Líbí se vám zrzaví lidé?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.2.20 07:54

No já jsem právě ten klasicky tmavý typ, opalovací krém nemusím používat skoro ani u moře a přítele musím hlídat - ten se spaluje imrvére. :zed: :,(
Ale doufám, že budeme mít, přesně, jak tady padlo, holčičku s tmavě zrz vlásky a velkými hnědým oči po mě, nebo hnědovlasého chlapečka s modro-zelenými oči…:D Ba ne, to bych chtěla moc - hlavně, když bude zdravé a šťastné :srdce:

• Citovat
  • Upravit
33018
2.2.20 08:22

@Ju21na Ja jsem hnedovlasa, manzel cernovlasy a jedno dite je zrzave. Samozrejme je krasna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
2.2.20 08:39

Zrzavé ženské mi přijdou, že mají šmrnc a jsou zajímavé. Zrzavé chlapy nesnáším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
2.2.20 08:47
@Ju21na píše:
Nevím, jaké máte s partnerem vlasy, ale zrzci se rodí i hnědovlasým rodičům. Znám 3 takové případy, z toho v jednom případě je matka hnědovláska a otec špinavý blond.

Taky takovy znam. On blondak a ona hnedovlasa a nez meli deti tak tvrdila jak by nemohla mit zrzavy deti a ze by je utopila, haha sranda :roll: no a klul je zrzavej tuplem i s pihama a holka nejdriv vypadala ze nebude, ale uz se vybarvila a ma tez rezny vlasy, jen tedy nema pihy a ma hnedy oci, tak to neni tak hrozny jako u toho pihatyho modrookyho kluka. Holka akorat vypada jak kdyz je vecne nemocna, kombinace velkych hnedych ocich, reznych vlasu a strasne bile pleti neni zas az tak bezna. Vypada jak kdyz ji chybi nejaky vitamin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
2.2.20 08:51

A zrzci chlapi vubec. A jak tu bylo receno, divne smrdi. Zenska jak ktera, nektere to umi nosit a jine ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.2.20 09:21

Jsem překvapená 😲, že smrdí? Jako vážně? Čichám, čichám předpojatost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.20 09:27
@jizvíková píše:
Jsem překvapená 😲, že smrdí? Jako vážně? Čichám, čichám předpojatost

Hele ne. Maji proste jine pizmo, znam jich vic a proste mi nevoni. Hodne nevoni. Nic s tim nenadelam :nevim:
Jsou jini. Muz je i nerad uspava, ze potrebuji anestetika mnohem vic nez jine typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.2.20 09:33
@Baba píše:
Hele ne. Maji proste jine pizmo, znam jich vic a proste mi nevoni. Hodne nevoni. Nic s tim nenadelam :nevim:
Jsou jini. Muz je i nerad uspava, ze potrebuji anestetika mnohem vic nez jine typy.

Zrzci maji snizeny prah bolestivosti, jsou citlivejsi. To je empiricky prokazano.
Ohledne vune se vyjadrit nemuzu. Moje dite mi samozrejme voni. A s dalsimi zrzky jsem se teda az do tak blizkeho ocuchavaciho kontaktu nedostala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.20 09:35
@Svistice píše:
Zrzci maji snizeny prah bolestivosti, jsou citlivejsi. To je empiricky prokazano.
Ohledne vune se vyjadrit nemuzu. Moje dite mi samozrejme voni. A s dalsimi zrzky jsem se teda az do tak blizkeho ocuchavaciho kontaktu nedostala. :mrgreen:

Zrzave deti nic, az v puberte se to objevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 09:40
@Baba píše:
Zrzave deti nic, az v puberte se to objevi.

Já teď spících očichala a nic… tak nevim. :D :nevim:
Každopádně s tou anestezií je to zajímavé

• Citovat
  • Upravit
60142
2.2.20 09:42
@Anonymní píše:
Já teď spících očichala a nic… tak nevim. :D :nevim:
Každopádně s tou anestezií je to zajímavé

Jestli Ti voni, tak se k sobe hodite :) Ja se zrtkem proste ne. Asi bysme meli osklivy deri nebo co ja vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.2.20 10:00

Vseobecne nelibi, ale jsou vyjimky. Strejda zrzek je, jako smrc ma, ale az po 50tce, sestrenice byla krasny dite i slecna, naprosto, ale v dospelosti, no neni to muj typ. Nicmene, nejake specificke vune jsem si nevsimla a s jinama zrzkama zkusenost nemam zadnou, abych je ocmuchala :jazyk:.Taky je zrzek a zrzek, nekteri jsou vic do hneda, zlatava, ale nekteri jak z jineho sveta a to me nejak desi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
2.2.20 10:15

Líbí, moc, jsou zajímaví. Děti hlavně. :dance: Ale taky to mám spojené s tím, že můžou smrdět, jedna zrzka ze školy smrděla jako kyselé zelí, ale už od mala. S dalšími zrzky jsem takový problém neměla, ale v tom podvědomí je to pořád. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 10:19

U dospělých mně to nevadí ale děti se mi nelíbí, neznám z děti snad ani jednoho zrzečka /ku který by se mi líbil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15123
2.2.20 10:59

@jizvíková není to predpojatost. Prostě mají specifický pach. U dětí to tak není, ale dospělí prostě zvláštně páchnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová