovi se líbí, tak ať si s taškou poradi. A když budeš za rok, dva (kdy už bude i větší a bude mít větší rozum a jiný vkus) kupovat jinou, protože se mu přestane líbit, tak co? No nestane se nic…

• Citovat
  • Upravit
9452
27.7.24 08:51
@Kocicka1987 píše: Více

Babička to koupila jako překvapení. Takže jsem netušila, že bude kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
27.7.24 08:52
@Anonymní píše: Více

Spíš aby mu byla přes záda za rok…Když má 150cm v 10ti letech.Aby fakt ji neměl jen rok ale aspoň 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.24 08:59

@izabe Nevěděla…Kupovala značkový batoh na prodejně. Tam ji nedali info co je od které třídy. Jelikož to nekoupila tam kde prodávaj jen batohy a aktovky a rozumí tomu.Jde mi o to, aby batoh za dvojku neměl na rok.Se synem ale řeč není. Líbí se mu a jiný nechce :mrgreen:.A dá se říct, že je na mě naštvaný, že bych ho nejraději vyměnila :lol:.I mi ukázal, že tam vleze pracovní sešit, tak dobrý. Ukazovala jsem mu na netu jiné, co mají i na té prodejně. Prý se mu nelíbí a jiný nechce. Hotovo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9452
27.7.24 09:00

Dala jsem omylem anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat