Líbí se vám zrzaví lidé?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12503
15.2.20 19:06

Nelibi, vůbec, muzi ani trochu a vlastne ani ženy ne. Nemám v okolí jedinou kamaradku, ktere by se zrzci libily. Dost jsem premyslela proc to tak je a jednou me napadla úplná silenost. „Zrzavy gen“ si homo sapiens přinesl do svého genomu krizenim s neandrtalcem. Jestli to není nejaky podvedomy zivocisny pud druhu, ktery cítí něco ciziho, jiného, co nepatri k rodu sapiens, ale vyhynuleho hominida jiného druhu, možná konkurencniho, nepratelskeho. Blbost, co? Ale možná na tom neco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
15.2.20 19:12

Moje první láska ze střední byl zrzek :oops: :lol: Jinak pár sexy zrzku znám, ale že bych byla odvarena z každého, to vůbec ne. Ani by mi nevadilo mít zrzavé dítě. Když synovi vyrážely první vlásky, trochu do zrzava byl :) Ale nakonec je to špinavá blond :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.2.20 19:19

Mně zase nazrzlí muži vždy přitahovali :) Kolega z práce nazrzlej a pihovatej a já z něj byla paf, tyhle typy se mi líbí. Žádný pach z nich necítím :think: Ala já jsem z rodu, kde se taky pár nazrzlých lidí vyskytuje, tak to mám asi v sobě a ten pach nevnímám…zrzavé děti mi přijdou roztomilé a zrzavé ženy kočky :palec: Co nemusím jsou blonďáci modroocí…no a s jedním teď randím :mrgreen: Takže ono na tom asi až tak nezáleží :P

• Citovat
  • Upravit
13955
15.2.20 19:25

Zeny zrzky jsou nadherne a muzi, kdyz jsou nazrzly taky v pohode. Takove ty pomerance uplne nemusim, ale beru lidi jako celek. Zrzave deti se mi libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.20 14:19

Mě příjde že některý komentáře tu psali absolutní primitivové. 8o a doufám že se nebudou dál rozmnožovat. Samozřejmě každý máme svůj vkus ale psát o zrzavých lidech jako o podlidech nebo že smrdí mi příjde dost mimo, jestli to nebude tím že jste prostě narazali na lidi který o sebe nedbali. Já jsem teda hnědovláska s pihama na obličeji a balila jsem a balim na to chlapy do dneška. Nevím z jakého důvodu ale chlapi na ty pihy hodně letí se mi zdá. Mě osobně se hodně libí chlapi takoví ti albínci, bílé obočí, řasy, vlasy(nejlepe pleš) a k tomu hodně bílá pleť a modré nebo šedivé oči. Tyhle typy jsou pro mne známka čistoty a ještě když je vysoký tak je to dokonalá kombinace.

• Citovat
  • Upravit
59
26.10.20 09:54
@Anonymní píše:
Ahojky, jelikož nemůžu spát a čučim na přítele, napadá mě otázka - proč byli zrzci (ve škole) terčem výsměchu?
Co vy - líbí se vám zrzaví lidé?
Já vždy myslela, že jsem na hnědooké, hnědovlasé - sama mám tmavě hnědé vlasy od přírody a tmavě hnědé oči (nejeden člověk nám řekl, že jsme jako Harry a Meghan :D), ale když jsem poznala toho svého, úplně jsem změnila názor - zrzci a pihy se mi teď líbí generelně :D Jasně, je to i o kouzlu osobnosti… ale pojďme se pobavit tak nějak obecně. :-) :kytka:

Ono asi spíš nejde o barvu vlasů tak úplně jako o člověka. Škaredy může být blond, brunet nebo zrz. Myslím si, že terčem posměchu není barva vlasů - ale vzhled a osobnost člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.21 22:32
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.21 22:41

Holky ja miluju zrzky, jakoze skoro nikdy se mi nelíbili jini muži, jsem asi vyjimka. Ale miluju pihy a tu jejich výjimečnost. Nelibi se mi ze mizí a doufam ze me geny (tmavy typ) neprebijou ty jeho, chci tuto zvláštnost zachovat. Nechápu, že jsou za to deti šikanovány, muj muz si tim také prošel. Je to smutné jsou dnes vážně rarita a popravdě pihy a odlišná barva vlasu (chlupů a vousů) mi prijde absolutně sexy. :srdce:

Příspěvek upraven 21.04.21 v 22:44

• Citovat
  • Upravit
1692
21.4.21 22:42

Já naopak vždycky chtěla tmavšího zrzka a nikdy se mi nepoštěstilo. :mrgreen: Ale mně tedy vlasy šisují taky trochu do zrzava (a většina lidí mi tedy barvu chválí), takže možná je to nějaký pocit spřízněnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.21 22:47

@jezz1e u holek je to neco jineho, kluci zrzky zbožňuji. Me stve jak jsou kluci za tuto výjimečnost odsuzovani. Je to hodne o společnosti, ale porad ty blbe narážky převládají. Ted uz si muj muz sve výjimečnosti ceni, ale driv ho to hrozne stvalo a mel z toho i dost mindraky.

• Citovat
  • Upravit
806
26.4.21 14:13

Tak já moc zrzků neznám, s výjimkou mého otce :lol: ten měl zamlada bujnou kštici rudých vlasů a pihy nemá a má hnědé oči, matka je zase tmavší typ ale má modré oči, já mám vlasy hnědé ale když jsem na slunci, házejí medové odstíny, a oči mám po otci. A co tak vím, tak zrzky jsou pro chlapy zatraceně přitažlivé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.4.21 14:22

Doplňující otazka: líbí se vám povrchní pitomci?

• Citovat
  • Upravit
806
26.4.21 18:37

@Uslava
Jsem mimo mísu, jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
26.4.21 20:49
@Hiavnaan píše:
@Uslava
Jsem mimo mísu, jak to myslíš?

Asi tak, že jen povrchní člověk, hodnotí lidi podle barvy vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
26.4.21 21:23
@Alušáček píše:
Asi tak, že jen povrchní člověk, hodnotí lidi podle barvy vlasů.

Ale tady nikdo zrzavé lidi nehodnotí, jen se diskutuje o tom, komu se líbí a komu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová