Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Makca87 Tak u nas v rodine ne.Naopak.Ale mas pravdu, znala jsem jeste jednu a ta byla psychicky labilni, ADHD velmi silne i v dospelosti a kdo vi, co dalsiho tam mela.Byla opravdu no, ale to nemusi byt tim, ze je zrzka.Ale na pach si nevzpominam, celkove byla takova, ze o sebe moc nedbala, ani to nebyl blizky clovek, znala jsem jeji maminku.
Když má charisma, není co řešit. On je nazrzlý i Švehlík, ač to není na první dobrou vidět, ale fousy mu rostou zrzavé a pro mě má velký sexepeal.
A tady v odkazu bych si taky vybrala http://g.cz/…-maji-koule/ To, že by měli smrdět jsem nikdy neslyšela, spíše si myslím, že autoři takových příspěvků si dýchli pod nos. Jestli mi někdy někdo „nevoněl“, tak to bylo bez ohledu na barvu vlasů či kůže.
Taky jsem nikdy neslysela, ze by zrzci divne smrdeli, ani jsem se nikdy s zadnym zrzavym smradochem nesetkala
Svagr je zrzavej a nic zvláštního se kolem nej nesiri ![]()
@Pajka89 píše:
Taky jsem nikdy neslysela, ze by zrzci divne smrdeli, ani jsem se nikdy s zadnym zrzavym smradochem nesetkalaSvagr je zrzavej a nic zvláštního se kolem nej nesiri
To jsou takové řeči typu, že všichni chlapi pijou pivo a jsou nevěrní a všechny ženské místo sexu mají migrénu, ženské jsou špatné řidičky a blondýny hloupé. Stejná úroveň. O lidech trousící taková moudra to má celkem výpovědní hodnotu.
@Kfětoslava píše:
To jsou takové řeči typu, že všichni chlapi pijou pivo a jsou nevěrní a všechny ženské místo sexu mají migrénu, ženské jsou špatné řidičky a blondýny hloupé. Stejná úroveň. O lidech trousící taková moudra to má celkem výpovědní hodnotu.
A že arista řekne, že se zrzci blbě uspávají o něm vypovídá co?
Prostě lidi mají nějaké typické pižmo, a mě v tom od zrzků něco vadí. Od většiny zrzů, co sem kdy potkala.
@Baba Má spolužačka a kamarádka je zrzka a znám ji přes 30 let a nikdy nesmrděla
. Dále mám dva kamarády zrzky a také nic, pak nějaké známé a nic
. Asi používají antiperspirant a voňavky
. To je hloupost…
… jediný, kdo má typické smradlavé pižmo, jsou Romové a Afroameričani
… taky se říká, že zrzci jsou náruživí a vášniví v sexu, což si taky nemyslím ![]()
@Baba píše:
A že arista řekne, že se zrzci blbě uspávají o něm vypovídá co?
Prostě lidi mají nějaké typické pižmo, a mě v tom od zrzků něco vadí. Od většiny zrzů, co sem kdy potkala.
zajímalo by mě, jestli bys řeči o tom smradu takhle trousila (nebo ty ostatní, co to tu psaly), kdyby byl zrzek jejich bratr nebo syn, jistě jsou všechny paní dokonalé, krásné a voňavé. Ač nemám žádného zrzka v rodině, nedovolila bych si říct, že nějaký typ člověka smrdí. Smrdí kuřák nebo alkoholik, ale ne čistý člověk. To, že se můžou lišit od tmavovlasých nějakými vlastnostmi, to klidně můžou, ale tohle ponižování určitého typů lidí vypovídá víc o těch posměváčcích. Můžeš říct, že tě nepřitahují, to je naprosto v pořádku, ale chápu, že někdo rád se vysměje druhému a cítí se lépe
Příspěvek upraven 02.02.20 v 12:13
@Makca87 píše:
@Baba Má spolužačka a kamarádka je zrzka a znám ji přes 30 let a nikdy nesmrděla![]()
. Dále mám dva kamarády zrzky a také nic, pak nějaké známé a nic
. Asi používají antiperspirant a voňavky
. To je hloupost…
… jediný, kdo má typické smradlavé pižmo, jsou Romové a Afroameričani
… taky se říká, že zrzci jsou náruživí a vášniví v sexu, což si taky nemyslím
No tak asi to není pitomost, když mě prostě nevoní. Pracovně se dostávám s lidma do blízkého kontaktu a prostě je cítím - ale já na ty lidi fakt sahám, je to něco jiného než když sedí naprosti přes stůl. A každému voní/nevoní něco jiného Třeba seš se zrzky kompatibilní. Já ne.
O smradlavém pižmu romů a afroameričanů já zas nic nevím.
@Kfětoslava píše:
zajímalo by mě, jestli bys řeči o tom smradu takhle trousila, kdyby byl zrzek tvůj bratr nebo syn, paní dokonalá, krásná a voňavá. Ač nemám žádného zrzka v rodině, nedovolila bych si říct, že nějaký typ člověka smrdí. Smrdí kuřák nebo alkoholik, ale ne čistý člověk. To, že se můžou lišit od tmavovlasých nějakými vlastnostmi, to klidně můžou, ale tohle ponižování určitého typů lidí vypovídá víc o těch posměváčcích. Můžeš říct, že tě nepřitahují, to je naprosto v pořádku, ale chápu, že někdo rád se vysměje druhému a cítí se lépe
Kde píšu o smradu? Cituj.
@jizvíková píše:
Jsem překvapená 😲, že smrdí? Jako vážně? Čichám, čichám předpojatost
Vazne, uplne jiny pizmo, takovy tezko popsatelny. Ja chvili randila se zrzkem, byl to strasne fajn kluk, tak jsem tomu dala sanci, ale neprenesla jsem se pres to, proste mi nevonel. Vonel uplne jinak nez ostatni kluci a presne takhle “smrdela” i moje zrzava spoluzacka ze zakladky ![]()
Příspěvek upraven 02.02.20 v 12:16
@Baba no vidíš a já pracuji taky s lidmi, i v kontaktu a ničeho jsem si nevšimla
. Lidi smrdí všichni, pokud nedbají na hygienu, či to mají na salámu
. Někomu voní cizí pot, či tělesný pach, někomu je z toho na blití a je jedno, zda je zrzek, blonďák, či brunet
.
@Kfětoslava jenze nazrzle vousy ma hodne hnedovlasych a zrz ve vlasech nemaji
jen v tech vousech…to ale neznamena, ze jsou nazrzli ![]()
@Kfětoslava Švehlík
stačí mi jen číst jeho jméno a roztřesou se mi kolena
![]()
Moje dcera má překrásnou spolužačku s tmavě zrzavými kudrnatými vlasy, jednou to bude nádherná žena.
@Makca87 píše:
@Baba no vidíš a já pracuji taky s lidmi, i v kontaktu a ničeho jsem si nevšimla. Lidi smrdí všichni, pokud nedbají na hygienu, či to mají na salámu
. Někomu voní cizí pot, či tělesný pach, někomu je z toho na blití a je jedno, zda je zrzek, blonďák, či brunet
.
Píšu v čínštině? Pro mě mají zrzci v pižmu nějakou nepříjemnou složku, zo není smrad zpoceného, nemytého těla. A co s tím mám dělat? A napsat se to evidentně taky nesmí, protože… protože vlastně proč?
To slyším prvně, že zrzci smdí
. Znám jich hodně a myslím, že v dospělosti se dá leccos ( co se týče vzhledu) dotunit
. Pokud o sebe zrzek, či zrzka dbá ( postava, oblečení, make-up, vlasy), tak z toho dokáže vytěžit maximum
. Ale obecně bych řekla, že jsou zrzci spíše,, divní", protože ty co znám, jsou buď zakomplexovaní, psychicky labilní, či ADHD